Zerrenda:Athletic Clubeko entrenatzaileak

Wikipedia, Entziklopedia askea
Jump to navigation Jump to search

Hona hemen Athletic Clubeko entrenatzaileen zerrenda:

Hasiera Bukaera Izena Herrialdea Partidak
1910 1911 Mr Sheperd  Erresuma Batua
1914 1916 William Barnes  Erresuma Batua 14*
1920 1921 William Barnes  Erresuma Batua 14*
1921 1922 Mr Burton  Erresuma Batua
1921 1922 Juan Arzuaga  Euskal Herria
1922 1925 Fred Pentland  Erresuma Batua 142*
1925 1926 Ralph Kirby  Erresuma Batua
1925 1926 Máximo Royo  Euskal Herria 26*
1926 1928 Hertzka Lipót  Hungaria 10
1928 1929 Máximo Royo  Euskal Herria 26*
1929 1933 Fred Pentland  Erresuma Batua 142*
1933 1935 Patricio Caicedo  Euskal Herria 68
1935 1936 José María Olabarria  Euskal Herria 10
1936 1936 William Garbutt  Erresuma Batua 16
1938 1939 Periko Biritxinaga  Euskal Herria
1939 1940 Roberto Etxebarria  Euskal Herria 26
1940 1947 Juan Urkizu  Euskal Herria 235
1947 1949 Harry Bagge  Erresuma Batua 57
1949 1952 Jose Iraragorri  Euskal Herria 101
1952 1954 Antonio Barrios  Euskal Herria 120*
1954 1957 Ferdinand Daučík  Txekia 112
1957 1958 Baltasar Albéniz  Euskal Herria 37
1958 1960 Martim Francisco  Brasil 87
1960 1962 Juan Antonio Ipiña  Euskal Herria
1962 1963 Angel Zubieta  Euskal Herria 35
1963 1964 Juan Otxoantezana  Euskal Herria 32
1964 1965 Antonio Barrios  Euskal Herria 120*
1965 1968 "Piru" Gainza  Euskal Herria 129
1968 1969 Rafael Iriondo  Euskal Herria 113*
1969 1971 Ronnie Allen  Erresuma Batua 88*
1971 1972 Salvador Artigas  Katalunia 32
1972 1974 Milorad Pavić  Jugoslavia 83
1974 1976 Rafael Iriondo  Euskal Herria 113*
1976 1979 Koldo Agirre  Euskal Herria 137
1979 1980 Helmut Senekowitsch  Austria 49
1980 1981 Iñaki Sáez  Euskal Herria 107*
1981 1986 Javier Clemente  Euskal Herria 289*
1986 1986 Iñaki Sáez  Euskal Herria 107*
1986 1987 Jose Angel Iribar  Euskal Herria 52
1987 1989 Howard Kendall  Erresuma Batua 102
1989 1990 Txetxu Rojo  Euskal Herria 69*
1990 1991 Javier Clemente  Euskal Herria 289*
1991 1992 Iñaki Sáez  Euskal Herria 107*
1992 1992 Txutxi Aranguren  Euskal Herria 16
1992 1994 Jupp Heynckes  Alemania 168*
1994 1995 Javier Irureta  Euskal Herria 34
1995 1995 Jose Maria Amorrortu  Euskal Herria 24*
1995 1996 Dragoslav Stepanović  Serbia 37
1996 1996 Jose Maria Amorrortu  Euskal Herria 24*
1996 2000 Luis Fernández  Frantzia 184
2000 2001 Txetxu Rojo  Euskal Herria 69*
2001 2003 Jupp Heynckes  Alemania 168*
2003 2005 Ernesto Valverde  Euskal Herria 137*
2005 2005 José Luis Mendilibar  Euskal Herria 13
2005 2006 Javier Clemente  Euskal Herria 289*
2006 2006 Félix Sarriugarte  Euskal Herria 14
2006 2007 José Manuel Esnal "Mané"  Euskal Herria 26
2007 2011 Joaquín Caparrós  Espainia 187
2011 2013 Marcelo Bielsa  Argentina 113
2013 2017 Ernesto Valverde  Euskal Herria 213*
2017 2018 Jose Angel Ziganda  Euskal Herria 54
2018 2018 Eduardo Berizzo  Argentina
2018 - Gaizka Garitano  Euskal Herria
  • Denboraldi guztietako estatistikak

Kanpo loturak[aldatu | aldatu iturburu kodea]