Errioxako udalerrien zerrenda

Wikipedia, Entziklopedia askea
Hona jauzi: nabigazioa, Bilatu
Errioxako mapa udalerrietan banatuta

Errioxako Autonomia Erkidegoaren udalerrien zerrenda:

Izena Biztanleria
(2004)
Abalos 289
Agoncillo 955
Aguilar del Rio Alhama 703
Ajamil 80
Albelda de Iregua 2.599
Alberite 2.239
Alcanadre 758
Aldeanueva de Ebro 2.553
Alesanco 437
Aleson 124
Alfaro 9.461
Almarza de Cameros 29
Anguciana 330
Anguiano 540
Arenzana de Abajo 265
Arenzana de Arriba 33
Arnedillo 477
Arnedo 13.965
Arrubal 484
Ausejo 839
Autol 3.915
Azofra 295
Badaran 700
Bañares 363
Baños de Rio Tobia 1.708
Baños de Rioja 94
Berceo 208
Bergasa 150
Bergasillas Bajera 31
Bezares 21
Bobadilla 138
Brieva de Cameros 73
Briñas 226
Briones 838
Cabezon de Cameros 25
Calahorra 22.378
Camprovin 197
Canales de la Sierra 90
Canillas de Rio Tuerto 49
Cañas 133
Cardenas 199
Castañares de Rioja 418
Castroviejo 52
Cellorigo 22
Cenicero 2.012
Cervera del Rio Alhama 2.998
Cidamon 35
Cirueña 115
Clavijo 239
Cordovin 220
Corera 266
Cornago 540
Corporales 49
Cuzcurrita de Rio Tiron 420
Daroca de Rioja 52
Donemiliaga Kukula 293
Enciso 154
Entrena 1.213
Estollo 126
Ezkarai 2.050
Foncea 105
Fonzaleche 164
Fuenmayor 2.792
Galbarruli 67
Galilea 298
Gallinero de Cameros 24
Gimileo 137
Grañon 371
Gravalos 248
Haro 10.165
Herce 368
Herramelluri 132
Hervias 136
Hormilla 441
Hormilleja 168
Hornillos de Cameros 15
Hornos de Moncalvillo 93
Huercanos 895
Igea 732
Jalon de Cameros 47
Laguna de Cameros 164
Lagunilla del Jubera 428
Lardero 5.628
Ledesma de la Cogolla 23
Leiva 276
Leza de Rio Leza 49
Logroño 141.568
Lumbreras 140
Manjarres 130
Mansilla de la Sierra 52
Manzanares de Rioja 102
Matute 164
Medrano 207
Munilla 121
Murillo de Rio Leza 1.267
Muro de Aguas 60
Muro en Cameros 35
Nafarruri 1.206
Naiara 7.560
Nalda 946
Navajun 17
Navarrete 2.466
Nestares 87
Nieva de Cameros 126
Ocon 357
Ojacastro 220
Ollauri 294
Ortigosa de Cameros 306
Otxanduri 82
Pazuengos 44
Pedroso 97
Pinillos 22
Pradejon 3.541
Pradillo 67
Prejano 196
Quel 2.007
Rabanera 40
El Rasillo de Cameros 132
El Redal 196
Ribafrecha 997
Rincon de Soto 3.525
Robres del Castillo 41
Rodezno 325
Sajazarra 123
San Asensio 1.266
San Millan de Yecora 71
San Roman de Cameros 161
San Torcuato 118
San Vicente de la Sonsierra 1.191
Santa Coloma 126
Santa Engracia del Jubera 185
Santa Eulalia Bajera 126
Santo Domingo de la Calzada 6.069
Santurde de Rioja 310
Santurdejo 178
Sojuela 114
Sorzano 244
Sotes 262
Soto en Cameros 182
Terroba 29
Tirgo 260
Tobia 81
Tormantos 197
Torre en Cameros 15
Torrecilla en Cameros 574
Torrecilla sobre Alesanco 55
Torremontalbo 19
Treviana 231
Tricio 380
Tudelilla 389
Uruñuela 778
Valdemadera 11
Valgañon 156
Ventosa 135
Ventrosa 82
Viguera 397
Villalba de Rioja 162
Villalobar de Rioja 98
Villamediana de Iregua 3.335
Villanueva de Cameros 109
El Villar de Arnedo 656
Villar de Torre 268
Villarejo 43
Villarroya 9
Villarta-Quintana 184
Villavelayo 82
Villaverde de Rioja 83
Villoslada de Cameros 390
Viniegra de Abajo 113
Viniegra de Arriba 49
Zarraton 248
Zarzosa 14
Zihuri 166
Zorraquin 55

Udalerrietan egondako aldaketak[aldatu | aldatu iturburu kodea]