Zerrendaː2017ko euskarazko antzezlanak

Wikipedia, Entziklopedia askea
Jump to navigation Jump to search

Soka[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Aktoreak: Iñaki Rikarte

Egileak: Mikel Gurrea

Zuzendariak: J. Bernues

Produkzioa: Tantaka

Errefusa[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Aktoreak: Joserra Fachado, Txino (saxofoia)

Egileak: J. Fachado

Zuzendariak: J. Fachado

Produkzioa: Xepeta produkzioak

Jainko basatia[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Aktoreak: Aitziber Garmendia, Mikel Losada, Andoni Agirregomezkorta, Teresa Andonegi

Egilea: Yazmina Reza

Zuzendariak: Begoña Bilbao

Produkzioa: Txalo

Dexosirribonukleiko[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Aktoreak: Susana Soleto, Itziar ituño, Martxelo Rubio, Ugaitz Alegria, Ylenia Baglietto

Egilea: Galder Perez



Zuzendariak: Galder Perez, Eloi Beato

Produkzioa: Glu-Glu

Ele! Lorca-Lauaxeta[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Aktoreak: Jon Maia / Ana Salazar; Gorka Hermosa / Jesus Prieto; Arkaitz Pascuas / Angela Carbajo de Lera

Egilea: Jon Maia

Zuzendariak: Josu Camara

Produkzioa: Karabansarai

Fakiu[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Aktoreak: Belen Cruz, Sandra Fernandez-Agirre, Gabriel Ocina

Egilea: Fredi Paia

Zuzendariak: Iñaki Ziarrusta

Produkzioa: ATX

Miss Karaoke[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Aktoreak: Javier Fernandez, Unai Lopez de Armentia, Marina Suarez, Iñaki Ziarrusta

Egilea: Oier Guillan

Zuzendariak: Oier Guillan, Javier Barandiaran

Produkzioa: Principal, Victoria Eugenia eta Arriaga antzokiak

Kitto. Nuk utziko dut.[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Aktoreak: Amagoia Lauzirika

Testuak: Teresa Calo, Carlos Zabala, Dorleta Urretabizkaia, Eneko Olasagasti (mus. J. Senperena)

Zuzendariak: Eneko Olasagasti

Produkzioa: EN2DO

Hozkailua[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Aktoreak: Ander Lipus, Patricia Urrutia

Testuak: Unai Iturriaga

Zuzendariak: Manex Fuchs

Produkzioa: Huts Teatroa

Etxeko saltsak[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Aktoreak: Aitziber Garmendia, Ane Gabarain, Mikel Laskurain, Aitor Fernandino

Testuak: Alan Ayckbourn (itz.: Martin Agirre)

Zuzendariak: Begoña Bilbao

Produkzioa: Txalo

Ez dok hiru[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Aktoreak: Patxo Telleria, Mikel Martinez

Musikariak: Adrian Garcia de los Ojos, Maria Arriaga, Telleria Ivan Allue

Testua: Patxo Telleria

Zuzendariak: Jokin Oregi

Produkzioa: Tartean Teatroa

Giltzadun etxea[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Aktoreak: Ainhoa Aierbe, Mireia Gabilondo, Vito Rogado (+ Ainara LeGardon, musika)

Gidoia: Mada Alderete

Zuzendaria: Fernando Bernués

Produkzioa: Tanttaka

Mami Lebrun[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Aktoreak: Ane Pikaza, Ainara Ortega, Kepa Errasti

Gidoia: Kepa Errasti

Zuzendaria: Getari Etxegarai (+ Xabier Ormazabal)

Produkzioa: Xake

Obabakoak[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Aktoreak: Joseba Apaolaza, Ilenya Baglietto, Gurutze Beitia, Ainhoa Etexebarria, Miren Gaztañaga, Iñake Irastorza, Karmele Larrinaga, Itziar Lazkano, Koldo Olabarri, Lander Otaola, Eneko Sagardoy

Gidoia: Bernardo Atxagaren obran oinarritua, Calisto Bieito

Zuzendaria: Calisto Bieito

Produkzioa: Arriaga Antzokia