Asteroideen zerrenda (3001-4000)

Wikipedia(e)tik
Hona jo: nabigazioa, Bilatu

Eduki-taula: 3001... 3101... 3201... 3301... 3401... 3501... 3601... 3701... 3801... 3901...

Izena Behin-behineko izena Aurkikuntza data Aurkikuntza lekua Aurkitzailea(k)
3001–3100 edit
3001 Michelangelo 1982 BC Urtarrilaren 24, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3002 Delasalle 1982 FB Martxoaren 20, 1982 La Silla H. Debehogne
3003 Konček 1983 YH Abenduaren 28, 1983 Kleť A. Mrkos
3004 Knud 1976 DD Otsailaren 27, 1976 La Silla R. M. West
3005 Pervictoralex 1979 QK Abuztuaren 22, 1979 La Silla C.-I. Lagerkvist
3006 Livadia 1979 SF Irailaren 24, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
3007 Reaves 1979 UC Urriaren 17, 1979 Anderson Mesa E. Bowell
3008 Nojiri 1938 WA Azaroaren 17, 1938 Heidelberg K. Reinmuth
3009 Coventry 1973 SM Irailaren 22, 1973 Nauchnij N. S. Chernykh
3010 Ushakov 1978 SB Irailaren 27, 1978 Nauchnij L. I. Chernykh
3011 Chongqing 1978 WM Azaroaren 26, 1978 Nanking Purple Mountain Behatokia
3012 Minsk 1979 QU Abuztuaren 27, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
3013 Dobrovoleva 1979 SD Irailaren 23, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
3014 Huangsushu 1979 TM Urriaren 11, 1979 Nanking Purple Mountain Behatokia
3015 Candy 1980 VN Azaroaren 9, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
3016 Meuse 1981 EK Martxoaren 1, 1981 La Silla H. Debehogne, G. DeSanctis
3017 Petrovič 1981 UL Urriaren 25, 1981 Kleť A. Mrkos
3018 Godiva 1982 KM Maiatzaren 21, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3019 Kulin 1940 AC Urtarrilaren 7, 1940 Konkoly G. Kulin
3020 Naudts 1949 PR Abuztuaren 2, 1949 Heidelberg K. Reinmuth
3021 Lucubratio 1967 CB Otsailaren 6, 1967 Zimmerwald P. Wild
3022 Dobermann 1980 SH Irailaren 16, 1980 Kleť Z. Vávrová
3023 Heard 1981 JS Maiatzaren 5, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3024 Hainan 1981 UW Urriaren 23, 1981 Nanking Purple Mountain Behatokia
3025 Higson 1982 QR Abuztuaren 20, 1982 Palomar C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
3026 Sarastro 1977 TA Urriaren 12, 1977 Zimmerwald P. Wild
3027 Shavarsh 1978 PQ Abuztuaren 8, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
3028 Zhangguoxi 1978 TA Urriaren 9, 1978 Nanking Purple Mountain Behatokia
3029 Sanders 1981 EA Martxoaren 1, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3030 Vehrenberg 1981 EH Martxoaren 1, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3031 Houston 1984 CX Otsailaren 8, 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3032 Evans 1984 CA Otsailaren 8, 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3033 Holbaek 1984 EJ Martxoaren 5, 1984 Brorfelde K. Augustesen, P. Jensen, H. J. Fogh Olsen
3034 Climenhaga A917 SE Irailaren 24, 1917 Heidelberg M. F. Wolf
3035 Chambers A924 EJ Martxoaren 7, 1924 Heidelberg K. Reinmuth
3036 Krat 1937 TO Urriaren 11, 1937 Krimea-Simeis G. N. Neujmin
3037 Alku 1944 BA Urtarrilaren 17, 1944 Turku Y. Väisälä
3038 Bernes 1978 QB Abuztuaren 31, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
3039 Yangel 1978 SP Irailaren 26, 1978 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3040 Kozai 1979 BA Urtarrilaren 23, 1979 Cerro Tololo W. Liller
3041 Webb 1980 GD Apirilaren 15, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
3042 Zelinsky 1981 EF Martxoaren 1, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3043 San Diego 1982 SA Irailaren 20, 1982 Palomar E. F. Helin
3044 Saltykov 1983 RE Irailaren 2, 1983 Nauchnij N. V. Metlova, N. E. Kurochkin
3045 Alois 1984 AW Urtarrilaren 8, 1984 Anderson Mesa J. Wagner
3046 Molière 4120 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3047 Goethe 6091 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3048 Guangzhou 1964 TH Urriaren 8, 1964 Nanking Purple Mountain Behatokia
3049 Kuzbass 1968 FH Martxoaren 28, 1968 Nauchnij T. M. Smirnova
3050 Carrera 1972 NW Uztailaren 13, 1972 Cerro El Roble C. Torres
3051 Nantong 1974 YP Abenduaren 19, 1974 Nanking Purple Mountain Behatokia
3052 Herzen 1976 YJ Abenduaren 16, 1976 Nauchnij L. I. Chernykh
3053 Dresden 1977 QS Abuztuaren 18, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
3054 Strugatskia 1977 RE Irailaren 11, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
3055 Annapavlova 1978 TR Urriaren 4, 1978 Nauchnij T. M. Smirnova
3056 INAG 1978 VD Azaroaren 1, 1978 Caussols K. Tomita
3057 Mälaren 1981 EG Martxoaren 9, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3058 Delmary 1981 EO Martxoaren 1, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3059 Pryor 1981 EF Martxoaren 3, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3060 Delcano 1982 RD Irailaren 12, 1982 Zimmerwald P. Wild
3061 Cook 1982 UB Urriaren 21, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3062 Wren 1982 XC Abenduaren 14, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3063 Makhaon 1983 PV Abuztuaren 4, 1983 Nauchnij L. G. Karachkina
3064 Zimmer 1984 BB Urtarrilaren 28, 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3065 Sarahill 1984 CV Otsailaren 8, 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3066 McFadden 1984 EO Martxoaren 1, 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3067 Akhmatova 1982 TE Urriaren 14, 1982 Nauchnij L. V. Zhuravleva, L. G. Karachkina
3068 Khanina 1982 YJ Abenduaren 23, 1982 Nauchnij L. G. Karachkina
3069 Heyrovský 1982 UG Urriaren 16, 1982 Kleť Z. Vávrová
3070 Aitken 1949 GK Apirilaren 4, 1949 Brooklyn Indiana University
3071 Nesterov 1973 FT Martxoaren 28, 1973 Nauchnij T. M. Smirnova
3072 Vilnius 1978 RS Irailaren 5, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
3073 Kursk 1979 SW Irailaren 24, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
3074 Popov 1979 YE Abenduaren 24, 1979 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3075 Bornmann 1981 EY Martxoaren 1, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3076 Garber 1982 RB Irailaren 13, 1982 Harvardeko Behatokia Oak Ridge Behatokia
3077 Henderson 1982 SK Irailaren 22, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3078 Horrocks 1984 FG Martxoaren 31, 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3079 Schiller 2578 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3080 Moisseiev 1935 TE Urriaren 3, 1935 Krimea-Simeis P. F. Shajn
3081 Martinůboh 1971 UP Urriaren 26, 1971 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
3082 Dzhalil 1972 KE Maiatzaren 17, 1972 Nauchnij T. M. Smirnova
3083 OAFA 1974 MH Ekainaren 17, 1974 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
3084 Kondratyuk 1977 QB Abuztuaren 19, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
3085 Donna 1980 DA Otsailaren 18, 1980 Harvardeko Behatokia Harvardeko Behatokia
3086 Kalbaugh 1980 XE Abenduaren 4, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
3087 Beatrice Tinsley 1981 QJ Abuztuaren 30, 1981 Lake Tekapo A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
3088 Jinxiuzhonghua 1981 UX Urriaren 24, 1981 Nanking Purple Mountain Behatokia
3089 Oujianquan 1981 XK Abenduaren 3, 1981 Nanking Purple Mountain Behatokia
3090 Tjossem 1982 AN Urtarrilaren 4, 1982 Palomar J. Gibson
3091 van den Heuvel 6081 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3092 Herodotus 6550 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3093 Bergholz 1971 MG Ekainaren 28, 1971 Nauchnij T. M. Smirnova
3094 Chukokkala 1979 FE Martxoaren 23, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
3095 Omarkhayyam 1980 RT Irailaren 8, 1980 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3096 Bezruč 1981 QC Abuztuaren 28, 1981 Kleť Z. Vávrová
3097 Tacitus 2011 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3098 van Sprang 4579 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3099 Hergenrother 1940 GF Apirilaren 3, 1940 Turku Y. Väisälä
3100 Zimmerman 1977 EQ Martxoaren 13, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
3101–3200 edit
3101 Goldberger 1978 GB Apirilaren 11, 1978 Palomar E. F. Helin, G. Grueff, J. V. Wall
3102 Krok 1981 QA Abuztuaren 21, 1981 Kleť L. Brožek
3103 Eger 1982 BB Urtarrilaren 20, 1982 Piszkéstető M. Lovas
3104 Dürer 1982 BB Urtarrilaren 24, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3105 Stumpff A907 PB Abuztuaren 8, 1907 Heidelberg A. Kopff
3106 Morabito 1981 EE Martxoaren 9, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3107 Weaver 1981 JG Maiatzaren 5, 1981 Palomar C. S. Shoemaker
3108 Lyubov 1972 QM Abuztuaren 18, 1972 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3109 Machin 1974 DC Otsailaren 19, 1974 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
3110 Wagman 1975 SC Irailaren 28, 1975 Anderson Mesa H. L. Giclas
3111 Misuzu 1977 DX Otsailaren 19, 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
3112 Velimir 1977 QC Abuztuaren 22, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
3113 Chizhevskij 1978 RO Irailaren 1, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
3114 Ercilla 1980 FB Martxoaren 19, 1980 Cerro El Roble Txileko Unibertsitatea
3115 Baily 1981 PL Abuztuaren 3, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3116 Goodricke 1983 CF Otsailaren 11, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
3117 Niepce 1983 CM Otsailaren 11, 1983 Anderson Mesa N. G. Thomas
3118 Claytonsmith 1974 OD Uztailaren 19, 1974 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
3119 Dobronravin 1972 YX Abenduaren 30, 1972 Nauchnij T. M. Smirnova
3120 Dangrania 1979 RZ Irailaren 14, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
3121 Tamines 1981 EV Martxoaren 2, 1981 La Silla H. Debehogne, G. DeSanctis
3122 Florence 1981 ET Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3123 Dunham 1981 QF Abuztuaren 30, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3124 Kansas 1981 VB Azaroaren 3, 1981 Kitt Peak D. J. Tholen
3125 Hay 1982 BJ Urtarrilaren 24, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3126 Davydov 1969 TP Urriaren 8, 1969 Nauchnij L. I. Chernykh
3127 Bagration 1973 ST Irailaren 27, 1973 Nauchnij L. I. Chernykh
3128 Obruchev 1979 FJ Martxoaren 23, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
3129 Bonestell 1979 MK Ekainaren 25, 1979 Siding Spring E. F. Helin, S. J. Bus
3130 Hillary 1981 YO Abenduaren 20, 1981 Kleť A. Mrkos
3131 Mason-Dixon 1982 BM Urtarrilaren 24, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3132 Landgraf 1940 WL Azaroaren 29, 1940 Turku L. Oterma
3133 Sendai A907 TC Urriaren 4, 1907 Heidelberg A. Kopff
3134 Kostinsky A921 VA Azaroaren 5, 1921 Krimea-Simeis S. Beljavskij
3135 Lauer 1981 EC Martxoaren 1, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3136 Anshan 1981 WD Azaroaren 18, 1981 Nanking Purple Mountain Behatokia
3137 Horky 1982 SM Irailaren 16, 1982 Kleť A. Mrkos
3138 Ciney 1980 KL Maiatzaren 22, 1980 La Silla H. Debehogne
3139 Shantou 1980 VL Azaroaren 11, 1980 Nanking Purple Mountain Behatokia
3140 Stellafane 1983 AO Urtarrilaren 9, 1983 Anderson Mesa B. A. Skiff
3141 Buchar 1984 RH Irailaren 2, 1984 Kleť A. Mrkos
3142 Kilopi 1937 AC Urtarrilaren 9, 1937 Niza A. Patry
3143 Genecampbell 1980 UA Urriaren 31, 1980 Harvardeko Behatokia Harvardeko Behatokia
3144 Brosche 1931 TY Urriaren 10, 1931 Heidelberg K. Reinmuth
3145 Walter Adams 1955 RY Irailaren 14, 1955 Brooklyn Indiana University
3146 Dato 1972 KG Maiatzaren 17, 1972 Nauchnij T. M. Smirnova
3147 Samantha 1976 YU Abenduaren 16, 1976 Nauchnij L. I. Chernykh
3148 Grechko 1979 SA Irailaren 24, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
3149 Okudzhava 1981 SH Irailaren 22, 1981 Kleť Z. Vávrová
3150 Tosa 1983 CB Otsailaren 11, 1983 Geisei T. Seki
3151 Talbot 1983 HF Apirilaren 18, 1983 Anderson Mesa N. G. Thomas
3152 Jones 1983 LF Ekainaren 7, 1983 Lake Tekapo A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
3153 Lincoln 1984 SH Irailaren 28, 1984 Anderson Mesa B. A. Skiff
3154 Grant 1984 SO Irailaren 28, 1984 Anderson Mesa B. A. Skiff
3155 Lee 1984 SP Irailaren 28, 1984 Anderson Mesa B. A. Skiff
3156 Ellington 1953 EE Martxoaren 15, 1953 Uccle A. Schmitt
3157 Novikov 1973 SX Irailaren 25, 1973 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3158 Anga 1976 SU Irailaren 24, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
3159 Prokof'ev 1976 US Urriaren 26, 1976 Nauchnij T. M. Smirnova
3160 Angerhofer 1980 LE Ekainaren 14, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
3161 Beadell 1980 TB Urriaren 9, 1980 Palomar C. S. Shoemaker
3162 Nostalgia 1980 YH Abenduaren 16, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
3163 Randi 1981 QM Abuztuaren 28, 1981 Palomar C. T. Kowal
3164 Prast 6562 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3165 Mikawa 1984 QE Abuztuaren 31, 1984 Toyota K. Suzuki, T. Urata
3166 Klondike 1940 FG Martxoaren 30, 1940 Turku Y. Väisälä
3167 Babcock 1955 RS Irailaren 13, 1955 Brooklyn Indiana University
3168 Lomnický Štít 1980 XM Abenduaren 1, 1980 Kleť A. Mrkos
3169 Ostro 1981 LA Ekainaren 4, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3170 Dzhanibekov 1979 SS Irailaren 24, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
3171 Wangshouguan 1979 WO Azaroaren 19, 1979 Nanking Purple Mountain Behatokia
3172 Hirst 1981 WW Azaroaren 24, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3173 McNaught 1981 WY Azaroaren 24, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3174 Alcock 1984 UV Urriaren 26, 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3175 Netto 1979 YP Abenduaren 16, 1979 La Silla H. Debehogne, E. R. Netto
3176 Paolicchi 1980 VR Azaroaren 13, 1980 Piszkéstető Z. Knežević
3177 Chillicothe 1934 AK Urtarrilaren 8, 1934 Flagstaff H. L. Giclas
3178 Yoshitsune 1984 WA Azaroaren 21, 1984 Toyota K. Suzuki, T. Urata
3179 Beruti 1962 FA Martxoaren 31, 1962 La Plata Behatokia La Plata Behatokia
3180 Morgan 1962 RO Irailaren 7, 1962 Brooklyn Indiana University
3181 Ahnert 1964 EC Martxoaren 8, 1964 Tautenburg Behatokia F. Börngen
3182 Shimanto 1984 WC Azaroaren 27, 1984 Geisei T. Seki
3183 Franzkaiser 1949 PP Abuztuaren 2, 1949 Heidelberg K. Reinmuth
3184 Raab 1949 QC Abuztuaren 22, 1949 Johannesburgo E. L. Johnson
3185 Clintford 1953 VY Azaroaren 11, 1953 Brooklyn Indiana University
3186 Manuilova 1973 SD Irailaren 22, 1973 Nauchnij N. S. Chernykh
3187 Dalian 1977 TO Urriaren 10, 1977 Nanking Purple Mountain Behatokia
3188 Jekabsons 1978 OM Uztailaren 28, 1978 Bickley Perth Behatokia
3189 Penza 1978 RF Irailaren 13, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
3190 Aposhanskij 1978 SR Irailaren 26, 1978 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3191 Svanetia 1979 SX Irailaren 22, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
3192 A'Hearn 1982 BY Urtarrilaren 30, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3193 Elliot 1982 DJ Otsailaren 20, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3194 Dorsey 1982 KD Maiatzaren 27, 1982 Palomar C. S. Shoemaker
3195 Fedchenko 1978 PT Abuztuaren 8, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
3196 Maklaj 1978 RY Irailaren 1, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
3197 Weissman 1981 AD Urtarrilaren 1, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3198 Wallonia 1981 YH Abenduaren 30, 1981 Proventza Garaia F. Dossin
3199 Nefertiti 1982 RA Irailaren 13, 1982 Palomar C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
3200 Phaethon 1983 TB Urriaren 11, 1983 IRAS IRAS
3201–3300 edit 3201 Sijthoff 6560 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3202 Graff A908 AA Urtarrilaren 3, 1908 Heidelberg M. F. Wolf
3203 Huth 1938 SL Irailaren 18, 1938 Sonneberg C. Hoffmeister
3204 Lindgren 1978 RH Irailaren 1, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
3205 Boksenberg 1979 MO Ekainaren 25, 1979 Siding Spring E. F. Helin, S. J. Bus
3206 Wuhan 1980 VN Azaroaren 13, 1980 Nanking Purple Mountain Behatokia
3207 Spinrad 1981 EY Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3208 Lunn 1981 JM Maiatzaren 3, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3209 Buchwald 1982 BL Urtarrilaren 24, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3210 Lupishko 1983 WH Azaroaren 29, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
3211 Louispharailda 1931 CE Otsailaren 10, 1931 Williams Bay G. Van Biesbroeck
3212 Agricola 1938 DH Otsailaren 19, 1938 Turku Y. Väisälä
3213 Smolensk 1977 NQ Uztailaren 14, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
3214 Makarenko 1978 TZ Urriaren 2, 1978 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3215 Lapko 1980 BQ Urtarrilaren 23, 1980 Nauchnij L. G. Karachkina
3216 Harrington 1980 RB Irailaren 4, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
3217 Seidelmann 1980 RK Irailaren 2, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
3218 Delphine 6611 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3219 Komaki 1934 CX Otsailaren 4, 1934 Heidelberg K. Reinmuth
3220 Murayama 1951 WF Azaroaren 22, 1951 Niza M. Laugier
3221 Changshi 1981 XF Abenduaren 2, 1981 Nanking Purple Mountain Behatokia
3222 Liller 1983 NJ Uztailaren 10, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
3223 Forsius 1942 RN Irailaren 7, 1942 Turku Y. Väisälä
3224 Irkutsk 1977 RL Irailaren 11, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
3225 Hoag 1982 QQ Abuztuaren 20, 1982 Palomar C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
3226 Plinius 6565 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3227 Hasegawa 1928 DF Otsailaren 24, 1928 Heidelberg K. Reinmuth
3228 Pire 1935 CL Otsailaren 8, 1935 Uccle S. J. Arend
3229 Solnhofen A916 PC Abuztuaren 9, 1916 Hamburg-Bergedorf H. Thiele
3230 Vampilov 1972 LE Ekainaren 8, 1972 Nauchnij N. S. Chernykh
3231 Mila 1972 RU Irailaren 4, 1972 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3232 Brest 1974 SL Irailaren 19, 1974 Nauchnij L. I. Chernykh
3233 Krišbarons 1977 RA Irailaren 9, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
3234 Hergiani 1978 QO Abuztuaren 31, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
3235 Melchior 1981 EL Martxoaren 6, 1981 La Silla H. Debehogne, G. DeSanctis
3236 Strand 1982 BH Urtarrilaren 24, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3237 Victorplatt 1984 SA Irailaren 25, 1984 Palomar J. Platt
3238 Timresovia 1975 VB Azaroaren 8, 1975 Nauchnij N. S. Chernykh
3239 Meizhou 1978 UJ Urriaren 29, 1978 Nanking Purple Mountain Behatokia
3240 Laocoon 1978 VG Azaroaren 7, 1978 Palomar E. F. Helin, S. J. Bus
3241 Yeshuhua 1978 WH Azaroaren 28, 1978 Nanking Purple Mountain Behatokia
3242 Bakhchisaraj 1979 SG Irailaren 22, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
3243 Skytel 1980 DC Otsailaren 19, 1980 Harvardeko Behatokia Harvardeko Behatokia
3244 Petronius 4008 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3245 Jensch 1973 UL Urriaren 27, 1973 Tautenburg Behatokia F. Börngen
3246 Bidstrup 1976 GQ Apirilaren 1, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
3247 Di Martino 1981 YE Abenduaren 30, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3248 Farinella 1982 FK Martxoaren 21, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3249 Musashino 1977 DT Otsailaren 18, 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
3250 Martebo 1979 EB Martxoaren 6, 1979 Mount Stromlo C.-I. Lagerkvist
3251 Eratosthenes 6536 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3252 Johnny 1981 EM Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3253 Gradie 1982 HQ Apirilaren 28, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3254 Bus 1982 UM Urriaren 17, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3255 Tholen 1980 RA Irailaren 2, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
3256 Daguerre 1981 SJ Irailaren 26, 1981 Anderson Mesa B. A. Skiff, N. G. Thomas
3257 Hanzlík 1982 GG Apirilaren 15, 1982 Kleť A. Mrkos
3258 Somnium 1983 RJ Irailaren 8, 1983 Zimmerwald P. Wild
3259 Brownlee 1984 SZ Irailaren 25, 1984 Palomar J. Platt
3260 Vizbor 1974 SO Irailaren 20, 1974 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3261 Tvardovskij 1979 SF Irailaren 22, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
3262 Miune 1983 WB Azaroaren 28, 1983 Geisei T. Seki
3263 Bligh 1932 CN Otsailaren 5, 1932 Heidelberg K. Reinmuth
3264 Bounty 1934 AF Urtarrilaren 7, 1934 Heidelberg K. Reinmuth
3265 Fletcher 1953 VN Azaroaren 9, 1953 Heidelberg K. Reinmuth
3266 Bernardus 1978 PA Abuztuaren 11, 1978 La Silla H.-E. Schuster
3267 Glo 1981 AA Urtarrilaren 3, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3268 De Sanctis 1981 DD Otsailaren 26, 1981 La Silla H. Debehogne, G. DeSanctis
3269 Vibert-Douglas 1981 EX Martxoaren 6, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3270 Dudley 1982 DA Otsailaren 18, 1982 Palomar C. S. Shoemaker, S. J. Bus
3271 Ul 1982 RB Irailaren 14, 1982 La Silla H.-E. Schuster
3272 Tillandz 1938 DB Otsailaren 24, 1938 Turku Y. Väisälä
3273 Drukar 1975 TS Urriaren 3, 1975 Nauchnij L. I. Chernykh
3274 Maillen 1981 QO Abuztuaren 23, 1981 La Silla H. Debehogne
3275 Oberndorfer 1982 HE Apirilaren 25, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3276 Porta Coeli 1982 RZ Irailaren 15, 1982 Kleť A. Mrkos
3277 Aaronson 1984 AF Urtarrilaren 8, 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3278 Běhounek 1984 BT Urtarrilaren 27, 1984 Kleť A. Mrkos
3279 Solon 9103 P-L Urriaren 17, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3280 Grétry 1933 SJ Irailaren 17, 1933 Uccle F. Rigaux
3281 Maupertuis 1938 DZ Otsailaren 24, 1938 Turku Y. Väisälä
3282 Spencer Jones 1949 DA Otsailaren 19, 1949 Brooklyn Indiana University
3283 Skorina 1979 QA Abuztuaren 27, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
3284 Niebuhr 1953 NB Uztailaren 13, 1953 Johannesburgo J. A. Bruwer
3285 Ruth Wolfe 1983 VW Azaroaren 5, 1983 Palomar C. S. Shoemaker
3286 Anatoliya 1980 BV Urtarrilaren 23, 1980 Nauchnij L. G. Karachkina
3287 Olmstead 1981 DK Otsailaren 28, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3288 Seleucus 1982 DV Otsailaren 28, 1982 La Silla H.-E. Schuster
3289 Mitanni 1934 RP Irailaren 7, 1934 Heidelberg K. Reinmuth
3290 Azabu 1973 SZ Irailaren 19, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3291 Dunlap 1982 VX Azaroaren 14, 1982 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
3292 Sather 2631 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3293 Rontaylor 4650 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3294 Carlvesely 6563 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3295 Murakami 1950 DH Otsailaren 17, 1950 Heidelberg K. Reinmuth
3296 Bosque Alegre 1975 SF Irailaren 30, 1975 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
3297 Hong Kong 1978 WN Azaroaren 26, 1978 Nanking Purple Mountain Behatokia
3298 Massandra 1979 OB Uztailaren 21, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
3299 Hall 1980 TX Urriaren 10, 1980 Palomar C. S. Shoemaker
3300 McGlasson 1928 NA Uztailaren 10, 1928 Johannesburgo H. E. Wood
3301–3400 edit
3301 Jansje 1978 CT Otsailaren 6, 1978 Bickley Perth Behatokia
3302 Schliemann 1977 RS Irailaren 11, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
3303 Merta 1967 UN Urriaren 30, 1967 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
3304 Pearce 1981 EQ Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3305 Ceadams 1985 KB Maiatzaren 21, 1985 Lake Tekapo A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
3306 Byron 1979 SM Irailaren 24, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
3307 Athabasca 1981 DE Otsailaren 28, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3308 Ferreri 1981 EP Martxoaren 1, 1981 La Silla H. Debehogne, G. DeSanctis
3309 Brorfelde 1982 BH Urtarrilaren 28, 1982 Brorfelde K. S. Jensen
3310 Patsy 1931 TS Urriaren 9, 1931 Flagstaff C. W. Tombaugh
3311 Podobed 1976 QM Abuztuaren 26, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
3312 Pedersen 1984 SN Irailaren 24, 1984 Brorfelde Kopenhage Behatokia
3313 Mendel 1980 DG Otsailaren 19, 1980 Kleť A. Mrkos
3314 Beals 1981 FH Martxoaren 30, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3315 Chant 1984 CZ Otsailaren 8, 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3316 Herzberg 1984 CN Otsailaren 6, 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3317 Paris 1984 KF Maiatzaren 26, 1984 Palomar C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
3318 Blixen 1985 HB Apirilaren 23, 1985 Brorfelde K. Augustesen, P. Jensen
3319 Kibi 1977 EJ Martxoaren 12, 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
3320 Namba 1982 VZ Azaroaren 14, 1982 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
3321 Dasha 1975 TZ Urriaren 3, 1975 Nauchnij L. I. Chernykh
3322 Lidiya 1975 XY Abenduaren 1, 1975 Nauchnij T. M. Smirnova
3323 Turgenev 1979 SY Irailaren 22, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
3324 Avsyuk 1983 CW Otsailaren 4, 1983 Kleť A. Mrkos
3325 TARDIS 1984 JZ Maiatzaren 3, 1984 Anderson Mesa B. A. Skiff
3326 Agafonikov 1985 FL Martxoaren 20, 1985 Kleť A. Mrkos
3327 Campins 1985 PW Abuztuaren 14, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
3328 Interposita 1985 QD Abuztuaren 21, 1985 Zimmerwald T. Schildknecht
3329 Golay 1985 RT Irailaren 12, 1985 Zimmerwald P. Wild
3330 Gantrisch 1985 RU Irailaren 12, 1985 Zimmerwald T. Schildknecht
3331 Kvistaberg 1979 QS Abuztuaren 22, 1979 La Silla C.-I. Lagerkvist
3332 Raksha 1978 NT Uztailaren 4, 1978 Nauchnij L. I. Chernykh
3333 Schaber 1980 TG Urriaren 9, 1980 Palomar C. S. Shoemaker
3334 Somov 1981 YR Abenduaren 20, 1981 Kleť A. Mrkos
3335 Quanzhou 1966 AA Urtarrilaren 1, 1966 Nanking Purple Mountain Behatokia
3336 Grygar 1971 UX Urriaren 26, 1971 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
3337 Miloš 1971 UG Urriaren 26, 1971 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
3338 Richter 1973 UX Urriaren 28, 1973 Tautenburg Behatokia F. Börngen
3339 Treshnikov 1978 LB Ekainaren 6, 1978 Kleť A. Mrkos
3340 Yinhai 1979 TK Urriaren 12, 1979 Nanking Purple Mountain Behatokia
3341 Hartmann 1980 OD Uztailaren 17, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
3342 Fivesparks 1982 BD Urtarrilaren 27, 1982 Harvardeko Behatokia Oak Ridge Behatokia
3343 Nedzel 1982 HS Apirilaren 28, 1982 Socorro Lincoln Laboratory ETS
3344 Modena 1982 JA Maiatzaren 15, 1982 Bologna San Vittore Behatokia
3345 Tarkovskij 1982 YC Abenduaren 23, 1982 Nauchnij L. G. Karachkina
3346 Gerla 1951 SD Irailaren 27, 1951 Uccle S. J. Arend
3347 Konstantin 1975 VN Azaroaren 2, 1975 Nauchnij T. M. Smirnova
3348 Pokryshkin 1978 EA Martxoaren 6, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
3349 Manas 1979 FH Martxoaren 23, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
3350 Scobee 1980 PJ Abuztuaren 8, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
3351 Smith 1980 RN Irailaren 7, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
3352 McAuliffe 1981 CW Otsailaren 6, 1981 Anderson Mesa N. G. Thomas
3353 Jarvis 1981 YC Abenduaren 20, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3354 McNair 1984 CW Otsailaren 8, 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3355 Onizuka 1984 CC Otsailaren 8, 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3356 Resnik 1984 EU Martxoaren 6, 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3357 Tolstikov 1984 FT Martxoaren 21, 1984 Kleť A. Mrkos
3358 Anikushin 1978 RX Irailaren 1, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
3359 Purcari 1978 RA Irailaren 13, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
3360 Syrinx 1981 VA Azaroaren 4, 1981 Palomar E. F. Helin, R. S. Dunbar
3361 Orpheus 1982 HR Apirilaren 24, 1982 Cerro El Roble C. Torres
3362 Khufu 1984 QA Abuztuaren 30, 1984 Palomar R. S. Dunbar, M. A. Barucci
3363 Bowen 1960 EE Martxoaren 6, 1960 Brooklyn Indiana University
3364 Zdenka 1984 GF Apirilaren 5, 1984 Kleť A. Mrkos
3365 Recogne 1985 CG Otsailaren 13, 1985 La Silla H. Debehogne
3366 Gödel 1985 SD Irailaren 22, 1985 Zimmerwald T. Schildknecht
3367 Alex 1983 CA Otsailaren 15, 1983 Anderson Mesa N. G. Thomas
3368 Duncombe 1985 QT Abuztuaren 22, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
3369 Freuchen 1985 UZ Urriaren 18, 1985 Brorfelde Kopenhage Behatokia
3370 Kohsai 1934 CU Otsailaren 4, 1934 Heidelberg K. Reinmuth
3371 Giacconi 1955 RZ Irailaren 14, 1955 Brooklyn Indiana University
3372 Bratijchuk 1976 SP Irailaren 24, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
3373 Koktebelia 1978 QQ Abuztuaren 31, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
3374 Namur 1980 KO Maiatzaren 22, 1980 La Silla H. Debehogne
3375 Amy 1981 JY Maiatzaren 5, 1981 Palomar C. S. Shoemaker
3376 Armandhammer 1982 UJ Urriaren 21, 1982 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3377 Lodewijk 4122 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3378 Susanvictoria A922 WB Azaroaren 25, 1922 Williams Bay G. Van Biesbroeck
3379 Oishi 1931 TJ Urriaren 6, 1931 Heidelberg K. Reinmuth
3380 Awaji 1940 EF Martxoaren 15, 1940 Konkoly G. Kulin
3381 Mikkola 1941 UG Urriaren 15, 1941 Turku L. Oterma
3382 Cassidy 1948 RD Irailaren 7, 1948 Flagstaff H. L. Giclas
3383 Koyama 1951 AB Urtarrilaren 9, 1951 Heidelberg K. Reinmuth
3384 Daliya 1974 SB Irailaren 19, 1974 Nauchnij L. I. Chernykh
3385 Bronnina 1979 SK Irailaren 24, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
3386 Klementinum 1980 FA Martxoaren 16, 1980 Kleť L. Brožek
3387 Greenberg 1981 WE Azaroaren 20, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3388 Tsanghinchi 1981 YR Abenduaren 21, 1981 Nanking Purple Mountain Behatokia
3389 Sinzot 1984 DU Otsailaren 25, 1984 La Silla H. Debehogne
3390 Demanet 1984 ES Martxoaren 2, 1984 La Silla H. Debehogne
3391 Sinon 1977 DD Otsailaren 18, 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
3392 Setouchi 1979 YB Abenduaren 17, 1979 Kiso H. Kosai, G. Sasaki
3393 Štúr 1984 WY Azaroaren 28, 1984 Piszkéstető M. Antal
3394 Banno 1986 DB Otsailaren 16, 1986 Karasuyama S. Inoda
3395 Jitka 1985 UN Urriaren 20, 1985 Kleť A. Mrkos
3396 Muazzez A915 TE Urriaren 15, 1915 Heidelberg M. F. Wolf
3397 Leyla 1964 XA Abenduaren 8, 1964 Flagstaff R. Burnham, N. G. Thomas
3398 Stättmayer 1978 PC Abuztuaren 10, 1978 La Silla H.-E. Schuster
3399 Kobzon 1979 SZ Irailaren 22, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
3400 Aotearoa 1981 GX Apirilaren 2, 1981 Lake Tekapo A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
3401–3500 edit
3401 Vanphilos 1981 PA Abuztuaren 1, 1981 Harvardeko Behatokia Harvardeko Behatokia
3402 Wisdom 1981 PB Abuztuaren 5, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3403 Tammy 1981 SW Irailaren 25, 1981 Socorro L. G. Taff
3404 Hinderer 1934 CY Otsailaren 4, 1934 Heidelberg K. Reinmuth
3405 Daiwensai 1964 UQ Urriaren 30, 1964 Nanking Purple Mountain Behatokia
3406 Omsk 1969 DA Otsailaren 21, 1969 Nauchnij B. A. Burnasheva
3407 Jimmysimms 1973 DT Otsailaren 28, 1973 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
3408 Shalamov 1977 QG Abuztuaren 18, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
3409 Abramov 1977 RE Irailaren 9, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
3410 Vereshchagin 1978 SZ Irailaren 26, 1978 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3411 Debetencourt 1980 LK Ekainaren 2, 1980 La Silla H. Debehogne
3412 Kafka 1983 AU Urtarrilaren 10, 1983 Palomar R. L. Kirk, D. J. Rudy
3413 Andriana 1983 CB Otsailaren 15, 1983 Anderson Mesa N. G. Thomas
3414 Champollion 1983 DJ Otsailaren 19, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
3415 Danby 1928 SL Irailaren 22, 1928 Heidelberg K. Reinmuth
3416 Dorrit 1931 VP Azaroaren 8, 1931 Heidelberg K. Reinmuth
3417 Tamblyn 1937 GG Apirilaren 1, 1937 Heidelberg K. Reinmuth
3418 Izvekov 1973 QZ Abuztuaren 31, 1973 Nauchnij T. M. Smirnova
3419 Guth 1981 JZ Maiatzaren 8, 1981 Kleť L. Brožek
3420 Standish 1984 EB Martxoaren 1, 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3421 Yangchenning 1975 WK Azaroaren 26, 1975 Nanking Purple Mountain Behatokia
3422 Reid 1978 OJ Uztailaren 28, 1978 Bickley Perth Behatokia
3423 Slouka 1981 CK Otsailaren 9, 1981 Kleť L. Brožek
3424 Nušl 1982 CD Otsailaren 14, 1982 Kleť L. Brožek
3425 Hurukawa 1929 BD Urtarrilaren 29, 1929 Heidelberg K. Reinmuth
3426 Seki 1932 CQ Otsailaren 5, 1932 Heidelberg K. Reinmuth
3427 Szentmártoni 1938 AD Urtarrilaren 6, 1938 Konkoly G. Kulin
3428 Roberts 1952 JH Maiatzaren 1, 1952 Brooklyn Indiana University
3429 Chuvaev 1974 SU Irailaren 19, 1974 Nauchnij L. I. Chernykh
3430 Bradfield 1980 TF Urriaren 9, 1980 Palomar C. S. Shoemaker
3431 Nakano 1984 QC Abuztuaren 24, 1984 Geisei T. Seki
3432 Kobuchizawa 1986 EE Martxoaren 7, 1986 Kobuchizawa M. Inoue, O. Muramatsu, T. Urata
3433 Fehrenbach 1963 TJ Urriaren 15, 1963 Brooklyn Indiana University
3434 Hurless 1981 VO Azaroaren 2, 1981 Anderson Mesa B. A. Skiff
3435 Boury 1981 XC Abenduaren 2, 1981 Proventza Garaia F. Dossin
3436 Ibadinov 1976 SS Irailaren 24, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
3437 Kapitsa 1982 UZ Urriaren 20, 1982 Nauchnij L. G. Karachkina
3438 Inarradas 1974 SD Irailaren 21, 1974 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
3439 Lebofsky 1983 RL Irailaren 4, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
3440 Stampfer 1950 DD Otsailaren 17, 1950 Heidelberg K. Reinmuth
3441 Pochaina 1969 TS Urriaren 8, 1969 Nauchnij L. I. Chernykh
3442 Yashin 1978 TO Urriaren 2, 1978 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3443 Leetsungdao 1979 SB Irailaren 26, 1979 Nanking Purple Mountain Behatokia
3444 Stepanian 1980 RJ Irailaren 7, 1980 Nauchnij N. S. Chernykh
3445 Pinson 1983 FC Martxoaren 16, 1983 Anderson Mesa E. Barr
3446 Combes 1942 EB Martxoaren 12, 1942 Heidelberg K. Reinmuth
3447 Burckhalter 1956 SC Irailaren 29, 1956 Brooklyn Indiana University
3448 Narbut 1977 QA Abuztuaren 22, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
3449 Abell 1978 VR Azaroaren 7, 1978 Palomar E. F. Helin, S. J. Bus
3450 Dommanget 1983 QJ Abuztuaren 31, 1983 La Silla H. Debehogne
3451 Mentor 1984 HA Apirilaren 19, 1984 Kleť A. Mrkos
3452 Hawke 1980 OA Uztailaren 17, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
3453 Dostoevsky 1981 SS Irailaren 27, 1981 Nauchnij L. G. Karachkina
3454 Lieske 1981 WB Azaroaren 24, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3455 Kristensen 1985 QC Abuztuaren 20, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
3456 Etiennemarey 1985 RS Irailaren 5, 1985 La Silla H. Debehogne
3457 Arnenordheim 1985 RA Irailaren 5, 1985 La Silla H. Debehogne
3458 Boduognat 1985 RT Irailaren 7, 1985 La Silla H. Debehogne
3459 Bodil 1986 GB Apirilaren 2, 1986 Brorfelde P. Jensen
3460 Ashkova 1973 QB Abuztuaren 31, 1973 Nauchnij T. M. Smirnova
3461 Mandelshtam 1977 SA Irailaren 18, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
3462 Zhouguangzhao 1981 UA Urriaren 25, 1981 Nanking Purple Mountain Behatokia
3463 Kaokuen 1981 XJ Abenduaren 3, 1981 Nanking Purple Mountain Behatokia
3464 Owensby 1983 BA Urtarrilaren 16, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
3465 Trevires 1984 SQ Irailaren 20, 1984 La Silla H. Debehogne
3466 Ritina 1975 EA Martxoaren 6, 1975 Nauchnij N. S. Chernykh
3467 Bernheim 1981 SF Irailaren 26, 1981 Anderson Mesa N. G. Thomas
3468 Urgenta 1975 AM Urtarrilaren 7, 1975 Zimmerwald P. Wild
3469 Bulgakov 1982 UL Urriaren 21, 1982 Nauchnij L. G. Karachkina
3470 Yaronika 1975 ES Martxoaren 6, 1975 Nauchnij N. S. Chernykh
3471 Amelin 1977 QK Abuztuaren 21, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
3472 Upgren 1981 EJ Martxoaren 1, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3473 Sapporo A924 EG Martxoaren 7, 1924 Heidelberg K. Reinmuth
3474 Linsley 1962 HE Apirilaren 27, 1962 Brooklyn Indiana University
3475 Fichte 1972 TD Urriaren 4, 1972 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
3476 Dongguan 1978 UF Urriaren 28, 1978 Nanking Purple Mountain Behatokia
3477 Kazbegi 1979 KH Maiatzaren 19, 1979 La Silla R. M. West
3478 Fanale 1979 XG Abenduaren 14, 1979 Anderson Mesa E. Bowell
3479 Malaparte 1980 TQ Urriaren 3, 1980 Kleť Z. Vávrová
3480 Abante 1981 GB Apirilaren 1, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3481 Xianglupeak 1982 DS Otsailaren 19, 1982 Xinglong Pekin Behatokia
3482 Lesnaya 1975 VY Azaroaren 2, 1975 Nauchnij T. M. Smirnova
3483 Svetlov 1976 YP Abenduaren 16, 1976 Nauchnij L. I. Chernykh
3484 Neugebauer 1978 NE Uztailaren 10, 1978 Palomar E. F. Helin, E. M. Shoemaker
3485 Barucci 1983 NU Uztailaren 11, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
3486 Fulchignoni 1984 CR Otsailaren 5, 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3487 Edgeworth 1978 UF Urriaren 28, 1978 Anderson Mesa H. L. Giclas
3488 Brahic 1980 PM Abuztuaren 8, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
3489 Lottie 1983 AT Urtarrilaren 10, 1983 Palomar K. E. Herkenhoff, G. W. Ojakangas
3490 Šolc 1984 SV Irailaren 20, 1984 Kleť A. Mrkos
3491 Fridolin 1984 SM Irailaren 30, 1984 Zimmerwald P. Wild
3492 Petra-Pepi 1985 DQ Otsailaren 16, 1985 Kleť M. Mahrová
3493 Stepanov 1976 GR Apirilaren 3, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
3494 Purple Mountain 1980 XW Abenduaren 7, 1980 Nanking Purple Mountain Behatokia
3495 Colchagua 1981 NU Uztailaren 2, 1981 Cerro El Roble L. E. González
3496 Arieso 1977 RC Irailaren 5, 1977 La Silla H.-E. Schuster
3497 Innanen 1941 HJ Apirilaren 19, 1941 Turku L. Oterma
3498 Belton 1981 EG Martxoaren 1, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3499 Hoppe 1981 VW Azaroaren 3, 1981 Tautenburg Behatokia F. Börngen, K. Kirsch
3500 Kobayashi A919 SD Irailaren 18, 1919 Heidelberg K. Reinmuth
3501–3600 edit
3501 Olegiya 1971 QU Abuztuaren 18, 1971 Nauchnij T. M. Smirnova
3502 Huangpu 1964 TR Urriaren 9, 1964 Nanking Purple Mountain Behatokia
3503 Brandt 1981 EF Martxoaren 1, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3504 Kholshevnikov 1981 RV Irailaren 3, 1981 Nauchnij N. S. Chernykh
3505 Byrd 1983 AM Urtarrilaren 9, 1983 Anderson Mesa B. A. Skiff
3506 French 1984 CO Otsailaren 6, 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3507 Vilas 1982 UX Urriaren 21, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3508 Pasternak 1980 DO Otsailaren 21, 1980 Nauchnij L. G. Karachkina
3509 Sanshui 1978 UH Urriaren 28, 1978 Nanking Purple Mountain Behatokia
3510 Veeder 1982 TP Urriaren 13, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3511 Tsvetaeva 1982 TC Urriaren 14, 1982 Nauchnij L. V. Zhuravleva, L. G. Karachkina
3512 Eriepa 1984 AC Urtarrilaren 8, 1984 Anderson Mesa J. Wagner
3513 Quqinyue 1965 UZ Urriaren 16, 1965 Nanking Purple Mountain Behatokia
3514 Hooke 1971 UJ Urriaren 26, 1971 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
3515 Jindra 1982 UH Urriaren 16, 1982 Kleť Z. Vávrová
3516 Rusheva 1982 UH Urriaren 21, 1982 Nauchnij L. G. Karachkina
3517 Tatianicheva 1976 SE Irailaren 24, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
3518 Florena 1977 QC Abuztuaren 18, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
3519 Ambiorix 1984 DO Otsailaren 23, 1984 La Silla H. Debehogne
3520 Klopsteg 1952 SG Irailaren 16, 1952 Brooklyn Indiana University
3521 Comrie 1982 MH Ekainaren 26, 1982 Lake Tekapo A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
3522 Becker 1941 SW Irailaren 21, 1941 Turku Y. Väisälä
3523 Arina 1975 TV Urriaren 3, 1975 Nauchnij L. I. Chernykh
3524 Schulz 1981 EE Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3525 Paul 1983 CX Otsailaren 15, 1983 Anderson Mesa N. G. Thomas
3526 Jeffbell 1984 CN Otsailaren 5, 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3527 McCord 1985 GE Apirilaren 15, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
3528 Counselman 1981 EW Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3529 Dowling 1981 EQ Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3530 Hammel 1981 EC Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3531 Cruikshank 1981 FB Martxoaren 30, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3532 Tracie 1983 AS Urtarrilaren 10, 1983 Palomar K. E. Herkenhoff, G. W. Ojakangas
3533 Toyota 1986 UE Urriaren 30, 1986 Toyota K. Suzuki, T. Urata
3534 Sax 1936 XA Abenduaren 15, 1936 Uccle E. Delporte
3535 Ditte 1979 SN Irailaren 24, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
3536 Schleicher 1981 EV Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3537 Jürgen 1982 VT Azaroaren 15, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3538 Nelsonia 6548 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3539 Weimar 1967 GF Apirilaren 11, 1967 Tautenburg Behatokia F. Börngen
3540 Protesilaos 1973 UF Urriaren 27, 1973 Tautenburg Behatokia F. Börngen
3541 Graham 1984 ML Ekainaren 18, 1984 Bickley Perth Behatokia
3542 Tanjiazhen 1964 TN Urriaren 9, 1964 Nanking Purple Mountain Behatokia
3543 Ningbo 1964 VA Azaroaren 11, 1964 Nanking Purple Mountain Behatokia
3544 Borodino 1977 RD Irailaren 7, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
3545 Gaffey 1981 WK Azaroaren 20, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3546 Atanasoff 1983 SC Irailaren 28, 1983 Smolyan Bulgariako Behatoki Nazionala
3547 Serov 1978 TM Urriaren 2, 1978 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3548 Eurybates 1973 SO Irailaren 19, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3549 Hapke 1981 YH Abenduaren 30, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3550 Link 1981 YS Abenduaren 20, 1981 Kleť A. Mrkos
3551 Verenia 1983 RD Irailaren 12, 1983 Palomar R. S. Dunbar
3552 Don Quixote 1983 SA Irailaren 26, 1983 Zimmerwald P. Wild
3553 Mera 1985 JA Maiatzaren 14, 1985 Palomar C. S. Shoemaker
3554 Amun 1986 EB Martxoaren 4, 1986 Palomar C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
3555 Miyasaka 1931 TC Urriaren 6, 1931 Heidelberg K. Reinmuth
3556 Lixiaohua 1964 UO Urriaren 30, 1964 Nanking Purple Mountain Behatokia
3557 Sokolsky 1977 QE Abuztuaren 19, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
3558 Shishkin 1978 SQ Irailaren 26, 1978 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3559 Violaumayer 1980 PH Abuztuaren 8, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
3560 Chenqian 1980 RZ Irailaren 3, 1980 Nanking Purple Mountain Behatokia
3561 Devine 1983 HO Apirilaren 18, 1983 Anderson Mesa N. G. Thomas
3562 Ignatius 1984 AZ Urtarrilaren 8, 1984 Anderson Mesa J. Wagner
3563 Canterbury 1985 FE Martxoaren 23, 1985 Lake Tekapo A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
3564 Talthybius 1985 TC Urriaren 15, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
3565 Ojima 1986 YD Abenduaren 22, 1986 Ojima T. Niijima, T. Urata
3566 Levitan 1979 YA Abenduaren 24, 1979 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3567 Alvema 1930 VD Azaroaren 15, 1930 Uccle E. Delporte
3568 ASCII 1936 UB Urriaren 17, 1936 Niza M. Laugier
3569 Kumon 1938 DN Otsailaren 20, 1938 Heidelberg K. Reinmuth
3570 Wuyeesun 1979 XO Abenduaren 14, 1979 Nanking Purple Mountain Behatokia
3571 Milanštefánik 1982 EJ Martxoaren 15, 1982 Kleť A. Mrkos
3572 Leogoldberg 1954 UJ Urriaren 28, 1954 Brooklyn Indiana University
3573 Holmberg 1982 QO Abuztuaren 16, 1982 La Silla C.-I. Lagerkvist
3574 Rudaux 1982 TQ Urriaren 13, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3575 Anyuta 1984 DU Otsailaren 26, 1984 Nauchnij N. S. Chernykh
3576 Galina 1984 DB Otsailaren 26, 1984 Nauchnij N. S. Chernykh
3577 Putilin 1969 TK Urriaren 7, 1969 Nauchnij L. I. Chernykh
3578 Carestia 1977 CC Otsailaren 11, 1977 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
3579 Rockholt 1977 YA Abenduaren 18, 1977 Piszkéstető M. Lovas
3580 Avery 1983 CS Otsailaren 15, 1983 Anderson Mesa N. G. Thomas
3581 Alvarez 1985 HC Apirilaren 23, 1985 Palomar C. S. Shoemaker
3582 Cyrano 1986 TT Urriaren 2, 1986 Zimmerwald P. Wild
3583 Burdett 1929 TQ Urriaren 5, 1929 Flagstaff C. W. Tombaugh
3584 Aisha 1981 TW Urriaren 5, 1981 Anderson Mesa N. G. Thomas
3585 Goshirakawa 1987 BE Urtarrilaren 28, 1987 Ojima T. Niijima, T. Urata
3586 Vasnetsov 1978 SW Irailaren 26, 1978 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3587 Descartes 1981 RK Irailaren 8, 1981 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3588 Kirik 1981 TH Urriaren 8, 1981 Nauchnij L. I. Chernykh
3589 Loyola 1984 AB Urtarrilaren 8, 1984 Anderson Mesa J. Wagner
3590 Holst 1984 CQ Otsailaren 5, 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3591 Vladimirskij 1978 QJ Abuztuaren 31, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
3592 Nedbal 1980 CT Otsailaren 15, 1980 Kleť Z. Vávrová
3593 Osip 1981 EB Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3594 Scotti 1983 CN Otsailaren 11, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
3595 Gallagher 1985 TF Urriaren 15, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
3596 Meriones 1985 VO Azaroaren 14, 1985 Brorfelde P. Jensen, K. Augustesen
3597 Kakkuri 1941 UL Urriaren 15, 1941 Turku L. Oterma
3598 Saucier 1977 KK Maiatzaren 18, 1977 Palomar E. H. Bus
3599 Basov 1978 PB Abuztuaren 8, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
3600 Archimedes 1978 SL Irailaren 26, 1978 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3601–3700 edit
3601 Velikhov 1979 SP Irailaren 22, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
3602 Lazzaro 1981 DQ Otsailaren 28, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3603 Gajdušek 1981 RM Irailaren 5, 1981 Kleť L. Brožek
3604 Berkhuijsen 5550 P-L Urriaren 17, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3605 Davy 1932 WB Azaroaren 28, 1932 Uccle E. Delporte
3606 Pohjola 1939 SF Irailaren 19, 1939 Turku Y. Väisälä
3607 Naniwa 1977 DO Otsailaren 18, 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
3608 Kataev 1978 SD Irailaren 27, 1978 Nauchnij L. I. Chernykh
3609 Liloketai 1980 VM Azaroaren 13, 1980 Nanking Purple Mountain Behatokia
3610 Decampos 1981 EA Martxoaren 5, 1981 La Silla H. Debehogne, G. DeSanctis
3611 Dabu 1981 YY Abenduaren 20, 1981 Nanking Purple Mountain Behatokia
3612 Peale 1982 TW Urriaren 13, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3613 Kunlun 1982 VJ Azaroaren 10, 1982 Nanking Purple Mountain Behatokia
3614 Tumilty 1983 AE Urtarrilaren 12, 1983 Anderson Mesa N. G. Thomas
3615 Safronov 1983 WZ Azaroaren 29, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
3616 Glazunov 1984 JJ Maiatzaren 3, 1984 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3617 Eicher 1984 LJ Ekainaren 2, 1984 Anderson Mesa B. A. Skiff
3618 Kuprin 1979 QP Abuztuaren 20, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
3619 Nash 1981 EU Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3620 Platonov 1981 RU Irailaren 7, 1981 Nauchnij L. G. Karachkina
3621 Curtis 1981 SQ Irailaren 26, 1981 Anderson Mesa N. G. Thomas
3622 Ilinsky 1981 SX Irailaren 29, 1981 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3623 Chaplin 1981 TG Urriaren 4, 1981 Nauchnij L. G. Karachkina
3624 Mironov 1982 TH Urriaren 14, 1982 Nauchnij L. V. Zhuravleva, L. G. Karachkina
3625 Fracastoro 1984 HZ Apirilaren 27, 1984 La Silla W. Ferreri
3626 Ohsaki 1929 PA Abuztuaren 4, 1929 Heidelberg M. F. Wolf
3627 Sayers 1973 DS Otsailaren 28, 1973 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
3628 Božněmcová 1979 WD Azaroaren 25, 1979 Kleť Z. Vávrová
3629 Lebedinskij 1982 WK Azaroaren 21, 1982 Kleť A. Mrkos
3630 Lubomír 1984 QN Abuztuaren 28, 1984 Kleť A. Mrkos
3631 Sigyn 1987 BV Urtarrilaren 25, 1987 La Silla E. W. Elst
3632 Grachevka 1976 SJ Irailaren 24, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
3633 Mira 1980 EE Martxoaren 13, 1980 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
3634 Iwan 1980 FV Martxoaren 16, 1980 La Silla C.-I. Lagerkvist
3635 Kreutz 1981 WO Azaroaren 21, 1981 Calar Alto L. Kohoutek
3636 Pajdušáková 1982 UJ Urriaren 17, 1982 Kleť A. Mrkos
3637 O'Meara 1984 UQ Urriaren 23, 1984 Anderson Mesa B. A. Skiff
3638 Davis 1984 WX Azaroaren 20, 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3639 Weidenschilling 1985 TX Urriaren 15, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
3640 Gostin 1985 TR Urriaren 11, 1985 Palomar C. S. Shoemaker
3641 Williams Bay A922 WC Azaroaren 24, 1922 Williams Bay G. Van Biesbroeck
3642 Frieden 1953 XL Abenduaren 4, 1953 Sonneberg H. Gessner
3643 Tienchanglin 1978 UN Urriaren 29, 1978 Nanking Purple Mountain Behatokia
3644 Kojitaku 1931 TW Urriaren 5, 1931 Heidelberg K. Reinmuth
3645 Fabini 1981 QZ Abuztuaren 28, 1981 Kleť A. Mrkos
3646 Aduatiques 1985 RK Irailaren 11, 1985 La Silla H. Debehogne
3647 Dermott 1986 AD Urtarrilaren 11, 1986 Anderson Mesa E. Bowell
3648 Raffinetti 1957 HK Apirilaren 24, 1957 La Plata Behatokia La Plata Behatokia
3649 Guillermina 1976 HQ Apirilaren 26, 1976 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
3650 Kunming 1978 UO Urriaren 30, 1978 Nanking Purple Mountain Behatokia
3651 Friedman 1978 VB Azaroaren 7, 1978 Palomar E. F. Helin, S. J. Bus
3652 Soros 1981 TC Urriaren 6, 1981 Nauchnij T. M. Smirnova
3653 Klimishin 1979 HF Apirilaren 25, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
3654 AAS 1949 QH Abuztuaren 21, 1949 Brooklyn Indiana University
3655 Eupraksia 1978 SA Irailaren 26, 1978 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3656 Hemingway 1978 QX Abuztuaren 31, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
3657 Ermolova 1978 ST Irailaren 26, 1978 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3658 Feldman 1982 TR Urriaren 13, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3659 Bellingshausen 1969 TE Urriaren 8, 1969 Nauchnij L. I. Chernykh
3660 Lazarev 1978 QX Abuztuaren 31, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
3661 Dolmatovskij 1979 UY Urriaren 16, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
3662 Dezhnev 1980 RU Irailaren 8, 1980 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3663 Tisserand 1985 GK Apirilaren 15, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
3664 Anneres 4260 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3665 Fitzgerald 1979 FE Martxoaren 19, 1979 Kleť A. Mrkos
3666 Holman 1979 HP Apirilaren 19, 1979 Cerro Tololo J. C. Muzzio
3667 Anne-Marie 1981 EF Martxoaren 9, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3668 Ilfpetrov 1982 UM Urriaren 21, 1982 Nauchnij L. G. Karachkina
3669 Vertinskij 1982 UO Urriaren 21, 1982 Nauchnij L. G. Karachkina
3670 Northcott 1983 BN Urtarrilaren 22, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
3671 Dionysus 1984 KD Maiatzaren 27, 1984 Palomar C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
3672 Stevedberg 1985 QQ Abuztuaren 22, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
3673 Levy 1985 QS Abuztuaren 22, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
3674 Erbisbühl 1963 RH Irailaren 13, 1963 Sonneberg C. Hoffmeister
3675 Kemstach 1982 YP Abenduaren 23, 1982 Nauchnij L. G. Karachkina
3676 Hahn 1984 GA Apirilaren 3, 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3677 Magnusson 1984 QJ Abuztuaren 31, 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3678 Mongmanwai 1966 BO Urtarrilaren 20, 1966 Nanking Purple Mountain Behatokia
3679 Condruses 1984 DT Otsailaren 24, 1984 La Silla H. Debehogne
3680 Sasha 1987 MY Ekainaren 28, 1987 Palomar E. F. Helin
3681 Boyan 1974 QO Abuztuaren 27, 1974 Nauchnij L. I. Chernykh
3682 Welther A923 NB Uztailaren 12, 1923 Heidelberg K. Reinmuth
3683 Baumann 1987 MA Ekainaren 23, 1987 La Silla W. Landgraf
3684 Berry 1983 AK Urtarrilaren 9, 1983 Anderson Mesa B. A. Skiff
3685 Derdenye 1981 EH Martxoaren 1, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3686 Antoku 1987 EB Martxoaren 3, 1987 Ojima T. Niijima, T. Urata
3687 Dzus A908 TC Urriaren 7, 1908 Heidelberg A. Kopff
3688 Navajo 1981 FD Martxoaren 30, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3689 Yeates 1981 JJ Maiatzaren 5, 1981 Palomar C. S. Shoemaker
3690 Larson 1981 PM Abuztuaren 3, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3691 Bede 1982 FT Martxoaren 29, 1982 Cerro El Roble L. E. González
3692 Rickman 1982 HF Apirilaren 25, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3693 Barringer 1982 RU Irailaren 15, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3694 Sharon 1984 SH Irailaren 27, 1984 Palomar A. W. Grossman
3695 Fiala 1973 UU Urriaren 21, 1973 Anderson Mesa H. L. Giclas
3696 Herald 1980 OF Uztailaren 17, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
3697 Guyhurst 1984 EV Martxoaren 6, 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3698 Manning 1984 UA Urriaren 29, 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3699 Milbourn 1984 UC Urriaren 29, 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3700 Geowilliams 1984 UL Urriaren 23, 1984 Palomar C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
3701–3800 edit
3701 Purkyně 1985 DW Otsailaren 20, 1985 Kleť A. Mrkos
3702 Trubetskaya 1970 NB Uztailaren 3, 1970 Nauchnij L. I. Chernykh
3703 Volkonskaya 1978 PU Abuztuaren 9, 1978 Nauchnij L. I. Chernykh
3704 Gaoshiqi 1981 YX Abenduaren 20, 1981 Nanking Purple Mountain Behatokia
3705 Hotellasilla 1984 ET Martxoaren 4, 1984 La Silla H. Debehogne
3706 Sinnott 1984 SE Irailaren 28, 1984 Anderson Mesa B. A. Skiff
3707 Schröter 1934 CC Otsailaren 5, 1934 Heidelberg K. Reinmuth
3708 - 1974 FV Martxoaren 21, 1974 Cerro El Roble Txileko Unibertsitatea
3709 Polypoites 1985 TL Urriaren 14, 1985 Palomar C. S. Shoemaker
3710 Bogoslovskij 1978 RD Irailaren 13, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
3711 Ellensburg 1983 QD Abuztuaren 31, 1983 Palomar J. Gibson
3712 Kraft 1984 YC Abenduaren 22, 1984 Mount Hamilton E. A. Harlan, A. R. Klemola
3713 Pieters 1985 FA Martxoaren 22, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
3714 Kenrussell 1983 TT Urriaren 12, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
3715 Štohl 1980 DS Otsailaren 19, 1980 Kleť A. Mrkos
3716 Petzval 1980 TG Urriaren 2, 1980 Kleť A. Mrkos
3717 Thorenia 1964 CG Otsailaren 15, 1964 Brooklyn Indiana University
3718 Dunbar 1978 VS Azaroaren 7, 1978 Palomar E. F. Helin, S. J. Bus
3719 Karamzin 1976 YO Abenduaren 16, 1976 Nauchnij L. I. Chernykh
3720 Hokkaido 1987 UR Urriaren 28, 1987 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
3721 Widorn 1982 TU Urriaren 13, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3722 Urata 1927 UE Urriaren 29, 1927 Heidelberg K. Reinmuth
3723 Voznesenskij 1976 GK Apirilaren 1, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
3724 Annenskij 1979 YN Abenduaren 23, 1979 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3725 Valsecchi 1981 EA Martxoaren 1, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3726 Johnadams 1981 LJ Ekainaren 4, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3727 Maxhell 1981 PQ Abuztuaren 7, 1981 Kleť A. Mrkos
3728 IRAS 1983 QF Abuztuaren 23, 1983 IRAS IRAS
3729 Yangzhou 1983 VP Azaroaren 1, 1983 Nanking Purple Mountain Behatokia
3730 Hurban 1983 XM Abenduaren 4, 1983 Piszkéstető M. Antal
3731 Hancock 1984 DH Otsailaren 20, 1984 Bickley Perth Behatokia
3732 Vávra 1984 SR Irailaren 27, 1984 Kleť Z. Vávrová
3733 Yoshitomo 1985 AF Urtarrilaren 15, 1985 Toyota K. Suzuki, T. Urata
3734 Waland 9527 P-L Urriaren 17, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3735 Třeboň 1983 XS Abenduaren 4, 1983 Kleť Z. Vávrová
3736 Rokoske 1987 SY Irailaren 26, 1987 Anderson Mesa E. Bowell
3737 Beckman 1983 PA Abuztuaren 8, 1983 Palomar E. F. Helin
3738 Ots 1977 QA Abuztuaren 19, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
3739 Rem 1977 RE Irailaren 8, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
3740 Menge 1981 EM Martxoaren 1, 1981 La Silla H. Debehogne, G. DeSanctis
3741 Rogerburns 1981 EL Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3742 Sunshine 1981 EQ Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3743 Pauljaniczek 1983 EW Martxoaren 10, 1983 Anderson Mesa E. Barr
3744 Horn-d'Arturo 1983 VE Azaroaren 5, 1983 Bologna San Vittore Behatokia
3745 Petaev 1949 SF Irailaren 23, 1949 Heidelberg K. Reinmuth
3746 Heyuan 1964 TC Urriaren 8, 1964 Nanking Purple Mountain Behatokia
3747 Belinskij 1975 VY Azaroaren 5, 1975 Nauchnij L. I. Chernykh
3748 Tatum 1981 JQ Maiatzaren 3, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3749 Balam 1982 BG Urtarrilaren 24, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3750 Ilizarov 1982 TD Urriaren 14, 1982 Nauchnij L. G. Karachkina
3751 Kiang 1983 NK Uztailaren 10, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
3752 Camillo 1985 PA Abuztuaren 15, 1985 Caussols E. F. Helin, M. A. Barucci
3753 Cruithne 1986 TO Urriaren 10, 1986 Siding Spring J. D. Waldron
3754 Kathleen 1931 FM Martxoaren 16, 1931 Flagstaff C. W. Tombaugh
3755 Lecointe 1950 SJ Irailaren 19, 1950 Uccle S. J. Arend
3756 Ruscannon 1979 MV Ekainaren 25, 1979 Siding Spring E. F. Helin, S. J. Bus
3757 - 1982 XB Abenduaren 14, 1982 Palomar E. F. Helin
3758 Karttunen 1983 WP Azaroaren 28, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
3759 Piironen 1984 AP Urtarrilaren 8, 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3760 Poutanen 1984 AQ Urtarrilaren 8, 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3761 Romanskaya 1936 OH Uztailaren 25, 1936 Krimea-Simeis G. N. Neujmin
3762 Amaravella 1976 QN Abuztuaren 26, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
3763 Qianxuesen 1980 TA Urriaren 14, 1980 Nanking Purple Mountain Behatokia
3764 Holmesacourt 1980 TL Urriaren 10, 1980 Bickley Perth Behatokia
3765 Texereau 1982 SU Irailaren 16, 1982 Caussols K. Tomita
3766 Junepatterson 1983 BF Urtarrilaren 16, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
3767 DiMaggio 1986 LC Ekainaren 3, 1986 Palomar E. F. Helin
3768 Monroe 1937 RB Irailaren 5, 1937 Johannesburgo C. Jackson
3769 Arthurmiller 1967 UV Urriaren 30, 1967 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek, A. Kriete
3770 Nizami 1974 QT Abuztuaren 24, 1974 Nauchnij L. I. Chernykh
3771 Alexejtolstoj 1974 SB Irailaren 20, 1974 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3772 Piaf 1982 UR Urriaren 21, 1982 Nauchnij L. G. Karachkina
3773 Smithsonian 1984 YY Abenduaren 23, 1984 Harvardeko Behatokia Oak Ridge Behatokia
3774 Megumi 1987 YC Abenduaren 20, 1987 Chiyoda T. Kojima
3775 Ellenbeth 1931 TC Urriaren 6, 1931 Flagstaff C. W. Tombaugh
3776 Vartiovuori 1938 GG Apirilaren 5, 1938 Turku H. Alikoski
3777 McCauley 1981 JD Maiatzaren 5, 1981 Palomar C. S. Shoemaker
3778 Regge 1984 HK Apirilaren 26, 1984 La Silla W. Ferreri
3779 Kieffer 1985 JV Maiatzaren 13, 1985 Palomar C. S. Shoemaker
3780 Maury 1985 RL Irailaren 14, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
3781 Dufek 1986 RG Irailaren 2, 1986 Kleť A. Mrkos
3782 Celle 1986 TE Urriaren 3, 1986 Brorfelde P. Jensen
3783 Morris 1986 TW Urriaren 7, 1986 Anderson Mesa E. Bowell
3784 Chopin 1986 UL Urriaren 31, 1986 Proventza Garaia E. W. Elst
3785 Kitami 1986 WM Azaroaren 30, 1986 Geisei T. Seki
3786 Yamada 1988 AE Urtarrilaren 10, 1988 Chiyoda T. Kojima
3787 Aivazovskij 1977 RG Irailaren 11, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
3788 Steyaert 1986 QM Abuztuaren 29, 1986 La Silla H. Debehogne
3789 Zhongguo 1928 UF Urriaren 25, 1928 Williams Bay Z. Yuzhe
3790 Raywilson 1937 UE Urriaren 26, 1937 Heidelberg K. Reinmuth
3791 Marci 1981 WV Azaroaren 17, 1981 Kleť A. Mrkos
3792 Preston 1985 FA Martxoaren 22, 1985 Palomar C. S. Shoemaker
3793 Leonteus 1985 TE Urriaren 11, 1985 Palomar C. S. Shoemaker
3794 Sthenelos 1985 TF Urriaren 12, 1985 Palomar C. S. Shoemaker
3795 Nigel 1986 GV Apirilaren 8, 1986 Palomar E. F. Helin
3796 Lene 1986 XJ Abenduaren 6, 1986 Brorfelde P. Jensen
3797 Ching-Sung Yu 1987 YL Abenduaren 22, 1987 Harvardeko Behatokia Oak Ridge Behatokia
3798 de Jager 2402 T-3 Urriaren 16, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3799 Novgorod 1979 SL Irailaren 22, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
3800 Karayusuf 1984 AB Urtarrilaren 4, 1984 Palomar E. F. Helin
3801–3900 edit
3801 Thrasymedes 1985 VS Azaroaren 6, 1985 Kitt Peak Spacewatch
3802 Dornburg 1986 PJ Abuztuaren 7, 1986 Tautenburg Behatokia F. Börngen
3803 Tuchkova 1981 TP Urriaren 2, 1981 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3804 Drunina 1969 TB Urriaren 8, 1969 Nauchnij L. I. Chernykh
3805 Goldreich 1981 DK Otsailaren 28, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3806 Tremaine 1981 EW Martxoaren 1, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3807 Pagels 1981 SE Irailaren 26, 1981 Anderson Mesa B. A. Skiff, N. G. Thomas
3808 Tempel 1982 FQ Martxoaren 24, 1982 Tautenburg Behatokia F. Börngen
3809 Amici 1984 FA Martxoaren 26, 1984 Bologna San Vittore Behatokia
3810 Aoraki 1985 DX Otsailaren 20, 1985 Lake Tekapo A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
3811 Karma 1953 TH Urriaren 13, 1953 Turku L. Oterma
3812 Lidaksum 1965 AK Urtarrilaren 11, 1965 Nanking Purple Mountain Behatokia
3813 Fortov 1970 QA Abuztuaren 30, 1970 Nauchnij T. M. Smirnova
3814 Hoshi-no-mura 1981 JA Maiatzaren 4, 1981 Tōkai T. Furuta
3815 König 1959 GG Apirilaren 15, 1959 Heidelberg A. König, G. Jackisch, W. Wenzel
3816 Chugainov 1975 VG Azaroaren 8, 1975 Nauchnij N. S. Chernykh
3817 Lencarter 1979 MK Ekainaren 25, 1979 Siding Spring E. F. Helin, S. J. Bus
3818 Gorlitsa 1979 QL Abuztuaren 20, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
3819 Robinson 1983 AR Urtarrilaren 12, 1983 Anderson Mesa B. A. Skiff
3820 Sauval 1984 DV Otsailaren 25, 1984 La Silla H. Debehogne
3821 Sonet 1985 RC Irailaren 6, 1985 La Silla H. Debehogne
3822 Segovia 1988 DP Otsailaren 21, 1988 Geisei T. Seki
3823 Yorii 1988 EC Martxoaren 10, 1988 Yorii M. Arai, H. Mori
3824 Brendalee 1929 TK Urriaren 5, 1929 Flagstaff C. W. Tombaugh
3825 Nürnberg 1967 UR Urriaren 30, 1967 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
3826 Handel 1973 UV Urriaren 27, 1973 Tautenburg Behatokia F. Börngen
3827 Zdeněkhorský 1986 VU Azaroaren 3, 1986 Kleť A. Mrkos
3828 Hoshino 1986 WC Azaroaren 22, 1986 Toyota K. Suzuki, T. Urata
3829 Gunma 1988 EM Martxoaren 10, 1988 Chiyoda T. Kojima
3830 Trelleborg 1986 RL Irailaren 11, 1986 Brorfelde P. Jensen
3831 Pettengill 1986 TP Urriaren 7, 1986 Anderson Mesa E. Bowell
3832 Shapiro 1981 QJ Abuztuaren 30, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3833 Calingasta 1971 SC Irailaren 27, 1971 El Leoncito J. Gibson, C. U. Cesco
3834 Zappafrank 1980 JE Maiatzaren 11, 1980 Kleť L. Brožek
3835 Korolenko 1977 SD Irailaren 23, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
3836 Lem 1979 SR Irailaren 22, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
3837 Carr 1981 JU Maiatzaren 6, 1981 Palomar C. S. Shoemaker
3838 Epona 1986 WA Azaroaren 27, 1986 Palomar A. Maury
3839 Bogaevskij 1971 OU Uztailaren 26, 1971 Nauchnij N. S. Chernykh
3840 Mimistrobell 1980 TN Urriaren 9, 1980 Palomar C. S. Shoemaker
3841 Dicicco 1983 VG Azaroaren 4, 1983 Anderson Mesa B. A. Skiff
3842 Harlansmith 1985 FC Martxoaren 21, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
3843 OISCA 1987 DM Otsailaren 28, 1987 Gekko Y. Oshima
3844 Lujiaxi 1966 BZ Urtarrilaren 30, 1966 Nanking Purple Mountain Behatokia
3845 Neyachenko 1979 SA Irailaren 22, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
3846 Hazel 1980 TK Urriaren 9, 1980 Palomar C. S. Shoemaker
3847 Šindel 1982 DY Otsailaren 16, 1982 Kleť A. Mrkos
3848 Analucia 1982 FH Martxoaren 21, 1982 La Silla H. Debehogne
3849 Incidentia 1984 FC Martxoaren 31, 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3850 Peltier 1986 TK Urriaren 7, 1986 Anderson Mesa E. Bowell
3851 Alhambra 1986 UZ Urriaren 30, 1986 Geisei T. Seki
3852 Glennford 1987 DR Otsailaren 24, 1987 La Silla H. Debehogne
3853 Haas 1981 WG Azaroaren 24, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3854 George 1983 EA Martxoaren 13, 1983 Palomar C. S. Shoemaker
3855 Pasasymphonia 1986 NF Uztailaren 4, 1986 Palomar E. F. Helin
3856 Lutskij 1976 QX Abuztuaren 26, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
3857 Cellino 1984 CD Otsailaren 8, 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3858 Dorchester 1986 TG Urriaren 3, 1986 Brorfelde P. Jensen
3859 Börngen 1987 EW Martxoaren 4, 1987 Anderson Mesa E. Bowell
3860 Plovdiv 1986 PM Abuztuaren 8, 1986 Smolyan E. W. Elst, V. G. Ivanova
3861 Lorenz A910 FA Martxoaren 30, 1910 Heidelberg J. Helffrich
3862 Agekian 1972 KM Maiatzaren 18, 1972 Nauchnij T. M. Smirnova
3863 Gilyarovskij 1978 SJ Irailaren 26, 1978 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3864 Søren 1986 XF Abenduaren 6, 1986 Brorfelde P. Jensen
3865 Lindbloom 1988 AY Urtarrilaren 13, 1988 La Silla H. Debehogne
3866 Langley 1988 BH Urtarrilaren 20, 1988 La Silla H. Debehogne
3867 Shiretoko 1988 HG Apirilaren 16, 1988 Kitami M. Yanai, K. Watanabe
3868 Mendoza 4575 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3869 Norton 1981 JE Maiatzaren 3, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3870 Mayré 1988 CG Otsailaren 13, 1988 La Silla E. W. Elst
3871 Reiz 1982 DR Otsailaren 18, 1982 La Silla R. M. West
3872 Akirafujii 1983 AV Urtarrilaren 12, 1983 Anderson Mesa B. A. Skiff
3873 Roddy 1984 WB Azaroaren 21, 1984 Palomar C. S. Shoemaker
3874 Stuart 1986 TJ Urriaren 4, 1986 Anderson Mesa E. Bowell
3875 Staehle 1988 KE Maiatzaren 17, 1988 Palomar E. F. Helin
3876 Quaide 1988 KJ Maiatzaren 19, 1988 Palomar E. F. Helin
3877 Braes 3108 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3878 Jyoumon 1982 VR Azaroaren 14, 1982 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
3879 Machar 1983 QA Abuztuaren 16, 1983 Kleť Z. Vávrová
3880 Kaiserman 1984 WK Azaroaren 21, 1984 Palomar C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
3881 Doumergua 1925 VF Azaroaren 15, 1925 Aljer B. Jekhovsky
3882 Johncox 1962 RN Irailaren 7, 1962 Brooklyn Indiana University
3883 Verbano 1972 RQ Irailaren 7, 1972 Nauchnij N. S. Chernykh
3884 Alferov 1977 EM Martxoaren 13, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
3885 Bogorodskij 1979 HG Apirilaren 25, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
3886 Shcherbakovia 1981 RU Irailaren 3, 1981 Nauchnij N. S. Chernykh
3887 Gerstner 1985 QX Abuztuaren 22, 1985 Kleť A. Mrkos
3888 Hoyt 1984 FO Martxoaren 28, 1984 Palomar C. S. Shoemaker
3889 Menshikov 1972 RT Irailaren 6, 1972 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3890 Bunin 1976 YU Abenduaren 18, 1976 Nauchnij L. I. Chernykh
3891 Werner 1981 EY Martxoaren 3, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3892 Dezsö 1941 HD Apirilaren 19, 1941 Turku L. Oterma
3893 DeLaeter 1980 FG Martxoaren 20, 1980 Perth Behatokia M. P. Candy
3894 Williamcooke 1980 PQ Abuztuaren 14, 1980 Perth Behatokia P. Jekabsons, M. P. Candy
3895 Earhart 1987 DE Otsailaren 23, 1987 Palomar C. S. Shoemaker
3896 Pordenone 1987 WB Azaroaren 18, 1987 Chions J. M. Baur
3897 Louhi 1942 RT Irailaren 8, 1942 Turku Y. Väisälä
3898 Curlewis 1981 SF Irailaren 26, 1981 Perth Behatokia M. P. Candy
3899 Wichterle 1982 SN Irailaren 17, 1982 Kleť M. Mahrová
3900 Knežević 1985 RK Irailaren 14, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
3901–4000 edit
3901 Nanjingdaxue 1958 GQ Apirilaren 7, 1958 Nanking Purple Mountain Behatokia
3902 Yoritomo 1986 AL Urtarrilaren 14, 1986 Karasuyama S. Inoda, T. Urata
3903 Kliment Ohridski 1987 SV Irailaren 20, 1987 Smolyan E. W. Elst
3904 Honda 1988 DQ Otsailaren 22, 1988 Siding Spring R. H. McNaught
3905 Doppler 1984 QO Abuztuaren 28, 1984 Kleť A. Mrkos
3906 Chao 1987 KE Maiatzaren 31, 1987 Palomar C. S. Shoemaker
3907 Kilmartin A904 PC Abuztuaren 14, 1904 Heidelberg M. F. Wolf
3908 Nyx 1980 PA Abuztuaren 6, 1980 La Silla H.-E. Schuster
3909 Gladys 1988 JD Maiatzaren 15, 1988 Anderson Mesa K. W. Zeigler
3910 Liszt 1988 SF Irailaren 16, 1988 Proventza Garaia E. W. Elst
3911 Otomo 1940 QB Abuztuaren 31, 1940 Heidelberg K. Reinmuth
3912 Troja 1988 SG Irailaren 16, 1988 Proventza Garaia E. W. Elst
3913 Chemin 1986 XO Abenduaren 2, 1986 Caussols CERGA
3914 Kotogahama 1987 SE Irailaren 16, 1987 Geisei T. Seki
3915 Fukushima 1988 PA Abuztuaren 15, 1988 Kitami M. Yanai, K. Watanabe
3916 Maeva 1981 QA Abuztuaren 24, 1981 La Silla H. Debehogne
3917 Franz Schubert 1961 CX Otsailaren 15, 1961 Tautenburg Behatokia F. Börngen
3918 Brel 1988 PE Abuztuaren 13, 1988 Proventza Garaia E. W. Elst
3919 Maryanning 1984 DS Otsailaren 23, 1984 La Silla H. Debehogne
3920 Aubignan 1948 WF Azaroaren 28, 1948 Uccle S. J. Arend
3921 Klement'ev 1971 OH Uztailaren 19, 1971 Nauchnij B. A. Burnasheva
3922 Heather 1971 SP Irailaren 26, 1971 Cerro El Roble C. Torres
3923 Radzievskij 1976 SN Irailaren 24, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
3924 Birch 1977 CU Otsailaren 11, 1977 Palomar E. Bowell, C. T. Kowal
3925 Tret'yakov 1977 SS Irailaren 19, 1977 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3926 Ramirez 1978 VQ Azaroaren 7, 1978 Palomar E. F. Helin, S. J. Bus
3927 Feliciaplatt 1981 JA Maiatzaren 5, 1981 Palomar C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
3928 Randa 1981 PG Abuztuaren 4, 1981 Zimmerwald P. Wild
3929 Carmelmaria 1981 WG Azaroaren 16, 1981 Perth Behatokia P. Jekabsons
3930 Vasilev 1982 UV Urriaren 25, 1982 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3931 Batten 1984 EN Martxoaren 1, 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3932 Edshay 1984 SC Irailaren 27, 1984 Palomar M. C. Nolan, C. S. Shoemaker
3933 Portugal 1986 EN Martxoaren 12, 1986 La Silla R. M. West
3934 Tove 1987 DF Otsailaren 23, 1987 Brorfelde P. Jensen, K. Augustesen, H. J. Fogh Olsen
3935 Toatenmongakkai 1987 PB Abuztuaren 14, 1987 Geisei T. Seki
3936 Elst 2321 T-3 Urriaren 16, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3937 Bretagnon 1932 EO Martxoaren 14, 1932 Heidelberg K. Reinmuth
3938 Chapront 1949 PL Abuztuaren 2, 1949 Heidelberg K. Reinmuth
3939 Huruhata 1953 GO Apirilaren 7, 1953 Heidelberg K. Reinmuth
3940 Larion 1973 FE Martxoaren 27, 1973 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3941 Haydn 1973 UU Urriaren 27, 1973 Tautenburg Behatokia F. Börngen
3942 Churivannia 1977 RH Irailaren 11, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
3943 Silbermann 1981 RG Irailaren 3, 1981 Tautenburg Behatokia F. Börngen
3944 Halliday 1981 WP Azaroaren 24, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3945 Gerasimenko 1982 PL Abuztuaren 14, 1982 Nauchnij N. S. Chernykh
3946 Shor 1983 EL Martxoaren 5, 1983 Nauchnij L. G. Karachkina
3947 Swedenborg 1983 XD Abenduaren 1, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
3948 Bohr 1985 RF Irailaren 15, 1985 Brorfelde P. Jensen
3949 Mach 1985 UL Urriaren 20, 1985 Kleť A. Mrkos
3950 - 1986 CH Otsailaren 8, 1986 Karasuyama S. Inoda, T. Urata
3951 Zichichi 1986 CK Otsailaren 13, 1986 Bologna San Vittore Behatokia
3952 Russellmark 1986 EM Martxoaren 14, 1986 Smolyan Bulgariako Behatoki Nazionala
3953 Perth 1986 VB Azaroaren 6, 1986 Anderson Mesa E. Bowell
3954 Mendelssohn 1987 HU Apirilaren 24, 1987 Tautenburg Behatokia F. Börngen
3955 Bruckner 1988 RF Irailaren 9, 1988 Tautenburg Behatokia F. Börngen
3956 Caspar 1988 VL Azaroaren 3, 1988 Brorfelde P. Jensen
3957 Sugie 1933 OD Uztailaren 24, 1933 Heidelberg K. Reinmuth
3958 Komendantov 1953 TC Urriaren 10, 1953 Krimea-Simeis P. F. Shajn
3959 Irwin 1954 UN Urriaren 28, 1954 Brooklyn Indiana University
3960 Chaliubieju 1955 BG Urtarrilaren 20, 1955 Nanking Purple Mountain Behatokia
3961 Arthurcox 1962 OB Uztailaren 31, 1962 Brooklyn Indiana University
3962 Valyaev 1967 CC Otsailaren 8, 1967 Nauchnij T. M. Smirnova
3963 Paradzhanov 1969 TP Urriaren 8, 1969 Nauchnij L. I. Chernykh
3964 Danilevskij 1974 RG Irailaren 12, 1974 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3965 Konopleva 1975 VA Azaroaren 8, 1975 Nauchnij N. S. Chernykh
3966 Cherednichenko 1976 SD Irailaren 24, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
3967 Shekhtelia 1976 YW Abenduaren 16, 1976 Nauchnij L. I. Chernykh
3968 Koptelov 1978 TU Urriaren 8, 1978 Nauchnij L. I. Chernykh
3969 Rossi 1978 TQ Urriaren 9, 1978 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3970 Herran 1979 ME Ekainaren 28, 1979 Cerro El Roble C. Torres
3971 Voronikhin 1979 YM Abenduaren 23, 1979 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3972 Richard 1981 JD Maiatzaren 6, 1981 Palomar C. S. Shoemaker
3973 Ogilvie 1981 UC Urriaren 30, 1981 Socorro L. G. Taff
3974 Verveer 1982 FS Martxoaren 28, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3975 Verdi 1982 UR Urriaren 19, 1982 Tautenburg Behatokia F. Börngen
3976 Lise 1983 JM Maiatzaren 6, 1983 Anderson Mesa N. G. Thomas
3977 Maxine 1983 LM Ekainaren 14, 1983 Palomar C. S. Shoemaker
3978 Klepešta 1983 VP Azaroaren 7, 1983 Kleť Z. Vávrová
3979 Brorsen 1983 VV Azaroaren 8, 1983 Kleť A. Mrkos
3980 Hviezdoslav 1983 XU Abenduaren 4, 1983 Kleť A. Mrkos
3981 Stodola 1984 BL Urtarrilaren 26, 1984 Kleť A. Mrkos
3982 Kastel 1984 JP Maiatzaren 2, 1984 Nauchnij L. G. Karachkina
3983 Sakiko 1984 SX Irailaren 20, 1984 Kleť A. Mrkos
3984 Chacos 1984 SB Irailaren 21, 1984 La Silla H. Debehogne
3985 Raybatson 1985 CX Otsailaren 12, 1985 Palomar C. S. Shoemaker
3986 Rozhkovskij 1985 SF Irailaren 19, 1985 Nauchnij N. S. Chernykh
3987 Wujek 1986 EL Martxoaren 5, 1986 Anderson Mesa E. Bowell
3988 - 1986 LA Ekainaren 4, 1986 Palomar E. F. Helin
3989 Odin 1986 RM Irailaren 8, 1986 Brorfelde P. Jensen
3990 Heimdal 1987 SO Irailaren 25, 1987 Brorfelde P. Jensen
3991 Basilevsky 1987 SW Irailaren 26, 1987 Anderson Mesa E. Bowell
3992 Wagner 1987 SA Irailaren 29, 1987 Tautenburg Behatokia F. Börngen
3993 Šorm 1988 VV Azaroaren 4, 1988 Kleť A. Mrkos
3994 Ayashi 1988 XF Abenduaren 2, 1988 Ayashi Station M. Koishikawa
3995 Sakaino 1988 XM Abenduaren 5, 1988 Chiyoda T. Kojima
3996 Fugaku 1988 XG Abenduaren 5, 1988 Yorii M. Arai, H. Mori
3997 Taga 1988 XP Abenduaren 6, 1988 Dynic A. Sugie
3998 Tezuka 1989 AB Urtarrilaren 1, 1989 Chiyoda T. Kojima
3999 Aristarchus 1989 AL Urtarrilaren 5, 1989 Chiyoda T. Kojima
4000 Hipparchus 1989 AV Urtarrilaren 4, 1989 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda