Asteroideen zerrenda (2001-3000)

Wikipedia(e)tik
Hona jo: nabigazioa, Bilatu

Eduki-taula: 2001... 2101... 2201... 2301... 2401... 2501... 2601... 2701... 2801... 2901...

Izena Behin-behineko izena Aurkikuntza data Aurkikuntza lekua Aurkitzailea(k)
2001–2100 edit
2001 Einstein 1973 EB Martxoaren 5, 1973 Zimmerwald P. Wild
2002 Euler 1973 QQ Abuztuaren 29, 1973 Nauchnij T. M. Smirnova
2003 Harding 6559 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2004 Lexell 1973 SV Irailaren 22, 1973 Nauchnij N. S. Chernykh
2005 Hencke 1973 RA Irailaren 2, 1973 Zimmerwald P. Wild
2006 Polonskaya 1973 SB Irailaren 22, 1973 Nauchnij N. S. Chernykh
2007 McCuskey 1963 SQ Irailaren 22, 1963 Brooklyn Indiana University
2008 Konstitutsiya 1973 SV Irailaren 27, 1973 Nauchnij L. I. Chernykh
2009 Voloshina 1968 UL Urriaren 22, 1968 Nauchnij T. M. Smirnova
2010 Chebyshev 1969 TL Urriaren 13, 1969 Nauchnij B. A. Burnasheva
2011 Veteraniya 1970 QB Abuztuaren 30, 1970 Nauchnij T. M. Smirnova
2012 Guo Shou-Jing 1964 TE Urriaren 9, 1964 Nanking Purple Mountain Behatokia
2013 Tucapel 1971 UH Urriaren 22, 1971 Cerro El Roble Txileko Unibertsitatea
2014 Vasilevskis 1973 JA Maiatzaren 2, 1973 Mount Hamilton A. R. Klemola
2015 Kachuevskaya 1972 RA Irailaren 4, 1972 Nauchnij L. V. Zhuravleva
2016 Heinemann 1938 SE Irailaren 18, 1938 Heidelberg A. Bohrmann
2017 Wesson A903 SC Irailaren 20, 1903 Heidelberg M. F. Wolf
2018 Schuster 1931 UC Urriaren 17, 1931 Heidelberg K. Reinmuth
2019 van Albada 1935 SX Irailaren 28, 1935 Johannesburgo H. van Gent
2020 Ukko 1936 FR Martxoaren 18, 1936 Turku Y. Väisälä
2021 Poincaré 1936 MA Ekainaren 26, 1936 Aljer L. Boyer
2022 West 1938 CK Otsailaren 7, 1938 Heidelberg K. Reinmuth
2023 Asaph 1952 SA Irailaren 16, 1952 Brooklyn Indiana University
2024 McLaughlin 1952 UR Urriaren 23, 1952 Brooklyn Indiana University
2025 Nortia 1953 LG Ekainaren 6, 1953 Johannesburgo J. Churms
2026 Cottrell 1955 FF Martxoaren 30, 1955 Brooklyn Indiana University
2027 Shen Guo 1964 VR Azaroaren 9, 1964 Nanking Purple Mountain Behatokia
2028 Janequeo 1968 OB Uztailaren 18, 1968 Cerro El Roble C. Torres, S. Cofre
2029 Binomi 1969 RB Irailaren 11, 1969 Zimmerwald P. Wild
2030 Belyaev 1969 TA Urriaren 8, 1969 Nauchnij L. I. Chernykh
2031 BAM 1969 TG Urriaren 8, 1969 Nauchnij L. I. Chernykh
2032 Ethel 1970 OH Uztailaren 30, 1970 Nauchnij T. M. Smirnova
2033 Basilea 1973 CA Otsailaren 6, 1973 Zimmerwald P. Wild
2034 Bernoulli 1973 EE Martxoaren 5, 1973 Zimmerwald P. Wild
2035 Stearns 1973 SC Irailaren 21, 1973 El Leoncito J. Gibson
2036 Sheragul 1973 SY Irailaren 22, 1973 Nauchnij N. S. Chernykh
2037 Tripaxeptalis 1973 UB Urriaren 25, 1973 Zimmerwald P. Wild
2038 Bistro 1973 WF Azaroaren 24, 1973 Zimmerwald P. Wild
2039 Payne-Gaposchkin 1974 CA Otsailaren 14, 1974 Harvardeko Behatokia Harvardeko Behatokia
2040 Chalonge 1974 HA Apirilaren 19, 1974 Zimmerwald P. Wild
2041 Lancelot 2523 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2042 Sitarski 4633 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2043 Ortutay 1936 TH Azaroaren 12, 1936 Konkoly G. Kulin
2044 Wirt 1950 VE Azaroaren 8, 1950 Mount Hamilton C. A. Wirtanen
2045 Peking 1964 TB Urriaren 8, 1964 Nanking Purple Mountain Behatokia
2046 Leningrad 1968 UD Urriaren 22, 1968 Nauchnij T. M. Smirnova
2047 Smetana 1971 UA Urriaren 26, 1971 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
2048 Dwornik 1973 QA Abuztuaren 27, 1973 Palomar E. F. Helin
2049 Grietje 1973 SH Irailaren 29, 1973 Palomar T. Gehrels
2050 Francis 1974 KA Maiatzaren 28, 1974 Palomar E. F. Helin
2051 Chang 1976 UC Urriaren 23, 1976 Harvardeko Behatokia Harvardeko Behatokia
2052 Tamriko 1976 UN Urriaren 24, 1976 La Silla R. M. West
2053 Nuki 1976 UO Urriaren 24, 1976 La Silla R. M. West
2054 Gawain 4097 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2055 Dvořák 1974 DB Otsailaren 19, 1974 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
2056 Nancy A909 TB Urriaren 15, 1909 Heidelberg J. Helffrich
2057 Rosemary 1934 RQ Irailaren 7, 1934 Heidelberg K. Reinmuth
2058 Róka 1938 BH Urtarrilaren 22, 1938 Konkoly G. Kulin
2059 Baboquivari 1963 UA Urriaren 16, 1963 Brooklyn Indiana University
2060 Chiron 1977 UB Urriaren 18, 1977 Palomar C. T. Kowal
2061 Anza 1960 UA Urriaren 22, 1960 Flagstaff H. L. Giclas
2062 Aten 1976 AA Urtarrilaren 7, 1976 Palomar E. F. Helin
2063 Bacchus 1977 HB Apirilaren 24, 1977 Palomar C. T. Kowal
2064 Thomsen 1942 RQ Irailaren 8, 1942 Turku L. Oterma
2065 Spicer 1959 RN Irailaren 9, 1959 Brooklyn Indiana University
2066 Palala 1934 LB Ekainaren 4, 1934 Johannesburgo C. Jackson
2067 Aksnes 1936 DD Otsailaren 23, 1936 Turku Y. Väisälä
2068 Dangreen 1948 AD Urtarrilaren 8, 1948 Niza M. Laugier
2069 Hubble 1955 FT Martxoaren 29, 1955 Brooklyn Indiana University
2070 Humason 1964 TQ Urriaren 14, 1964 Brooklyn Indiana University
2071 Nadezhda 1971 QS Abuztuaren 18, 1971 Nauchnij T. M. Smirnova
2072 Kosmodemyanskaya 1973 QE Abuztuaren 31, 1973 Nauchnij T. M. Smirnova
2073 Janáček 1974 DK Otsailaren 19, 1974 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
2074 Shoemaker 1974 UA Urriaren 17, 1974 Palomar E. F. Helin
2075 Martinez 1974 VA Azaroaren 9, 1974 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
2076 Levin 1974 WA Azaroaren 16, 1974 Harvardeko Behatokia Harvardeko Behatokia
2077 Kiangsu 1974 YA Abenduaren 18, 1974 Nanking Purple Mountain Behatokia
2078 Nanking 1975 AD Urtarrilaren 12, 1975 Nanking Purple Mountain Behatokia
2079 Jacchia 1976 DB Otsailaren 23, 1976 Harvardeko Behatokia Harvardeko Behatokia
2080 Jihlava 1976 DG Otsailaren 27, 1976 Zimmerwald P. Wild
2081 Sázava 1976 DH Otsailaren 27, 1976 Zimmerwald P. Wild
2082 Galahad 7588 P-L Urriaren 17, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2083 Smither 1973 WB Azaroaren 29, 1973 Palomar E. F. Helin
2084 Okayama 1935 CK Otsailaren 7, 1935 Uccle S. J. Arend
2085 Henan 1965 YA Abenduaren 20, 1965 Nanking Purple Mountain Behatokia
2086 Newell 1966 BC Urtarrilaren 20, 1966 Brooklyn Indiana University
2087 Kochera 1975 YC Abenduaren 28, 1975 Zimmerwald P. Wild
2088 Sahlia 1976 DJ Otsailaren 27, 1976 Zimmerwald P. Wild
2089 Cetacea 1977 VF Azaroaren 9, 1977 Anderson Mesa N. G. Thomas
2090 Mizuho 1978 EA Martxoaren 12, 1978 Yakiimo T. Urata
2091 Sampo 1941 HO Apirilaren 26, 1941 Turku Y. Väisälä
2092 Sumiana 1969 UP Urriaren 16, 1969 Nauchnij L. I. Chernykh
2093 Genichesk 1971 HX Apirilaren 28, 1971 Nauchnij T. M. Smirnova
2094 Magnitka 1971 TC Urriaren 12, 1971 Nauchnij Krimeako Astrofisika Behatokia
2095 Parsifal 6036 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2096 Väinö 1939 UC Urriaren 18, 1939 Turku Y. Väisälä
2097 Galle 1953 PV Abuztuaren 11, 1953 Heidelberg K. Reinmuth
2098 Zyskin 1972 QE Abuztuaren 18, 1972 Nauchnij L. V. Zhuravleva
2099 Öpik 1977 VB Azaroaren 8, 1977 Palomar E. F. Helin
2100 Ra-Shalom 1978 RA Irailaren 10, 1978 Palomar E. F. Helin
2101–2200 edit
2101 Adonis 1936 CA Otsailaren 12, 1936 Uccle E. Delporte
2102 Tantalus 1975 YA Abenduaren 27, 1975 Palomar C. T. Kowal
2103 Laverna 1960 FL Martxoaren 20, 1960 La Plata Behatokia La Plata Behatokia
2104 Toronto 1963 PD Abuztuaren 15, 1963 Tautenburg Behatokia K. W. Kamper
2105 Gudy 1976 DA Otsailaren 29, 1976 La Silla H.-E. Schuster
2106 Hugo 1936 UF Urriaren 21, 1936 Niza M. Laugier
2107 Ilmari 1941 VA Azaroaren 12, 1941 Turku L. Oterma
2108 Otto Schmidt 1948 TR Urriaren 4, 1948 Krimea-Simeis P. F. Shajn
2109 Dhotel 1950 TH Urriaren 13, 1950 Uccle S. J. Arend
2110 Moore-Sitterly 1962 RD Irailaren 7, 1962 Brooklyn Indiana University
2111 Tselina 1969 LG Ekainaren 13, 1969 Nauchnij T. M. Smirnova
2112 Ulyanov 1972 NP Uztailaren 13, 1972 Nauchnij T. M. Smirnova
2113 Ehrdni 1972 RJ Irailaren 11, 1972 Nauchnij N. S. Chernykh
2114 Wallenquist 1976 HA Apirilaren 19, 1976 Mount Stromlo C.-I. Lagerkvist
2115 Irakli 1976 UD Urriaren 24, 1976 La Silla R. M. West
2116 Mtskheta 1976 UM Urriaren 24, 1976 La Silla R. M. West
2117 Danmark 1978 AC Urtarrilaren 9, 1978 La Silla R. M. West
2118 Flagstaff 1978 PB Abuztuaren 5, 1978 Anderson Mesa H. L. Giclas
2119 Schwall 1930 QG Abuztuaren 30, 1930 Heidelberg M. F. Wolf, M. A. Ferrero
2120 Tyumenia 1967 RM Irailaren 9, 1967 Nauchnij T. M. Smirnova
2121 Sevastopol 1971 ME Ekainaren 27, 1971 Nauchnij T. M. Smirnova
2122 Pyatiletka 1971 XB Abenduaren 14, 1971 Nauchnij T. M. Smirnova
2123 Vltava 1973 SL Irailaren 22, 1973 Nauchnij N. S. Chernykh
2124 Nissen 1974 MK Ekainaren 20, 1974 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
2125 Karl-Ontjes 2005 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2126 Gerasimovich 1970 QZ Abuztuaren 30, 1970 Nauchnij T. M. Smirnova
2127 Tanya 1971 KB Maiatzaren 29, 1971 Nauchnij L. I. Chernykh
2128 Wetherill 1973 SB Irailaren 26, 1973 Palomar E. F. Helin
2129 Cosicosi 1973 SJ Irailaren 27, 1973 Zimmerwald P. Wild
2130 Evdokiya 1974 QH Abuztuaren 22, 1974 Nauchnij L. V. Zhuravleva
2131 Mayall 1975 RA Irailaren 3, 1975 Mount Hamilton A. R. Klemola
2132 Zhukov 1975 TW Urriaren 3, 1975 Nauchnij L. I. Chernykh
2133 Franceswright 1976 WB Azaroaren 20, 1976 Harvardeko Behatokia Harvardeko Behatokia
2134 Dennispalm 1976 YB Abenduaren 24, 1976 Palomar C. T. Kowal
2135 Aristaeus 1977 HA Apirilaren 17, 1977 Palomar S. J. Bus, E. F. Helin
2136 Jugta 1933 OC Uztailaren 24, 1933 Heidelberg K. Reinmuth
2137 Priscilla 1936 QZ Abuztuaren 24, 1936 Heidelberg K. Reinmuth
2138 Swissair 1968 HB Apirilaren 17, 1968 Zimmerwald P. Wild
2139 Makharadze 1970 MC Ekainaren 30, 1970 Nauchnij T. M. Smirnova
2140 Kemerovo 1970 PE Abuztuaren 3, 1970 Nauchnij T. M. Smirnova
2141 Simferopol 1970 QC Abuztuaren 30, 1970 Nauchnij T. M. Smirnova
2142 Landau 1972 GA Apirilaren 3, 1972 Nauchnij L. I. Chernykh
2143 Jimarnold 1973 SA Irailaren 26, 1973 Palomar E. F. Helin
2144 Marietta 1975 BC Urtarrilaren 18, 1975 Nauchnij L. I. Chernykh
2145 Blaauw 1976 UF Urriaren 24, 1976 La Silla R. M. West
2146 Stentor 1976 UQ Urriaren 24, 1976 La Silla R. M. West
2147 Kharadze 1976 US Urriaren 25, 1976 La Silla R. M. West
2148 Epeios 1976 UW Urriaren 24, 1976 La Silla R. M. West
2149 Schwambraniya 1977 FX Martxoaren 22, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2150 Nyctimene 1977 TA Urriaren 13, 1977 Palomar W. L. Sebok
2151 Hadwiger 1977 VX Azaroaren 3, 1977 Zimmerwald P. Wild
2152 Hannibal 1978 WK Azaroaren 19, 1978 Zimmerwald P. Wild
2153 Akiyama 1978 XD Abenduaren 1, 1978 Harvardeko Behatokia Harvardeko Behatokia
2154 Underhill 2015 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2155 Wodan 6542 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2156 Kate A917 SH Irailaren 23, 1917 Krimea-Simeis S. Beljavskij
2157 Ashbrook A924 EF Martxoaren 7, 1924 Heidelberg K. Reinmuth
2158 Tietjen 1933 OS Uztailaren 24, 1933 Heidelberg K. Reinmuth
2159 Kukkamäki 1941 UX Urriaren 16, 1941 Turku L. Oterma
2160 Spitzer 1956 RL Irailaren 7, 1956 Brooklyn Indiana University
2161 Grissom 1963 UD Urriaren 17, 1963 Brooklyn Indiana University
2162 Anhui 1966 BE Urtarrilaren 30, 1966 Nanking Purple Mountain Behatokia
2163 Korczak 1971 SP Irailaren 16, 1971 Nauchnij Krimeako Astrofisika Behatokia
2164 Lyalya 1972 RM Irailaren 11, 1972 Nauchnij N. S. Chernykh
2165 Young 1956 RJ Irailaren 7, 1956 Brooklyn Indiana University
2166 Handahl 1936 QB Abuztuaren 13, 1936 Krimea-Simeis G. N. Neujmin
2167 Erin 1971 LA Ekainaren 1, 1971 Bickley Perth Behatokia
2168 Swope 1955 RF Irailaren 14, 1955 Brooklyn Indiana University
2169 Taiwan 1964 VP Azaroaren 9, 1964 Nanking Purple Mountain Behatokia
2170 Byelorussia 1971 SZ Irailaren 16, 1971 Nauchnij Krimeako Astrofisika Behatokia
2171 Kiev 1973 QD Abuztuaren 28, 1973 Nauchnij T. M. Smirnova
2172 Plavsk 1973 QA Abuztuaren 31, 1973 Nauchnij T. M. Smirnova
2173 Maresjev 1974 QG Abuztuaren 22, 1974 Nauchnij L. V. Zhuravleva
2174 Asmodeus 1975 TA Urriaren 8, 1975 Palomar S. J. Bus, J. Huchra
2175 Andrea Doria 1977 TY Urriaren 12, 1977 Zimmerwald P. Wild
2176 Donar 2529 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2177 Oliver 6551 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2178 Kazakhstania 1972 RA Irailaren 11, 1972 Nauchnij N. S. Chernykh
2179 Platzeck 1965 MA Ekainaren 28, 1965 El Leoncito A. R. Klemola
2180 Marjaleena 1940 RJ Irailaren 8, 1940 Turku H. Alikoski
2181 Fogelin 1942 YA Abenduaren 28, 1942 Heidelberg K. Reinmuth
2182 Semirot 1953 FH Martxoaren 21, 1953 Brooklyn Indiana University
2183 Neufang 1959 OB Uztailaren 26, 1959 Bloemfontein C. Hoffmeister
2184 Fujian 1964 TV Urriaren 9, 1964 Nanking Purple Mountain Behatokia
2185 Guangdong 1965 WO Azaroaren 20, 1965 Nanking Purple Mountain Behatokia
2186 Keldysh 1973 SQ Irailaren 27, 1973 Nauchnij L. I. Chernykh
2187 La Silla 1976 UH Urriaren 24, 1976 La Silla R. M. West
2188 Orlenok 1976 UL Urriaren 28, 1976 Nauchnij L. V. Zhuravleva
2189 Zaragoza 1975 QK Abuztuaren 30, 1975 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
2190 Coubertin 1976 GV Apirilaren 2, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
2191 Uppsala 1977 PA Abuztuaren 6, 1977 Mount Stromlo C.-I. Lagerkvist
2192 Pyatigoriya 1972 HP Apirilaren 18, 1972 Nauchnij T. M. Smirnova
2193 Jackson 1926 KB Maiatzaren 18, 1926 Johannesburgo H. E. Wood
2194 Arpola 1940 GE Apirilaren 3, 1940 Turku Y. Väisälä
2195 Tengström 1941 SP Irailaren 27, 1941 Turku L. Oterma
2196 Ellicott 1965 BC Urtarrilaren 29, 1965 Brooklyn Indiana University
2197 Shanghai 1965 YN Abenduaren 30, 1965 Nanking Purple Mountain Behatokia
2198 Ceplecha 1975 VF Azaroaren 7, 1975 Harvardeko Behatokia Harvardeko Behatokia
2199 Kleť 1978 LA Ekainaren 6, 1978 Kleť A. Mrkos
2200 Pasadena 6090 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2201–2300 edit
2201 Oljato 1947 XC Abenduaren 12, 1947 Flagstaff H. L. Giclas
2202 Pele 1972 RA Irailaren 7, 1972 Mount Hamilton A. R. Klemola
2203 van Rhijn 1935 SQ Irailaren 28, 1935 Johannesburgo H. van Gent
2204 Lyyli 1943 EQ Martxoaren 3, 1943 Turku Y. Väisälä
2205 Glinka 1973 SU Irailaren 27, 1973 Nauchnij L. I. Chernykh
2206 Gabrova 1976 GR Apirilaren 1, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
2207 Antenor 1977 QH Abuztuaren 19, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2208 Pushkin 1977 QL Abuztuaren 22, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2209 Tianjin 1978 US Urriaren 28, 1978 Nanking Purple Mountain Behatokia
2210 Lois 9597 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2211 Hanuman 1951 WO Azaroaren 26, 1951 Mount Wilson L. E. Cunningham
2212 Hephaistos 1978 SB Irailaren 27, 1978 Nauchnij L. I. Chernykh
2213 Meeus 1935 SO Irailaren 24, 1935 Uccle E. Delporte
2214 Carol 1953 GF Apirilaren 7, 1953 Heidelberg K. Reinmuth
2215 Sichuan 1964 VX Azaroaren 12, 1964 Nanking Purple Mountain Behatokia
2216 Kerch 1971 LF Ekainaren 12, 1971 Nauchnij T. M. Smirnova
2217 Eltigen 1971 SK Irailaren 26, 1971 Nauchnij T. M. Smirnova
2218 Wotho 1975 AK Urtarrilaren 10, 1975 Zimmerwald P. Wild
2219 Mannucci 1975 LU Ekainaren 13, 1975 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
2220 Hicks 1975 VB Azaroaren 4, 1975 Palomar E. F. Helin
2221 Chilton 1976 QC Abuztuaren 25, 1976 Harvardeko Behatokia Harvardeko Behatokia
2222 Lermontov 1977 ST Irailaren 19, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2223 Sarpedon 1977 TL Urriaren 4, 1977 Nanking Purple Mountain Behatokia
2224 Tucson 2528 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2225 Serkowski 6546 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2226 Cunitza 1936 QC Abuztuaren 26, 1936 Heidelberg A. Bohrmann
2227 Otto Struve 1955 RX Irailaren 13, 1955 Brooklyn Indiana University
2228 Soyuz-Apollo 1977 OH Uztailaren 19, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2229 Mezzarco 1977 RO Irailaren 7, 1977 Zimmerwald P. Wild
2230 Yunnan 1978 UT Urriaren 29, 1978 Nanking Purple Mountain Behatokia
2231 Durrell 1941 SG Irailaren 21, 1941 Uccle S. J. Arend
2232 Altaj 1969 RD Irailaren 15, 1969 Nauchnij B. A. Burnasheva
2233 Kuznetsov 1972 XE Abenduaren 3, 1972 Nauchnij L. V. Zhuravleva
2234 Schmadel 1977 HD Apirilaren 27, 1977 La Silla H.-E. Schuster
2235 Vittore A924 GA Apirilaren 5, 1924 Heidelberg K. Reinmuth
2236 Austrasia 1933 FX Martxoaren 23, 1933 Heidelberg K. Reinmuth
2237 Melnikov 1938 TB Urriaren 2, 1938 Krimea-Simeis G. N. Neujmin
2238 Steshenko 1972 RQ Irailaren 11, 1972 Nauchnij N. S. Chernykh
2239 Paracelsus 1978 RC Irailaren 13, 1978 Zimmerwald P. Wild
2240 Tsai 1978 YA Abenduaren 30, 1978 Harvardeko Behatokia Harvardeko Behatokia
2241 Alcathous 1979 WM Azaroaren 22, 1979 Palomar C. T. Kowal
2242 Balaton 1936 TG Urriaren 13, 1936 Konkoly G. Kulin
2243 Lönnrot 1941 SA Irailaren 25, 1941 Turku Y. Väisälä
2244 Tesla 1952 UW Urriaren 22, 1952 Belgrade M. B. Protić
2245 Hekatostos 1968 BC Urtarrilaren 24, 1968 Nauchnij L. I. Chernykh
2246 Bowell 1979 XH Abenduaren 14, 1979 Anderson Mesa E. Bowell
2247 Hiroshima 6512 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2248 Kanda 1933 DE Otsailaren 27, 1933 Heidelberg K. Reinmuth
2249 Yamamoto 1942 GA Apirilaren 6, 1942 Heidelberg K. Reinmuth
2250 Stalingrad 1972 HN Apirilaren 18, 1972 Nauchnij T. M. Smirnova
2251 Tikhov 1977 SU Irailaren 19, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2252 CERGA 1978 VT Azaroaren 1, 1978 Caussols K. Tomita
2253 Espinette 1932 PB Uztailaren 30, 1932 Williams Bay G. Van Biesbroeck
2254 Requiem 1977 QJ Abuztuaren 19, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2255 Qinghai 1977 VK Azaroaren 3, 1977 Nanking Purple Mountain Behatokia
2256 Wiśniewski 4519 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2257 Kaarina 1939 QB Abuztuaren 18, 1939 Turku H. Alikoski
2258 Viipuri 1939 TA Urriaren 7, 1939 Turku Y. Väisälä
2259 Sofievka 1971 OG Uztailaren 19, 1971 Nauchnij B. A. Burnasheva
2260 Neoptolemus 1975 WM Azaroaren 26, 1975 Nanking Purple Mountain Behatokia
2261 Keeler 1977 HC Apirilaren 20, 1977 Mount Hamilton A. R. Klemola
2262 Mitidika 1978 RB Irailaren 10, 1978 Zimmerwald P. Wild
2263 Shaanxi 1978 UW Urriaren 30, 1978 Nanking Purple Mountain Behatokia
2264 Sabrina 1979 YK Abenduaren 16, 1979 Anderson Mesa E. Bowell
2265 Verbaandert 1950 DB Otsailaren 17, 1950 Uccle S. J. Arend
2266 Tchaikovsky 1974 VK Azaroaren 12, 1974 Nauchnij L. I. Chernykh
2267 Agassiz 1977 RF Irailaren 9, 1977 Harvardeko Behatokia Harvardeko Behatokia
2268 Szmytowna 1942 VW Azaroaren 6, 1942 Turku L. Oterma
2269 Efremiana 1976 JA Maiatzaren 2, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
2270 Yazhi 1980 ED Martxoaren 14, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
2271 Kiso 1976 UV Urriaren 22, 1976 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
2272 Montezuma 1972 FA Martxoaren 16, 1972 Palomar T. Gehrels
2273 Yarilo 1975 EV Martxoaren 6, 1975 Nauchnij L. I. Chernykh
2274 Ehrsson 1976 EA Martxoaren 2, 1976 Kvistaberg C.-I. Lagerkvist
2275 Cuitlahuac 1979 MH Ekainaren 16, 1979 La Silla H.-E. Schuster
2276 Warck 1933 QA Abuztuaren 18, 1933 Uccle E. Delporte
2277 Moreau 1950 DS Otsailaren 18, 1950 Uccle S. J. Arend
2278 Götz 1953 GE Apirilaren 7, 1953 Heidelberg K. Reinmuth
2279 Barto 1968 DL Otsailaren 25, 1968 Nauchnij L. I. Chernykh
2280 Kunikov 1971 SL Irailaren 26, 1971 Nauchnij T. M. Smirnova
2281 Biela 1971 UQ Urriaren 26, 1971 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
2282 Andrés Bello 1974 FE Martxoaren 22, 1974 Cerro El Roble C. Torres
2283 Bunke 1974 SV Irailaren 26, 1974 Nauchnij L. V. Zhuravleva
2284 San Juan 1974 TG Urriaren 10, 1974 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
2285 Ron Helin 1976 QB Abuztuaren 27, 1976 Palomar S. J. Bus
2286 Fesenkov 1977 NH Uztailaren 14, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2287 Kalmykia 1977 QK Abuztuaren 22, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2288 Karolinum 1979 UZ Urriaren 19, 1979 Kleť L. Brožek
2289 McMillan 6567 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2290 Helffrich 1932 CD Otsailaren 14, 1932 Heidelberg K. Reinmuth
2291 Kevo 1941 FS Martxoaren 19, 1941 Turku L. Oterma
2292 Seili 1942 RM Irailaren 7, 1942 Turku Y. Väisälä
2293 Guernica 1977 EH Martxoaren 13, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2294 Andronikov 1977 PL Abuztuaren 14, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2295 Matusovskij 1977 QD Abuztuaren 19, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2296 Kugultinov 1975 BA Urtarrilaren 18, 1975 Nauchnij L. I. Chernykh
2297 Daghestan 1978 RE Irailaren 1, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
2298 Cindijon A915 TA Urriaren 2, 1915 Heidelberg M. F. Wolf
2299 Hanko 1941 SZ Irailaren 25, 1941 Turku Y. Väisälä
2300 Stebbins 1953 TG Urriaren 10, 1953 Brooklyn Indiana University
2301–2400 edit
2301 Whitford 1965 WJ Azaroaren 20, 1965 Brooklyn Indiana University
2302 Florya 1972 TL Urriaren 2, 1972 Nauchnij N. E. Kurochkin
2303 Retsina 1979 FK Martxoaren 24, 1979 Zimmerwald P. Wild
2304 Slavia 1979 KB Maiatzaren 18, 1979 Kleť A. Mrkos
2305 King 1980 RJ Irailaren 12, 1980 Harvardeko Behatokia Harvardeko Behatokia
2306 Bauschinger 1939 PM Abuztuaren 15, 1939 Heidelberg K. Reinmuth
2307 Garuda 1957 HJ Apirilaren 18, 1957 La Plata Behatokia La Plata Behatokia
2308 Schilt 1967 JM Maiatzaren 6, 1967 El Leoncito C. U. Cesco, A. R. Klemola
2309 Mr. Spock 1971 QX Abuztuaren 16, 1971 El Leoncito J. Gibson
2310 Olshaniya 1974 SU Irailaren 26, 1974 Nauchnij L. V. Zhuravleva
2311 El Leoncito 1974 TA Urriaren 10, 1974 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
2312 Duboshin 1976 GU Apirilaren 1, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
2313 Aruna 1976 TA Urriaren 15, 1976 Anderson Mesa H. L. Giclas
2314 Field 1977 VD Azaroaren 12, 1977 Harvardeko Behatokia Harvardeko Behatokia
2315 Czechoslovakia 1980 DZ Otsailaren 19, 1980 Kleť Z. Vávrová
2316 Jo-Ann 1980 RH Irailaren 2, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
2317 Galya 2524 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2318 Lubarsky 6521 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2319 Aristides 7631 P-L Urriaren 17, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2320 Blarney 1979 QJ Abuztuaren 29, 1979 Zimmerwald P. Wild
2321 Lužnice 1980 DB Otsailaren 19, 1980 Kleť Z. Vávrová
2322 Kitt Peak 1954 UQ Urriaren 28, 1954 Brooklyn Indiana University
2323 Zverev 1976 SF Irailaren 24, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
2324 Janice 1978 VS Azaroaren 7, 1978 Palomar E. F. Helin, S. J. Bus
2325 Chernykh 1979 SP Irailaren 25, 1979 Kleť A. Mrkos
2326 Tololo 1965 QC Abuztuaren 29, 1965 Brooklyn Indiana University
2327 Gershberg 1969 TQ Urriaren 13, 1969 Nauchnij B. A. Burnasheva
2328 Robeson 1972 HW Apirilaren 19, 1972 Nauchnij T. M. Smirnova
2329 Orthos 1976 WA Azaroaren 19, 1976 La Silla H.-E. Schuster
2330 Ontake 1977 DS Otsailaren 18, 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
2331 Parvulesco 1936 EA Martxoaren 12, 1936 Uccle E. Delporte
2332 Kalm 1940 GH Apirilaren 4, 1940 Turku L. Oterma
2333 Porthan 1943 EP Martxoaren 3, 1943 Turku Y. Väisälä
2334 Cuffey 1962 HD Apirilaren 27, 1962 Brooklyn Indiana University
2335 James 1974 UB Urriaren 17, 1974 Palomar E. F. Helin
2336 Xinjiang 1975 WL Azaroaren 26, 1975 Nanking Purple Mountain Behatokia
2337 Boubín 1976 UH Urriaren 22, 1976 Zimmerwald P. Wild
2338 Bokhan 1977 QA Abuztuaren 22, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2339 Anacreon 2509 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2340 Hathor 1976 UA Urriaren 22, 1976 Palomar C. T. Kowal
2341 Aoluta 1976 YU Abenduaren 16, 1976 Nauchnij L. I. Chernykh
2342 Lebedev 1968 UQ Urriaren 22, 1968 Nauchnij T. M. Smirnova
2343 Siding Spring 1979 MD Ekainaren 25, 1979 Siding Spring E. F. Helin, S. J. Bus
2344 Xizang 1979 SC Irailaren 27, 1979 Nanking Purple Mountain Behatokia
2345 Fučik 1974 OS Uztailaren 25, 1974 Nauchnij T. M. Smirnova
2346 Lilio 1934 CB Otsailaren 5, 1934 Heidelberg K. Reinmuth
2347 Vinata 1936 TK Urriaren 7, 1936 Flagstaff H. L. Giclas
2348 Michkovitch 1939 AA Urtarrilaren 10, 1939 Belgrade M. B. Protić
2349 Kurchenko 1970 OG Uztailaren 30, 1970 Nauchnij T. M. Smirnova
2350 von Lüde 1938 CG Otsailaren 6, 1938 Heidelberg A. Bohrmann
2351 O'Higgins 1964 VD Azaroaren 3, 1964 Brooklyn Indiana University
2352 Kurchatov 1969 RY Irailaren 10, 1969 Nauchnij L. I. Chernykh
2353 Alva 1975 UD Urriaren 27, 1975 Zimmerwald P. Wild
2354 Lavrov 1978 PZ Abuztuaren 9, 1978 Nauchnij L. I. Chernykh, N. S. Chernykh
2355 Nei Monggol 1978 UV Urriaren 30, 1978 Nanking Purple Mountain Behatokia
2356 Hirons 1979 UJ Urriaren 17, 1979 Anderson Mesa E. Bowell
2357 Phereclos 1981 AC Urtarrilaren 1, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
2358 Bahner 1929 RE Irailaren 2, 1929 Heidelberg K. Reinmuth
2359 Debehogne 1931 TV Urriaren 5, 1931 Heidelberg K. Reinmuth
2360 Volgo-Don 1975 VD Azaroaren 2, 1975 Nauchnij T. M. Smirnova
2361 Gogol 1976 GQ Apirilaren 1, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
2362 Mark Twain 1976 SH Irailaren 24, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
2363 Cebriones 1977 TJ Urriaren 4, 1977 Nanking Purple Mountain Behatokia
2364 Seillier 1978 GD Apirilaren 14, 1978 La Silla H. Debehogne
2365 Interkosmos 1980 YQ Abenduaren 30, 1980 Kleť Z. Vávrová
2366 Aaryn 1981 AC Urtarrilaren 10, 1981 Anderson Mesa N. G. Thomas
2367 Praha 1981 AK Urtarrilaren 8, 1981 Kleť A. Mrkos
2368 Beltrovata 1977 RA Irailaren 4, 1977 Zimmerwald P. Wild
2369 Chekhov 1976 GC Apirilaren 4, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
2370 van Altena 1965 LA Ekainaren 10, 1965 El Leoncito A. R. Klemola
2371 Dimitrov 1975 VR Azaroaren 2, 1975 Nauchnij T. M. Smirnova
2372 Proskurin 1977 RA Irailaren 13, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2373 Immo 1929 PC Abuztuaren 4, 1929 Heidelberg M. F. Wolf
2374 Vladvysotskij 1974 QE Abuztuaren 22, 1974 Nauchnij L. V. Zhuravleva
2375 Radek 1975 AA Urtarrilaren 8, 1975 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
2376 Martynov 1977 QG Abuztuaren 22, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2377 Shcheglov 1978 QT Abuztuaren 31, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
2378 Pannekoek 1935 CY Otsailaren 13, 1935 Johannesburgo H. van Gent
2379 Heiskanen 1941 ST Irailaren 21, 1941 Turku Y. Väisälä
2380 Heilongjiang 1965 SN Irailaren 18, 1965 Nanking Purple Mountain Behatokia
2381 Landi 1976 AF Urtarrilaren 3, 1976 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
2382 Nonie 1977 GA Apirilaren 13, 1977 Bickley Perth Behatokia
2383 Bradley 1981 GN Apirilaren 5, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
2384 Schulhof 1943 EC Martxoaren 2, 1943 Niza M. Laugier
2385 Mustel 1969 VW Azaroaren 11, 1969 Nauchnij L. I. Chernykh
2386 Nikonov 1974 SN Irailaren 19, 1974 Nauchnij L. I. Chernykh
2387 Xi'an 1975 FX Martxoaren 17, 1975 Nanking Purple Mountain Behatokia
2388 Gase 1977 EA Martxoaren 13, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2389 Dibaj 1977 QC Abuztuaren 19, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2390 Nežárka 1980 PA Abuztuaren 14, 1980 Kleť Z. Vávrová
2391 Tomita 1957 AA Urtarrilaren 9, 1957 Heidelberg K. Reinmuth
2392 Jonathan Murray 1979 MN Ekainaren 25, 1979 Siding Spring E. F. Helin, S. J. Bus
2393 Suzuki 1955 WB Azaroaren 17, 1955 Niza M. Laugier
2394 Nadeev 1973 SZ Irailaren 22, 1973 Nauchnij N. S. Chernykh
2395 Aho 1977 FA Martxoaren 17, 1977 Harvardeko Behatokia Harvardeko Behatokia
2396 Kochi 1981 CB Otsailaren 9, 1981 Geisei T. Seki
2397 Lappajärvi 1938 DV Otsailaren 22, 1938 Turku Y. Väisälä
2398 Jilin 1965 UD Urriaren 24, 1965 Nanking Purple Mountain Behatokia
2399 Terradas 1971 MA Ekainaren 17, 1971 El Leoncito C. U. Cesco
2400 Derevskaya 1972 KJ Maiatzaren 17, 1972 Nauchnij T. M. Smirnova
2401–2500 edit
2401 Aehlita 1975 VM Azaroaren 2, 1975 Nauchnij T. M. Smirnova
2402 Satpaev 1979 OR Uztailaren 31, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
2403 Šumava 1979 SQ Irailaren 25, 1979 Kleť A. Mrkos
2404 Antarctica 1980 TE Urriaren 1, 1980 Kleť A. Mrkos
2405 Welch 1963 UF Urriaren 18, 1963 Brooklyn Indiana University
2406 Orelskaya 1966 QG Abuztuaren 20, 1966 Nauchnij Krimeako Astrofisika Behatokia
2407 Haug 1973 DH Otsailaren 27, 1973 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
2408 Astapovich 1978 QK Abuztuaren 31, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
2409 Chapman 1979 UG Urriaren 17, 1979 Anderson Mesa E. Bowell
2410 Morrison 1981 AF Urtarrilaren 3, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
2411 Zellner 1981 JK Maiatzaren 3, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
2412 Wil 3537 P-L Urriaren 17, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2413 van de Hulst 6816 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2414 Vibeke 1931 UG Urriaren 18, 1931 Heidelberg K. Reinmuth
2415 Ganesa 1978 UJ Urriaren 28, 1978 Anderson Mesa H. L. Giclas
2416 Sharonov 1979 OF Uztailaren 31, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
2417 McVittie 1964 CD Otsailaren 15, 1964 Brooklyn Indiana University
2418 Voskovec-Werich 1971 UV Urriaren 26, 1971 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
2419 Moldavia 1974 SJ Irailaren 19, 1974 Nauchnij L. I. Chernykh
2420 Čiurlionis 1975 TN Urriaren 3, 1975 Nauchnij N. S. Chernykh
2421 Nininger 1979 UD Urriaren 17, 1979 Anderson Mesa E. Bowell
2422 Perovskaya 1968 HK Apirilaren 28, 1968 Nauchnij T. M. Smirnova
2423 Ibarruri 1972 NC Uztailaren 14, 1972 Nauchnij L. V. Zhuravleva
2424 Tautenburg 1973 UT Urriaren 27, 1973 Tautenburg Behatokia F. Börngen, K. Kirsch
2425 Shenzhen 1975 FW Martxoaren 17, 1975 Nanking Purple Mountain Behatokia
2426 Simonov 1976 KV Maiatzaren 26, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
2427 Kobzar 1976 YQ Abenduaren 20, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
2428 Kamenyar 1977 RZ Irailaren 11, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2429 Schürer 1977 TZ Urriaren 12, 1977 Zimmerwald P. Wild
2430 Bruce Helin 1977 VC Azaroaren 8, 1977 Palomar E. F. Helin, E. M. Shoemaker
2431 Skovoroda 1978 PF Abuztuaren 8, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
2432 Soomana 1981 FA Martxoaren 30, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
2433 Sootiyo 1981 GJ Apirilaren 5, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
2434 Bateson 1981 KA Maiatzaren 27, 1981 Lake Tekapo A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
2435 Horemheb 4578 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2436 Hatshepsut 6066 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2437 Amnestia 1942 RZ Irailaren 14, 1942 Turku M. Väisälä
2438 Oleshko 1975 VO Azaroaren 2, 1975 Nauchnij T. M. Smirnova
2439 Ulugbek 1977 QX Abuztuaren 21, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2440 Educatio 1978 VQ Azaroaren 7, 1978 Palomar E. F. Helin, S. J. Bus
2441 Hibbs 1979 MN Ekainaren 25, 1979 Siding Spring E. F. Helin, S. J. Bus
2442 Corbett 1980 TO Urriaren 3, 1980 Kleť Z. Vávrová
2443 Tomeileen A906 BJ Urtarrilaren 24, 1906 Heidelberg M. F. Wolf
2444 Lederle 1934 CD Otsailaren 5, 1934 Heidelberg K. Reinmuth
2445 Blazhko 1935 TC Urriaren 3, 1935 Krimea-Simeis P. F. Shajn
2446 Lunacharsky 1971 TS Urriaren 14, 1971 Nauchnij L. I. Chernykh
2447 Kronstadt 1973 QY Abuztuaren 31, 1973 Nauchnij T. M. Smirnova
2448 Sholokhov 1975 BU Urtarrilaren 18, 1975 Nauchnij L. I. Chernykh
2449 Kenos 1978 GC Apirilaren 8, 1978 Cerro Tololo W. Liller
2450 Ioannisiani 1978 RP Irailaren 1, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
2451 Dollfus 1980 RQ Irailaren 2, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
2452 Lyot 1981 FE Martxoaren 30, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
2453 Wabash A921 SA Irailaren 30, 1921 Heidelberg K. Reinmuth
2454 Olaus Magnus 1941 SS Irailaren 21, 1941 Turku Y. Väisälä
2455 Somville 1950 TO Urriaren 5, 1950 Uccle S. J. Arend
2456 Palamedes 1966 BA Urtarrilaren 30, 1966 Nanking Purple Mountain Behatokia
2457 Rublyov 1975 TU Urriaren 3, 1975 Nauchnij L. I. Chernykh
2458 Veniakaverin 1977 RC Irailaren 11, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2459 Spellmann 1980 LB Ekainaren 11, 1980 Palomar C. S. Shoemaker
2460 Mitlincoln 1980 TX Urriaren 1, 1980 Socorro L. G. Taff, D. E. Beatty
2461 Clavel 1981 EC Martxoaren 5, 1981 La Silla H. Debehogne, G. DeSanctis
2462 Nehalennia 6578 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2463 Sterpin 1934 FF Martxoaren 10, 1934 Williams Bay G. Van Biesbroeck
2464 Nordenskiöld 1939 BF Urtarrilaren 19, 1939 Turku Y. Väisälä
2465 Wilson 1949 PK Abuztuaren 2, 1949 Heidelberg K. Reinmuth
2466 Golson 1959 RJ Irailaren 7, 1959 Brooklyn Indiana University
2467 Kollontai 1966 PJ Abuztuaren 14, 1966 Nauchnij L. I. Chernykh
2468 Repin 1969 TO Urriaren 8, 1969 Nauchnij L. I. Chernykh
2469 Tadjikistan 1970 HA Apirilaren 27, 1970 Nauchnij T. M. Smirnova
2470 Agematsu 1976 UW Urriaren 22, 1976 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
2471 Ultrajectum 6545 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2472 Bradman 1973 DG Otsailaren 27, 1973 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
2473 Heyerdahl 1977 RX Irailaren 12, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2474 Ruby 1979 PB Abuztuaren 14, 1979 Kleť Z. Vávrová
2475 Semenov 1972 TF Urriaren 8, 1972 Nauchnij L. V. Zhuravleva
2476 Andersen 1976 JF Maiatzaren 2, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
2477 Biryukov 1977 PY Abuztuaren 14, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2478 Tokai 1981 JC Maiatzaren 4, 1981 Tōkai T. Furuta
2479 Sodankylä 1942 CB Otsailaren 6, 1942 Turku Y. Väisälä
2480 Papanov 1976 YS Abenduaren 16, 1976 Nauchnij L. I. Chernykh
2481 Bürgi 1977 UQ Urriaren 18, 1977 Zimmerwald P. Wild
2482 Perkin 1980 CO Otsailaren 13, 1980 Harvardeko Behatokia Harvardeko Behatokia
2483 Guinevere 1928 QB Abuztuaren 17, 1928 Heidelberg M. F. Wolf
2484 Parenago 1928 TK Urriaren 7, 1928 Krimea-Simeis G. N. Neujmin
2485 Scheffler 1932 BH Urtarrilaren 29, 1932 Heidelberg K. Reinmuth
2486 Metsähovi 1939 FY Martxoaren 22, 1939 Turku Y. Väisälä
2487 Juhani 1940 RL Irailaren 8, 1940 Turku H. Alikoski
2488 Bryan 1952 UT Urriaren 23, 1952 Brooklyn Indiana University
2489 Suvorov 1975 NY Uztailaren 11, 1975 Nauchnij L. I. Chernykh
2490 Bussolini 1976 AG Urtarrilaren 3, 1976 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
2491 Tvashtri 1977 CB Otsailaren 15, 1977 Palomar W. L. Sebok
2492 Kutuzov 1977 NT Uztailaren 14, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2493 Elmer 1978 XC Abenduaren 1, 1978 Harvardeko Behatokia Harvardeko Behatokia
2494 Inge 1981 LF Ekainaren 4, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
2495 Noviomagum 7071 P-L Urriaren 17, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2496 Fernandus 1953 TC Urriaren 8, 1953 Brooklyn Indiana University
2497 Kulikovskij 1977 PZ Abuztuaren 14, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2498 Tsesevich 1977 QM Abuztuaren 23, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2499 Brunk 1978 VJ Azaroaren 7, 1978 Palomar E. F. Helin, S. J. Bus
2500 Alascattalo 1926 GC Apirilaren 2, 1926 Heidelberg K. Reinmuth
2501–2600 edit
2501 Lohja 1942 GD Apirilaren 14, 1942 Turku L. Oterma
2502 Nummela 1943 EO Martxoaren 3, 1943 Turku Y. Väisälä
2503 Liaoning 1965 UB Urriaren 16, 1965 Nanking Purple Mountain Behatokia
2504 Gaviola 1967 JO Maiatzaren 6, 1967 El Leoncito C. U. Cesco, A. R. Klemola
2505 Hebei 1975 UJ Urriaren 31, 1975 Nanking Purple Mountain Behatokia
2506 Pirogov 1976 QG Abuztuaren 26, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
2507 Bobone 1976 WB Azaroaren 18, 1976 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
2508 Alupka 1977 ET Martxoaren 13, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2509 Chukotka 1977 NG Uztailaren 14, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2510 Shandong 1979 TH Urriaren 10, 1979 Nanking Purple Mountain Behatokia
2511 Patterson 1980 LM Ekainaren 11, 1980 Palomar C. S. Shoemaker
2512 Tavastia 1940 GG Apirilaren 3, 1940 Turku Y. Väisälä
2513 Baetslé 1950 SH Irailaren 19, 1950 Uccle S. J. Arend
2514 Taiyuan 1964 TA Urriaren 8, 1964 Nanking Purple Mountain Behatokia
2515 Gansu 1964 TX Urriaren 9, 1964 Nanking Purple Mountain Behatokia
2516 Roman 1964 VY Azaroaren 6, 1964 Brooklyn Indiana University
2517 Orma 1968 SB Irailaren 28, 1968 Zimmerwald P. Wild
2518 Rutllant 1974 FG Martxoaren 22, 1974 Cerro El Roble C. Torres
2519 Annagerman 1975 VD Azaroaren 2, 1975 Nauchnij T. M. Smirnova
2520 Novorossijsk 1976 QF Abuztuaren 26, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
2521 Heidi 1979 DK Otsailaren 28, 1979 Zimmerwald P. Wild
2522 Triglav 1980 PP Abuztuaren 6, 1980 Kleť Z. Vávrová
2523 Ryba 1980 PV Abuztuaren 6, 1980 Kleť Z. Vávrová
2524 Budovicium 1981 QB Abuztuaren 28, 1981 Kleť Z. Vávrová
2525 O'Steen 1981 VG Azaroaren 2, 1981 Anderson Mesa B. A. Skiff
2526 Alisary 1979 KX Maiatzaren 19, 1979 La Silla R. M. West
2527 Gregory 1981 RE Irailaren 3, 1981 Anderson Mesa N. G. Thomas
2528 Mohler 1953 TF Urriaren 8, 1953 Brooklyn Indiana University
2529 Rockwell Kent 1977 QL Abuztuaren 21, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2530 Shipka 1978 NC Uztailaren 9, 1978 Nauchnij L. I. Chernykh
2531 Cambridge 1980 LD Ekainaren 11, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
2532 Sutton 1980 TU Urriaren 9, 1980 Palomar C. S. Shoemaker
2533 Fechtig A905 VA Azaroaren 3, 1905 Heidelberg M. F. Wolf
2534 Houzeau 1931 VD Azaroaren 2, 1931 Uccle E. Delporte
2535 Hämeenlinna 1939 DH Otsailaren 17, 1939 Turku Y. Väisälä
2536 Kozyrev 1939 PJ Abuztuaren 15, 1939 Krimea-Simeis G. N. Neujmin
2537 Gilmore 1951 RL Irailaren 4, 1951 Heidelberg K. Reinmuth
2538 Vanderlinden 1954 UD Urriaren 30, 1954 Uccle S. J. Arend
2539 Ningxia 1964 TS Urriaren 8, 1964 Nanking Purple Mountain Behatokia
2540 Blok 1971 TH Urriaren 13, 1971 Nauchnij L. I. Chernykh
2541 Edebono 1973 DE Otsailaren 27, 1973 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
2542 Calpurnia 1980 CF Otsailaren 11, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
2543 Machado 1980 LJ Ekainaren 1, 1980 La Silla H. Debehogne
2544 Gubarev 1980 PS Abuztuaren 6, 1980 Kleť Z. Vávrová
2545 Verbiest 1933 BB Urtarrilaren 26, 1933 Uccle E. Delporte
2546 Libitina 1950 FC Martxoaren 23, 1950 Johannesburgo E. L. Johnson
2547 Hubei 1964 TC Urriaren 9, 1964 Nanking Purple Mountain Behatokia
2548 Leloir 1975 DA Otsailaren 16, 1975 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
2549 Baker 1976 UB Urriaren 23, 1976 Harvardeko Behatokia Harvardeko Behatokia
2550 Houssay 1976 UP Urriaren 21, 1976 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
2551 Decabrina 1976 YX Abenduaren 16, 1976 Nauchnij L. I. Chernykh
2552 Remek 1978 SP Irailaren 24, 1978 Kleť A. Mrkos
2553 Viljev 1979 FS Martxoaren 29, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
2554 Skiff 1980 OB Uztailaren 17, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
2555 Thomas 1980 OC Uztailaren 17, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
2556 Louise 1981 CS Otsailaren 8, 1981 Anderson Mesa N. G. Thomas
2557 Putnam 1981 SL Irailaren 26, 1981 Anderson Mesa B. A. Skiff, N. G. Thomas
2558 Viv 1981 SP Irailaren 26, 1981 Anderson Mesa N. G. Thomas
2559 Svoboda 1981 UH Urriaren 23, 1981 Kleť A. Mrkos
2560 Siegma 1932 CW Otsailaren 14, 1932 Heidelberg K. Reinmuth
2561 Margolin 1969 TK Urriaren 8, 1969 Nauchnij L. I. Chernykh
2562 Chaliapin 1973 FF Martxoaren 27, 1973 Nauchnij L. V. Zhuravleva
2563 Boyarchuk 1977 FZ Martxoaren 22, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2564 Kayala 1977 QX Abuztuaren 19, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2565 Grögler 1977 TB Urriaren 12, 1977 Zimmerwald P. Wild
2566 Kirghizia 1979 FR Martxoaren 29, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
2567 Elba 1979 KA Maiatzaren 19, 1979 La Silla O. Pizarro, G. Pizarro
2568 Maksutov 1980 GH Apirilaren 13, 1980 Kleť Z. Vávrová
2569 Madeline 1980 MA Ekainaren 18, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
2570 Porphyro 1980 PG Abuztuaren 6, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
2571 Geisei 1981 UC Urriaren 23, 1981 Geisei T. Seki
2572 Annschnell 1950 DL Otsailaren 17, 1950 Heidelberg K. Reinmuth
2573 Hannu Olavi 1953 EN Martxoaren 10, 1953 Turku H. Alikoski
2574 Ladoga 1968 UP Urriaren 22, 1968 Nauchnij T. M. Smirnova
2575 Bulgaria 1970 PL Abuztuaren 4, 1970 Nauchnij T. M. Smirnova
2576 Yesenin 1974 QL Abuztuaren 17, 1974 Nauchnij L. V. Zhuravleva
2577 Litva 1975 EE Martxoaren 12, 1975 Nauchnij N. S. Chernykh
2578 Saint-Exupéry 1975 VW Azaroaren 2, 1975 Nauchnij T. M. Smirnova
2579 Spartacus 1977 PA Abuztuaren 14, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2580 Smilevskia 1977 QP Abuztuaren 18, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2581 Radegast 1980 VX Azaroaren 11, 1980 Kleť Z. Vávrová
2582 Harimaya-Bashi 1981 SA Irailaren 26, 1981 Geisei T. Seki
2583 Fatyanov 1975 XA Abenduaren 3, 1975 Nauchnij T. M. Smirnova
2584 Turkmenia 1979 FG Martxoaren 23, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
2585 Irpedina 1979 OJ Uztailaren 21, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
2586 Matson 1980 LO Ekainaren 11, 1980 Palomar C. S. Shoemaker
2587 Gardner 1980 OH Uztailaren 17, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
2588 Flavia 1981 VQ Azaroaren 2, 1981 Anderson Mesa B. A. Skiff
2589 Daniel 1979 QU Abuztuaren 22, 1979 La Silla C.-I. Lagerkvist
2590 Mourão 1980 KJ Maiatzaren 22, 1980 La Silla H. Debehogne
2591 Dworetsky 1949 PS Abuztuaren 2, 1949 Heidelberg K. Reinmuth
2592 Hunan 1966 BW Urtarrilaren 30, 1966 Nanking Purple Mountain Behatokia
2593 Buryatia 1976 GB Apirilaren 2, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
2594 Acamas 1978 TB Urriaren 4, 1978 Palomar C. T. Kowal
2595 Gudiachvili 1979 KL Maiatzaren 19, 1979 La Silla R. M. West
2596 Vainu Bappu 1979 KN Maiatzaren 19, 1979 La Silla R. M. West
2597 Arthur 1980 PN Abuztuaren 8, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
2598 Merlin 1980 RY Irailaren 7, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
2599 Veselí 1980 SO Irailaren 29, 1980 Kleť Z. Vávrová
2600 Lumme 1980 VP Azaroaren 9, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
2601–2700 edit
2601 Bologna 1980 XA Abenduaren 8, 1980 Bologna San Vittore Behatokia
2602 Moore 1982 BR Urtarrilaren 24, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
2603 Taylor 1982 BW Urtarrilaren 30, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
2604 Marshak 1972 LD Ekainaren 13, 1972 Nauchnij T. M. Smirnova
2605 Sahade 1974 QA Abuztuaren 16, 1974 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
2606 Odessa 1976 GX Apirilaren 1, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
2607 Yakutia 1977 NR Uztailaren 14, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2608 Seneca 1978 DA Otsailaren 17, 1978 La Silla H.-E. Schuster
2609 Kiril-Metodi 1978 PB Abuztuaren 9, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh, L. I. Chernykh
2610 Tuva 1978 RO Irailaren 5, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
2611 Boyce 1978 VQ Azaroaren 7, 1978 Palomar E. F. Helin, S. J. Bus
2612 Kathryn 1979 DE Otsailaren 28, 1979 Anderson Mesa N. G. Thomas
2613 Plzeň 1979 QE Abuztuaren 30, 1979 Kleť L. Brožek
2614 Torrence 1980 LP Ekainaren 11, 1980 Palomar C. S. Shoemaker
2615 Saito 1951 RJ Irailaren 4, 1951 Heidelberg K. Reinmuth
2616 Lesya 1970 QV Abuztuaren 28, 1970 Nauchnij T. M. Smirnova
2617 Jiangxi 1975 WO Azaroaren 26, 1975 Nanking Purple Mountain Behatokia
2618 Coonabarabran 1979 MX Ekainaren 25, 1979 Siding Spring E. F. Helin, S. J. Bus
2619 Skalnaté Pleso 1979 MZ Ekainaren 25, 1979 Siding Spring E. F. Helin, S. J. Bus
2620 Santana 1980 TN Urriaren 3, 1980 Kleť Z. Vávrová
2621 Goto 1981 CA Otsailaren 9, 1981 Geisei T. Seki
2622 Bolzano 1981 CM Otsailaren 9, 1981 Kleť L. Brožek
2623 Zech A919 SA Irailaren 22, 1919 Heidelberg K. Reinmuth
2624 Samitchell 1962 RE Irailaren 7, 1962 Brooklyn Indiana University
2625 Jack London 1976 JQ Maiatzaren 2, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
2626 Belnika 1978 PP Abuztuaren 8, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
2627 Churyumov 1978 PP Abuztuaren 8, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
2628 Kopal 1979 MS Ekainaren 25, 1979 Siding Spring E. F. Helin, S. J. Bus
2629 Rudra 1980 RB Irailaren 13, 1980 Palomar C. T. Kowal
2630 Hermod 1980 TF Urriaren 14, 1980 Proventza Garaia Proventza Garaia
2631 Zhejiang 1980 TY Urriaren 7, 1980 Nanking Purple Mountain Behatokia
2632 Guizhou 1980 VJ Azaroaren 6, 1980 Nanking Purple Mountain Behatokia
2633 Bishop 1981 WR Azaroaren 24, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
2634 James Bradley 1982 DL Otsailaren 21, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
2635 Huggins 1982 DS Otsailaren 21, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
2636 Lassell 1982 DZ Otsailaren 20, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
2637 Bobrovnikoff A919 SB Irailaren 22, 1919 Heidelberg K. Reinmuth
2638 Gadolin 1939 SG Irailaren 19, 1939 Turku Y. Väisälä
2639 Planman 1940 GN Apirilaren 9, 1940 Turku Y. Väisälä
2640 Hällström 1941 FN Martxoaren 18, 1941 Turku L. Oterma
2641 Lipschutz 1949 GJ Apirilaren 4, 1949 Brooklyn Indiana University
2642 Vésale 1961 RA Irailaren 14, 1961 Uccle S. J. Arend
2643 Bernhard 1973 SD Irailaren 19, 1973 Palomar T. Gehrels
2644 Victor Jara 1973 SO Irailaren 22, 1973 Nauchnij N. S. Chernykh
2645 Daphne Plane 1976 QD Abuztuaren 30, 1976 Palomar E. F. Helin
2646 Abetti 1977 EC Martxoaren 13, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2647 Sova 1980 SP Irailaren 29, 1980 Kleť Z. Vávrová
2648 Owa 1980 VJ Azaroaren 8, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
2649 Oongaq 1980 WA Azaroaren 29, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
2650 Elinor 1931 EG Martxoaren 14, 1931 Heidelberg M. F. Wolf
2651 Karen 1949 QD Abuztuaren 28, 1949 Johannesburgo E. L. Johnson
2652 Yabuuti 1953 GM Apirilaren 7, 1953 Heidelberg K. Reinmuth
2653 Principia 1964 VP Azaroaren 4, 1964 Brooklyn Indiana University
2654 Ristenpart 1968 OG Uztailaren 18, 1968 Cerro El Roble C. Torres, S. Cofre
2655 Guangxi 1974 XX Abenduaren 14, 1974 Nanking Purple Mountain Behatokia
2656 Evenkia 1979 HD Apirilaren 25, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
2657 Bashkiria 1979 SB Irailaren 23, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
2658 Gingerich 1980 CK Otsailaren 13, 1980 Harvardeko Behatokia Harvardeko Behatokia
2659 Millis 1981 JX Maiatzaren 5, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
2660 Wasserman 1982 FG Martxoaren 21, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
2661 Bydžovský 1982 FC Martxoaren 23, 1982 Kleť Z. Vávrová
2662 Kandinsky 4021 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2663 Miltiades 6561 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2664 Everhart 1934 RR Irailaren 7, 1934 Heidelberg K. Reinmuth
2665 Schrutka 1938 DW Otsailaren 24, 1938 Heidelberg A. Bohrmann
2666 Gramme 1951 TA Urriaren 8, 1951 Uccle S. J. Arend
2667 Oikawa 1967 UO Urriaren 30, 1967 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
2668 Tataria 1976 QV Abuztuaren 26, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
2669 Shostakovich 1976 YQ Abenduaren 16, 1976 Nauchnij L. I. Chernykh
2670 Chuvashia 1977 PW Abuztuaren 14, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2671 Abkhazia 1977 QR Abuztuaren 21, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2672 Písek 1979 KC Maiatzaren 31, 1979 Kleť J. Květoň
2673 Lossignol 1980 KN Maiatzaren 22, 1980 La Silla H. Debehogne
2674 Pandarus 1982 BC Urtarrilaren 27, 1982 Harvardeko Behatokia Oak Ridge Behatokia
2675 Tolkien 1982 GB Apirilaren 14, 1982 Anderson Mesa M. Watt
2676 Aarhus 1933 QV Abuztuaren 25, 1933 Heidelberg K. Reinmuth
2677 Joan 1935 FF Martxoaren 25, 1935 Niza M. Laugier
2678 Aavasaksa 1938 DF Otsailaren 24, 1938 Turku Y. Väisälä
2679 Kittisvaara 1939 TG Urriaren 7, 1939 Turku Y. Väisälä
2680 Mateo 1975 NF Uztailaren 1, 1975 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
2681 Ostrovskij 1975 VF Azaroaren 2, 1975 Nauchnij T. M. Smirnova
2682 Soromundi 1979 MF Ekainaren 25, 1979 Siding Spring E. F. Helin, S. J. Bus
2683 Brian 1981 AD Urtarrilaren 10, 1981 Anderson Mesa N. G. Thomas
2684 Douglas 1981 AH Urtarrilaren 3, 1981 Anderson Mesa N. G. Thomas
2685 Masursky 1981 JN Maiatzaren 3, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
2686 Linda Susan 1981 JW Maiatzaren 5, 1981 Palomar C. S. Shoemaker
2687 Tortali 1982 HG Apirilaren 18, 1982 Anderson Mesa M. Watt
2688 Halley 1982 HG Apirilaren 25, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
2689 Bruxelles 1935 CF Otsailaren 3, 1935 Uccle S. J. Arend
2690 Ristiina 1938 DG Otsailaren 24, 1938 Turku Y. Väisälä
2691 Sersic 1974 KB Maiatzaren 18, 1974 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
2692 Chkalov 1976 YT Abenduaren 16, 1976 Nauchnij L. I. Chernykh
2693 Yan'an 1977 VM Azaroaren 3, 1977 Nanking Purple Mountain Behatokia
2694 Pino Torinese 1979 QL Abuztuaren 22, 1979 La Silla C.-I. Lagerkvist
2695 Christabel 1979 UE Urriaren 17, 1979 Anderson Mesa E. Bowell
2696 Magion 1980 HB Apirilaren 16, 1980 Kleť L. Brožek
2697 Albina 1969 TC Urriaren 9, 1969 Nauchnij B. A. Burnasheva
2698 Azerbajdzhan 1971 TZ Urriaren 11, 1971 Nauchnij Krimeako Astrofisika Behatokia
2699 Kalinin 1976 YX Abenduaren 16, 1976 Nauchnij L. I. Chernykh
2700 Baikonur 1976 YP Abenduaren 20, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
2701–2800 edit
2701 Cherson 1978 RT Irailaren 1, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
2702 Batrakov 1978 SZ Irailaren 26, 1978 Nauchnij L. V. Zhuravleva
2703 Rodari 1979 FT Martxoaren 29, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
2704 Julian Loewe 1979 MR Ekainaren 25, 1979 Siding Spring E. F. Helin, S. J. Bus
2705 Wu 1980 TD Urriaren 9, 1980 Palomar C. S. Shoemaker
2706 Borovský 1980 VW Azaroaren 11, 1980 Kleť Z. Vávrová
2707 Ueferji 1981 QS Abuztuaren 28, 1981 La Silla H. Debehogne
2708 Burns 1981 WT Azaroaren 24, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
2709 Sagan 1982 FH Martxoaren 21, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
2710 Veverka 1982 FQ Martxoaren 23, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
2711 Aleksandrov 1978 QB Abuztuaren 31, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
2712 Keaton 1937 YD Abenduaren 29, 1937 Konkoly G. Kulin
2713 Luxembourg 1938 EA Otsailaren 19, 1938 Uccle E. Delporte
2714 Matti 1938 GC Apirilaren 5, 1938 Turku H. Alikoski
2715 Mielikki 1938 US Urriaren 22, 1938 Turku Y. Väisälä
2716 Tuulikki 1939 TM Urriaren 7, 1939 Turku Y. Väisälä
2717 Tellervo 1940 WJ Azaroaren 29, 1940 Turku L. Oterma
2718 Handley 1951 OM Uztailaren 30, 1951 Johannesburgo E. L. Johnson
2719 Suzhou 1965 SU Irailaren 22, 1965 Nanking Purple Mountain Behatokia
2720 Pyotr Pervyj 1972 RV Irailaren 6, 1972 Nauchnij L. V. Zhuravleva
2721 Vsekhsvyatskij 1973 SP Irailaren 22, 1973 Nauchnij N. S. Chernykh
2722 Abalakin 1976 GM Apirilaren 1, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
2723 Gorshkov 1978 QL Abuztuaren 31, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
2724 Orlov 1978 RZ Irailaren 13, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
2725 David Bender 1978 VG Azaroaren 7, 1978 Palomar E. F. Helin, S. J. Bus
2726 Kotelnikov 1979 SE Irailaren 22, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
2727 Paton 1979 SO Irailaren 22, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
2728 Yatskiv 1979 ST Irailaren 22, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
2729 Urumqi 1979 UA Urriaren 18, 1979 Nanking Purple Mountain Behatokia
2730 Barks 1981 QH Abuztuaren 30, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
2731 Cucula 1982 KJ Maiatzaren 21, 1982 Zimmerwald P. Wild
2732 Witt 1926 FG Martxoaren 19, 1926 Heidelberg M. F. Wolf
2733 Hamina 1938 DQ Otsailaren 22, 1938 Turku Y. Väisälä
2734 Hašek 1976 GJ Apirilaren 1, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
2735 Ellen 1977 RB Irailaren 13, 1977 Palomar S. J. Bus, T. R. Lauer
2736 Ops 1979 OC Uztailaren 23, 1979 Anderson Mesa E. Bowell
2737 Kotka 1938 DU Otsailaren 22, 1938 Turku Y. Väisälä
2738 Viracocha 1940 EC Martxoaren 12, 1940 Konkoly G. Kulin
2739 Taguacipa 1952 UZ Urriaren 17, 1952 Mount Wilson J. L. Brady
2740 Tsoj 1974 SY Irailaren 26, 1974 Nauchnij L. V. Zhuravleva
2741 Valdivia 1975 XG Abenduaren 1, 1975 Cerro El Roble C. Torres, S. Barros
2742 Gibson 1981 JG Maiatzaren 6, 1981 Palomar C. S. Shoemaker
2743 Chengdu 1965 WR Azaroaren 21, 1965 Nanking Purple Mountain Behatokia
2744 Birgitta 1975 RB Irailaren 4, 1975 Kvistaberg C.-I. Lagerkvist
2745 San Martin 1976 SR Irailaren 25, 1976 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
2746 Hissao 1979 SJ Irailaren 22, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
2747 Český Krumlov 1980 DW Otsailaren 19, 1980 Kleť A. Mrkos
2748 Patrick Gene 1981 JF Maiatzaren 5, 1981 Palomar C. S. Shoemaker
2749 Walterhorn 1937 TD Urriaren 11, 1937 Heidelberg K. Reinmuth
2750 Loviisa 1940 YK Abenduaren 30, 1940 Turku Y. Väisälä
2751 Campbell 1962 RP Irailaren 7, 1962 Brooklyn Indiana University
2752 Wu Chien-Shiung 1965 SP Irailaren 20, 1965 Nanking Purple Mountain Behatokia
2753 Duncan 1966 DH Otsailaren 18, 1966 Brooklyn Indiana University
2754 Efimov 1966 PD Abuztuaren 13, 1966 Nauchnij T. M. Smirnova
2755 Avicenna 1973 SJ Irailaren 26, 1973 Nauchnij L. I. Chernykh
2756 Dzhangar 1974 SG Irailaren 19, 1974 Nauchnij L. I. Chernykh
2757 Crisser 1977 VN Azaroaren 11, 1977 Cerro El Roble S. Barros
2758 Cordelia 1978 RF Irailaren 1, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
2759 Idomeneus 1980 GC Apirilaren 14, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
2760 Kacha 1980 TU Urriaren 8, 1980 Nauchnij L. V. Zhuravleva
2761 Eddington 1981 AE Urtarrilaren 1, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
2762 Fowler 1981 AT Urtarrilaren 14, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
2763 Jeans 1982 OG Uztailaren 24, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
2764 Moeller 1981 CN Otsailaren 8, 1981 Anderson Mesa N. G. Thomas
2765 Dinant 1981 EY Martxoaren 4, 1981 La Silla H. Debehogne, G. DeSanctis
2766 Leeuwenhoek 1982 FE Martxoaren 23, 1982 Kleť Z. Vávrová
2767 Takenouchi 1967 UM Urriaren 30, 1967 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
2768 Gorky 1972 RX Irailaren 6, 1972 Nauchnij L. V. Zhuravleva
2769 Mendeleev 1976 GZ Apirilaren 1, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
2770 Tsvet 1977 SM Irailaren 19, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2771 Polzunov 1978 SP Irailaren 26, 1978 Nauchnij L. V. Zhuravleva
2772 Dugan 1979 XE Abenduaren 14, 1979 Anderson Mesa E. Bowell
2773 Brooks 1981 JZ Maiatzaren 6, 1981 Palomar C. S. Shoemaker
2774 Tenojoki 1942 TJ Urriaren 3, 1942 Turku L. Oterma
2775 Odishaw 1953 TX Urriaren 14, 1953 Brooklyn Indiana University
2776 Baikal 1976 SZ Irailaren 25, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
2777 Shukshin 1979 SY Irailaren 24, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
2778 Tangshan 1979 XP Abenduaren 14, 1979 Nanking Purple Mountain Behatokia
2779 Mary 1981 CX Otsailaren 6, 1981 Anderson Mesa N. G. Thomas
2780 Monnig 1981 DO Otsailaren 28, 1981 Siding Spring S. J. Bus
2781 Kleczek 1982 QH Abuztuaren 19, 1982 Kleť Z. Vávrová
2782 Leonidas 2605 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2783 Chernyshevskij 1974 RA Irailaren 14, 1974 Nauchnij N. S. Chernykh
2784 Domeyko 1975 GA Apirilaren 15, 1975 Cerro El Roble C. Torres
2785 Sedov 1978 QN Abuztuaren 31, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
2786 Grinevia 1978 RR Irailaren 6, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
2787 Tovarishch 1978 RC Irailaren 13, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
2788 Andenne 1981 EL Martxoaren 1, 1981 La Silla H. Debehogne, G. DeSanctis
2789 Foshan 1956 XA Abenduaren 6, 1956 Nanking Purple Mountain Behatokia
2790 Needham 1965 UU Urriaren 19, 1965 Nanking Purple Mountain Behatokia
2791 Paradise 1977 CA Otsailaren 13, 1977 Palomar S. J. Bus
2792 Ponomarev 1977 EY Martxoaren 13, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2793 Valdaj 1977 QV Abuztuaren 19, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2794 Kulik 1978 PS Abuztuaren 8, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
2795 Lepage 1979 YM Abenduaren 16, 1979 La Silla H. Debehogne, E. R. Netto
2796 Kron 1980 EC Martxoaren 13, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
2797 Teucer 1981 LK Ekainaren 4, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
2798 Vergilius 2009 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2799 Justus 3071 P-L Irailaren 25, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2800 Ovidius 4585 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2801–2900 edit
2801 Huygens 1935 SU Irailaren 28, 1935 Johannesburgo H. van Gent
2802 Weisell 1939 BU Urtarrilaren 19, 1939 Turku Y. Väisälä
2803 Vilho 1940 WG Azaroaren 29, 1940 Turku L. Oterma
2804 Yrjö 1941 HF Apirilaren 19, 1941 Turku L. Oterma
2805 Kalle 1941 UM Urriaren 15, 1941 Turku L. Oterma
2806 Graz 1953 GG Apirilaren 7, 1953 Heidelberg K. Reinmuth
2807 Karl Marx 1969 TH Urriaren 15, 1969 Nauchnij L. I. Chernykh
2808 Belgrano 1976 HS Apirilaren 23, 1976 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
2809 Vernadskij 1978 QW Abuztuaren 31, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
2810 Lev Tolstoj 1978 RU Irailaren 13, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
2811 Střemchoví 1980 JA Maiatzaren 10, 1980 Kleť A. Mrkos
2812 Scaltriti 1981 FN Martxoaren 30, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
2813 Zappalà 1981 WZ Azaroaren 24, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
2814 Vieira 1982 FA Martxoaren 18, 1982 La Silla H. Debehogne
2815 Soma 1982 RL Irailaren 15, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
2816 Pien 1982 SO Irailaren 22, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
2817 Perec 1982 UJ Urriaren 17, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
2818 Juvenalis 2580 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2819 Ensor 1933 UR Urriaren 20, 1933 Uccle E. Delporte
2820 Iisalmi 1942 RU Irailaren 8, 1942 Turku Y. Väisälä
2821 Slávka 1978 SQ Irailaren 24, 1978 Kleť Z. Vávrová
2822 Sacajawea 1980 EG Martxoaren 14, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
2823 van der Laan 2010 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2824 Franke 1934 CZ Otsailaren 4, 1934 Heidelberg K. Reinmuth
2825 Crosby 1938 SD Irailaren 19, 1938 Johannesburgo C. Jackson
2826 Ahti 1939 UJ Urriaren 18, 1939 Turku Y. Väisälä
2827 Vellamo 1942 CC Otsailaren 11, 1942 Turku L. Oterma
2828 Iku-Turso 1942 DL Otsailaren 18, 1942 Turku L. Oterma
2829 Bobhope 1948 PK Abuztuaren 9, 1948 Johannesburgo E. L. Johnson
2830 Greenwich 1980 GA Apirilaren 14, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
2831 Stevin 1930 SZ Irailaren 17, 1930 Johannesburgo H. van Gent
2832 Lada 1975 EC Martxoaren 6, 1975 Nauchnij N. S. Chernykh
2833 Radishchev 1978 PC Abuztuaren 9, 1978 Nauchnij L. I. Chernykh, N. S. Chernykh
2834 Christy Carol 1980 TB Urriaren 9, 1980 Palomar C. S. Shoemaker
2835 Ryoma 1982 WF Azaroaren 20, 1982 Geisei T. Seki
2836 Sobolev 1978 YQ Abenduaren 22, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
2837 Griboedov 1971 TJ Urriaren 13, 1971 Nauchnij L. I. Chernykh
2838 Takase 1971 UM Urriaren 26, 1971 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
2839 Annette 1929 TP Urriaren 5, 1929 Flagstaff C. W. Tombaugh
2840 Kallavesi 1941 UP Urriaren 15, 1941 Turku L. Oterma
2841 Puijo 1943 DM Otsailaren 26, 1943 Turku L. Oterma
2842 Unsöld 1950 OD Uztailaren 25, 1950 Brooklyn Indiana University
2843 Yeti 1975 XQ Abenduaren 7, 1975 Zimmerwald P. Wild
2844 Hess 1981 JP Maiatzaren 3, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
2845 Franklinken 1981 OF Uztailaren 26, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
2846 Ylppö 1942 CJ Otsailaren 12, 1942 Turku L. Oterma
2847 Parvati 1959 CC Otsailaren 1, 1959 Flagstaff LONEOS
2848 ASP 1959 VF Azaroaren 8, 1959 Brooklyn Indiana University
2849 Shklovskij 1976 GN Apirilaren 1, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
2850 Mozhaiskij 1978 TM Urriaren 2, 1978 Nauchnij L. V. Zhuravleva
2851 Harbin 1978 UQ Urriaren 30, 1978 Nanking Purple Mountain Behatokia
2852 Declercq 1981 QU Abuztuaren 23, 1981 La Silla H. Debehogne
2853 Harvill 1963 RG Irailaren 14, 1963 Brooklyn Indiana University
2854 Rawson 1964 JE Maiatzaren 6, 1964 Cordoba D. McLeish
2855 Bastian 1931 TB Urriaren 10, 1931 Heidelberg K. Reinmuth
2856 Röser 1933 GB Apirilaren 14, 1933 Heidelberg K. Reinmuth
2857 NOT 1942 DA Otsailaren 17, 1942 Turku L. Oterma
2858 Carlosporter 1975 XB Abenduaren 1, 1975 Cerro El Roble C. Torres, S. Barros
2859 Paganini 1978 RW Irailaren 5, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
2860 Pasacentennium 1978 TA Urriaren 8, 1978 Palomar E. F. Helin
2861 Lambrecht 1981 VL Azaroaren 3, 1981 Tautenburg Behatokia F. Börngen, K. Kirsch
2862 Vavilov 1977 JP Maiatzaren 15, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2863 Ben Mayer 1981 QG Abuztuaren 30, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
2864 Soderblom 1983 AZ Urtarrilaren 12, 1983 Anderson Mesa B. A. Skiff
2865 Laurel 1935 OK Uztailaren 31, 1935 Johannesburgo C. Jackson
2866 Hardy 1961 TA Urriaren 7, 1961 Uccle S. J. Arend
2867 Šteins 1969 VC Azaroaren 4, 1969 Nauchnij N. S. Chernykh
2868 Upupa 1972 UA Urriaren 30, 1972 Zimmerwald P. Wild
2869 Nepryadva 1980 RM Irailaren 7, 1980 Nauchnij N. S. Chernykh
2870 Haupt 1981 LD Ekainaren 4, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
2871 Schober 1981 QC Abuztuaren 30, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
2872 Gentelec 1981 RU Irailaren 5, 1981 Harvardeko Behatokia Oak Ridge Behatokia
2873 Binzel 1982 FR Martxoaren 28, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
2874 Jim Young 1982 TH Urriaren 13, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
2875 Lagerkvist 1983 CL Otsailaren 11, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
2876 Aeschylus 6558 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2877 Likhachev 1969 TR Urriaren 8, 1969 Nauchnij L. I. Chernykh
2878 Panacea 1980 RX Irailaren 7, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
2879 Shimizu 1932 CB Otsailaren 14, 1932 Heidelberg K. Reinmuth
2880 Nihondaira 1983 CA Otsailaren 8, 1983 Geisei T. Seki
2881 Meiden 1983 AA Urtarrilaren 12, 1983 Anderson Mesa B. A. Skiff
2882 Tedesco 1981 OG Uztailaren 26, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
2883 Barabashov 1978 RG Irailaren 13, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
2884 Reddish 1981 ES Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
2885 Palva 1939 TC Urriaren 7, 1939 Turku Y. Väisälä
2886 Tinkaping 1965 YG Abenduaren 20, 1965 Nanking Purple Mountain Behatokia
2887 Krinov 1977 QD Abuztuaren 22, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2888 Hodgson 1982 TO Urriaren 13, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
2889 Brno 1981 WT Azaroaren 17, 1981 Kleť A. Mrkos
2890 Vilyujsk 1978 SY Irailaren 26, 1978 Nauchnij L. V. Zhuravleva
2891 McGetchin 1980 MD Ekainaren 18, 1980 Palomar C. S. Shoemaker
2892 Filipenko 1983 AX Urtarrilaren 13, 1983 Nauchnij L. G. Karachkina
2893 Peiroos 1975 QD Abuztuaren 30, 1975 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
2894 Kakhovka 1978 SH Irailaren 27, 1978 Nauchnij L. I. Chernykh
2895 Memnon 1981 AE Urtarrilaren 10, 1981 Anderson Mesa N. G. Thomas
2896 Preiss 1931 RN Irailaren 15, 1931 Heidelberg K. Reinmuth
2897 Ole Römer 1932 CK Otsailaren 5, 1932 Heidelberg K. Reinmuth
2898 Neuvo 1938 DN Otsailaren 20, 1938 Turku Y. Väisälä
2899 Runrun Shaw 1964 TR Urriaren 8, 1964 Nanking Purple Mountain Behatokia
2900 Luboš Perek 1972 AR Urtarrilaren 14, 1972 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
2901–3000 edit
2901 Bagehot 1973 DP Otsailaren 27, 1973 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
2902 Westerlund 1980 FN Martxoaren 16, 1980 La Silla C.-I. Lagerkvist
2903 Zhuhai 1981 UV Urriaren 23, 1981 Nanking Purple Mountain Behatokia
2904 Millman 1981 YB Abenduaren 20, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
2905 Plaskett 1982 BZ Urtarrilaren 24, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
2906 Caltech 1983 AE Urtarrilaren 13, 1983 Palomar C. S. Shoemaker
2907 Nekrasov 1975 TT Urriaren 3, 1975 Nauchnij L. I. Chernykh
2908 Shimoyama 1981 WA Azaroaren 18, 1981 Tōkai T. Furuta
2909 Hoshi-no-ie 1983 JA Maiatzaren 9, 1983 Chirorin S. Sei
2910 Yoshkar-Ola 1980 TK Urriaren 11, 1980 Nauchnij N. S. Chernykh
2911 Miahelena 1938 GJ Apirilaren 8, 1938 Turku H. Alikoski
2912 Lapalma 1942 DM Otsailaren 18, 1942 Turku L. Oterma
2913 Horta 1931 TK Urriaren 12, 1931 Uccle E. Delporte
2914 Glärnisch 1965 SB Irailaren 19, 1965 Zimmerwald P. Wild
2915 Moskvina 1977 QY Abuztuaren 22, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2916 Voronveliya 1978 PW Abuztuaren 8, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
2917 Sawyer Hogg 1980 RR Irailaren 2, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
2918 Salazar 1980 TU Urriaren 9, 1980 Palomar C. S. Shoemaker
2919 Dali 1981 EX Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
2920 Automedon 1981 JR Maiatzaren 3, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
2921 Sophocles 6525 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2922 Dikan'ka 1976 GY Apirilaren 1, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
2923 Schuyler 1977 DA Otsailaren 22, 1977 Harvardeko Behatokia Harvardeko Behatokia
2924 Mitake-mura 1977 DJ Otsailaren 18, 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
2925 Beatty 1978 VC Azaroaren 7, 1978 Palomar E. F. Helin, S. J. Bus
2926 Caldeira 1980 KG Maiatzaren 22, 1980 La Silla H. Debehogne
2927 Alamosa 1981 TM Urriaren 5, 1981 Anderson Mesa N. G. Thomas
2928 Epstein 1976 GN Apirilaren 5, 1976 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
2929 Harris 1982 BK Urtarrilaren 24, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
2930 Euripides 6554 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2931 Mayakovsky 1969 UC Urriaren 16, 1969 Nauchnij L. I. Chernykh
2932 Kempchinsky 1980 TK Urriaren 9, 1980 Palomar C. S. Shoemaker
2933 Amber 1983 HN Apirilaren 18, 1983 Anderson Mesa N. G. Thomas
2934 Aristophanes 4006 P-L Irailaren 25, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2935 Naerum 1976 UU Urriaren 24, 1976 La Silla R. M. West
2936 Nechvíle 1979 SF Irailaren 17, 1979 Kleť A. Mrkos
2937 Gibbs 1980 LA Ekainaren 14, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
2938 Hopi 1980 LB Ekainaren 14, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
2939 Coconino 1982 DP Otsailaren 21, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
2940 Bacon 3042 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2941 Alden 1930 YV Abenduaren 24, 1930 Flagstaff C. W. Tombaugh
2942 Cordie 1932 BG Urtarrilaren 29, 1932 Heidelberg K. Reinmuth
2943 Heinrich 1933 QU Abuztuaren 25, 1933 Heidelberg K. Reinmuth
2944 Peyo 1935 QF Abuztuaren 31, 1935 Heidelberg K. Reinmuth
2945 Zanstra 1935 ST Irailaren 28, 1935 Johannesburgo H. van Gent
2946 Muchachos 1941 UV Urriaren 15, 1941 Turku L. Oterma
2947 Kippenhahn 1955 QP Abuztuaren 22, 1955 Heidelberg I. van Houten-Groeneveld
2948 Amosov 1969 TD Urriaren 8, 1969 Nauchnij L. I. Chernykh
2949 Kaverznev 1970 PR Abuztuaren 9, 1970 Nauchnij Krimeako Astrofisika Behatokia
2950 Rousseau 1974 VQ Azaroaren 9, 1974 Zimmerwald P. Wild
2951 Perepadin 1977 RB Irailaren 13, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2952 Lilliputia 1979 SF Irailaren 22, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
2953 Vysheslavia 1979 SV Irailaren 24, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
2954 Delsemme 1982 BT Urtarrilaren 30, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
2955 Newburn 1982 BX Urtarrilaren 30, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
2956 Yeomans 1982 HN Apirilaren 28, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
2957 Tatsuo 1934 CB Otsailaren 5, 1934 Heidelberg K. Reinmuth
2958 Arpetito 1981 DG Otsailaren 28, 1981 La Silla H. Debehogne, G. DeSanctis
2959 Scholl 1983 RE Irailaren 4, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
2960 Ohtaki 1977 DK Otsailaren 18, 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
2961 Katsurahama 1982 XA Abenduaren 7, 1982 Geisei T. Seki
2962 Otto 1940 YF Abenduaren 28, 1940 Turku Y. Väisälä
2963 Chen Jiageng 1964 VM Azaroaren 9, 1964 Nanking Purple Mountain Behatokia
2964 Jaschek 1974 OA Uztailaren 16, 1974 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
2965 Surikov 1975 BX Urtarrilaren 18, 1975 Nauchnij L. I. Chernykh
2966 Korsunia 1977 EB Martxoaren 13, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2967 Vladisvyat 1977 SS Irailaren 19, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
2968 Iliya 1978 QJ Abuztuaren 31, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
2969 Mikula 1978 RU Irailaren 5, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
2970 Pestalozzi 1978 UC Urriaren 27, 1978 Zimmerwald P. Wild
2971 Mohr 1980 YL Abenduaren 30, 1980 Kleť A. Mrkos
2972 Niilo 1939 TB Urriaren 7, 1939 Turku Y. Väisälä
2973 Paola 1951 AJ Urtarrilaren 10, 1951 Uccle S. J. Arend
2974 Holden 1955 QK Abuztuaren 23, 1955 Brooklyn Indiana University
2975 Spahr 1970 AF Urtarrilaren 8, 1970 Cerro El Roble H. Potter, A. Lokalov
2976 Lautaro 1974 HR Apirilaren 22, 1974 Cerro El Roble C. Torres
2977 Chivilikhin 1974 SP Irailaren 19, 1974 Nauchnij L. I. Chernykh
2978 Roudebush 1978 SR Irailaren 26, 1978 Harvardeko Behatokia Harvardeko Behatokia
2979 Murmansk 1978 TB Urriaren 2, 1978 Nauchnij L. V. Zhuravleva
2980 Cameron 1981 EU Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
2981 Chagall 1981 EE Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
2982 Muriel 1981 JA Maiatzaren 6, 1981 Palomar C. S. Shoemaker
2983 Poltava 1981 RW Irailaren 2, 1981 Nauchnij N. S. Chernykh
2984 Chaucer 1981 YD Abenduaren 30, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
2985 Shakespeare 1983 TV Urriaren 12, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
2986 Mrinalini 2525 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2987 Sarabhai 4583 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2988 Korhonen 1943 EM Martxoaren 1, 1943 Turku L. Oterma
2989 Imago 1976 UF Urriaren 22, 1976 Zimmerwald P. Wild
2990 Trimberger 1981 EN Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
2991 Bilbo 1982 HV Apirilaren 21, 1982 Anderson Mesa M. Watt
2992 Vondel 2540 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2993 Wendy 1970 PA Abuztuaren 4, 1970 Bickley Perth Behatokia
2994 Flynn 1975 PA Abuztuaren 14, 1975 Bickley Perth Behatokia
2995 Taratuta 1978 QK Abuztuaren 31, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
2996 Bowman 1954 RJ Irailaren 5, 1954 Brooklyn Indiana University
2997 Cabrera 1974 MJ Ekainaren 17, 1974 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
2998 Berendeya 1975 TR Urriaren 3, 1975 Nauchnij L. I. Chernykh
2999 Dante 1981 CY Otsailaren 6, 1981 Anderson Mesa N. G. Thomas
3000 Leonardo 1981 EG Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus