Zerrenda:Bilboko metroko geltokiak

Bilboko metroko geltokien zerrenda» orritik birbideratua)
Wikipedia, Entziklopedia askea
Jump to navigation Jump to search

Hona hemen Bilboko metro sarearen geltokien zerrenda:

Geltokia Lineak Loturak Zerbitzuak Gunea Auzoa Udalerria Irekiera
Abando Bilboko metroaren 1. linea Bilboko metroaren 2. linea  Cercanias Logo.svg  C-1 C-2 C-3
Euskotren Tranbia Logo.svg  TR
Logo Red Bus.svg  A1 A2 A5 A7 01 03 10 28 30 40 56 58 62 71 72 75 77 85 G1 G2 G3 G4 G5 G6 G7 G8
Logo Bizkaibus B.svg  A2314 A2322 A2324 A3115 A3122 A3136 A3144 A3151 A3336 A3340 A3514 A3515 A3521 A3911 A3912 A3912 A3917 A3925
Taxi  Taxi
alokairu aparkaleku denda igogailu jatetxe kafetegi komun postetxe telefono txarteldegi wifi 
1
Abando, 6. barrutia Abando Bilbo 1995/11/11
Abatxolo Bilboko metroaren 2. linea  igogailu txarteldegi 
2
Abatxolo, 2. barrutia Portugalete 2007/01/20
Aiboa Bilboko metroaren 1. linea  igogailu txarteldegi 
2
Aiboa, 2. barrutia Getxo 1995/11/11
Algorta Bilboko metroaren 1. linea  Logo Bizkaibus B.svg  A2162 A3411 A3451
Taxi  Taxi
aparkaleku igogailu txarteldegi wifi 
2
Algorta, 2. barrutia Getxo 1995/11/11
Ansio Bilboko metroaren 2. linea  Logo Bizkaibus B.svg  A3136
Autobusa  Kbus 1, 2
Taxi  Taxi
Disuasio-aparkalekuaaparkaleku arreta igogailu txarteldegi  BEC
2
Ansio, 6. barrutia Arteagabeitia-Zuazo Barakaldo 2002/04/13
Aperribai (Proiektua) Bilboko metroaren 5. linea  Aperribai, 2. barrutia Olaberrieta-Aperribai Galdakao -
Areeta Bilboko metroaren 1. linea  Logo Bizkaibus B.svg  A3338 A3422
Taxi  Taxi
arreta igogailu txarteldegi wifi 
2
Areeta, 3. barrutia Getxo 1995/11/11
Ariz Bilboko metroaren 2. linea  igogailu txarteldegi 
2
Ariz, 2. barrutia Basauri 2011/02/28
Astrabudua Bilboko metroaren 1. linea  Logo Bizkaibus B.svg  A2163 A2322
Autobusa  E! Busa 2
aparkaleku igogailu txarteldegi 
2
Astrabudua, 2. barrutia Astrabudua Erandio 1995/11/11
Bagatza Bilboko metroaren 2. linea  Logo Bizkaibus B.svg  A3122 A3136 A3141 A3251 A3338
Autobusa  Kbus 1
Taxi  Taxi
mediku igogailu txarteldegi 
2
Beurko, 4. barrutia Beurko-Bagatza Barakaldo 2002/04/13
Barakaldo Bilboko metroaren 2. linea  Logo Bizkaibus B.svg  A3136 A3144
Autobusa  Kbus 2
Taxi  Taxi
igogailu txarteldegi 
2
Zentroa, 1. barrutia Zaballa-Zentroa Barakaldo 2002/04/13
Basarrate Bilboko metroaren 1. linea Bilboko metroaren 2. linea  Logo Red Bus.svg  13 40
Taxi  Taxi
igogailu txarteldegi 
1
Santutxu, 4. barrutia Begoña Bilbo 1997/07/05
Basauri Bilboko metroaren 2. linea  Logo Bizkaibus B.svg  A3613 A3622 A3632 A3641 A3642
Taxi  Taxi
igogailu txarteldegi 
2
Basozelai, 1. barrutia Basauri 2011/11/11
Bengoetxe (Proiektua) Bilboko metroaren 5. linea  Bengoetxe, 1. barrutia Galdakao -
Berango Bilboko metroaren 1. linea  Logo Bizkaibus B.svg  A3451
Bizikleta  Bizimeta
Taxi  Taxi
igogailu txarteldegi 
2
Berango, 1. barrutia Berango 1995/11/11
Bidezabal Bilboko metroaren 1. linea  Logo Bizkaibus B.svg  A2164 A3451
Taxi  Taxi
igogailu txarteldegi 
2
Algorta, 2. barrutia Getxo 1995/11/11
Bolueta Bilboko metroaren 1. linea Bilboko metroaren 2. linea  Euskotren Trena Logo.svg  E1 (Zuzenekoa) E4
Logo Red Bus.svg  13 30
Logo Bizkaibus B.svg  A2610 A3613 A3622 A3932
igogailu komun kutxazain telefono txarteldegi 
1
Bolueta, 4. barrutia Begoña Bilbo 1997/01/05
Deustu Bilboko metroaren 1. linea Bilboko metroaren 2. linea  Logo Red Bus.svg  01 10 11 13 18 71 A4 A6 A7 G8
Logo Bizkaibus B.svg  A2314 A3411
Taxi  Taxi
igogailu txarteldegi 
1
Deustu, 1. barrutia Deustu Bilbo 1995/11/11
Deustuko Unibertsitatea (Proiektua) Bilboko metroaren 4. linea  Deustu, 1. barrutia Deustu Bilbo -
Erandio Bilboko metroaren 1. linea  Logo Bizkaibus B.svg  A2163 A2322
Autobusa  E! Busa 1
Taxi  Taxi
Txalupa / Ferrya  Barakaldo - Erandio
igogailu txarteldegi 
2
Altzaga, 1. barrutia Erandio 1995/11/11
Etxebarri Bilboko metroaren 1. linea Bilboko metroaren 2. linea Bilboko metroaren 5. linea  Autobusa  Etxebarri Bus 1, 2 Disuasio-aparkalekua aparkaleku igogailu txarteldegi 
2
Doneztebe, 1. barrutia Etxebarri 2005/01/08
Galdakao (Proiektua) Bilboko metroaren 5. linea  Kurtze, 1. barrutia Galdakao -
Gobela (Zerbitzuz kanpo) Bilboko metroaren 1. linea  igogailu txarteldegi 
2
Areeta, 3. barrutia Getxo 1996/06/24
2017/11/18
Gurutzeta/Cruces Bilboko metroaren 2. linea  Logo Bizkaibus B.svg  A3129 A3136 A3141 A3144 A3336 A3522
Autobusa  Kbus 1
Taxi  Taxi
aparkaleku igogailu mediku txarteldegi wifi 
2
Gurutzeta, 9. barrutia Gurutzeta Barakaldo 2002/04/13
Galdakaoko Ospitalea (Proiektua) Bilboko metroaren 5. linea  mediku  Usansolo, 4. barrutia Galdakao -
Ibarbengoa (Zerbitzuz kanpo) Bilboko metroaren 1. linea  Disuasio-aparkalekua aparkaleku igogailu txarteldegi 
2
Andra Mari, 1. barrutia Getxo -
Indautxu Bilboko metroaren 1. linea Bilboko metroaren 2. linea  Logo Red Bus.svg  26 27 38 48 62 72 76 77 88 G3 G6
Taxi  Taxi
aparkaleku denda igogailu kafetegi txarteldegi wifi 
1
Indautxu, 6. barrutia Abando Bilbo 1995/11/11
Irala (Proiektua) Bilboko metroaren 4. linea  Iralabarri, 7. barrutia Errekalde Bilbo -
Kabiezes Bilboko metroaren 2. linea  Logo Bizkaibus B.svg  A2315 A3129 A3135 A3151 A3323 A3334 A3335
Taxi  Taxi
igogailu txarteldegi 
2
Kabiezes, 4. barrutia Santurtzi 2014/06/28
Kukullaga-Etxebarri Bilboko metroaren 3. linea  Euskotren Trena Logo.svg  E1 E1 (Zuzenekoa) 1D E3 E4 igogailu txarteldegi 
2
Ametzola, 1. barrutia Etxebarri 2017/04/08
Lamiako Bilboko metroaren 1. linea  Logo Bizkaibus B.svg  A2161 A3472
Autobusa  Leioabus A2171
aparkaleku igogailu txarteldegi 
2
Lamiako, 2. barrutia Leioa 1995/11/11
Larrabasterra Bilboko metroaren 1. linea  Autobusa  Sopelbus
Bizikleta  Bizimeta
Taxi  Taxi
igogailu txarteldegi 
3
Larrabasterra, 1. barrutia Sopela 1995/11/11
Leioa Bilboko metroaren 1. linea  Logo Bizkaibus B.svg  A2161 A3472
Autobusa  Leioabus A2171
Taxi  Taxi
Disuasio-aparkalekua aparkaleku igogailu txarteldegi wifi 
2
Udondo, 1. barrutia Leioa 1995/11/11
Lutxana Bilboko metroaren 1. linea  Euskotren Trena Logo.svg  L
Logo Bizkaibus B.svg  A2314 A3411
aparkaleku igogailu txarteldegi 
2
Lutxana-Enekuri Erandio 1995/11/11
Mamariga Bilboko metroaren 2. linea  Logo Bizkaibus B.svg  A3136 igogailu 
2
Mamariga, 1. barrutia Santurtzi 2010/09/03
Matiko Bilboko metroaren 3. linea Bilboko metroaren 4. linea  Euskotren Trena Logo.svg  E1 1D E3
Funikularra  Artxandako funikularra
igogailu txarteldegi 
1
Matiko, 2. barrutia Uribarri Bilbo 2017/04/08
Moyua Bilboko metroaren 1. linea Bilboko metroaren 2. linea Bilboko metroaren 4. linea  Logo Red Bus.svg  A3 A7 01 10 13 18 27 28 38 48 56 62 72 76 77 G1 G3 G6
Logo Bizkaibus B.svg  A3224 A3247 A3516 A3517 A3518 A3527
Taxi  Taxi
Hegazkina  Autobusa aireportura
igogailu txarteldegi wifi 
1
Abando, 6. barrutia Abando Bilbo 1995/11/11
Neguri Bilboko metroaren 1. linea  igogailu txarteldegi 
2
Neguri, 2. barrutia Getxo 1995/11/11
Otxarkoaga Bilboko metroaren 3. linea  Euskotren Trena Logo.svg  E1 1D E3
igogailu txarteldegi 
1
Otxarkoaga, 3. barrutia Otxarkoaga-Txurdinaga Bilbo 2017/04/08
Peñota Bilboko metroaren 2. linea  Logo Bizkaibus B.svg  A3129 igogailu mediku txarteldegi 
2
Kanpanzar, 4. barrutia Portugalete 2009/08/04
Plaza Euskadi (Proiektua) Bilboko metroaren 4. linea  Abando, 6. barrutia Abando Bilbo -
Plentzia Bilboko metroaren 1. linea  Logo Bizkaibus B.svg  A3451 A3499 txarteldegi 
3
Txipio, 1. barrutia Plentzia 1995/11/11
2017/04/10
Portugalete Bilboko metroaren 2. linea  Logo Bizkaibus B.svg  A2315 A3135 A3321 A3332 A3333 A3335
Taxi  Taxi
aparkaleku igogailu txarteldegi 
2
San Roke, 3. barrutia Portugalete 2007/01/20
Rekalde (Proiektua) Bilboko metroaren 4. linea  Errekaldeberri, 7. barrutia Errekalde Bilbo -
San Ignazio Bilboko metroaren 1. linea Bilboko metroaren 2. linea  Logo Red Bus.svg  10 13 18 71
Logo Bizkaibus B.svg  A2314 A3411
Taxi  Taxi
igogailu txarteldegi 
1
San Ignazio, 1. barrutia Deustu Bilbo 1995/11/11
Santimami/San Mamés Bilboko metroaren 1. linea Bilboko metroaren 2. linea  Cercanias Logo.svg  C-1 C-2
Euskotren Tranbia Logo.svg  TR
Logo Red Bus.svg  28 38 62
Logo Bizkaibus B.svg  A0651 A2318 A3247 A3341 A3342 A3343 A3414 A3512 A3513 A3523 A3915 A3916 A3923 A3926 A3927 A3930 A3933
Termibus
  Taxi
Hegazkina  Autobusa aireportura
aparkaleku arreta denda igogailu kafetegi komun txarteldegi wifi 
1
Garellano, Basurtu, 8. barrutia Basurtu-Zorrotza Bilbo 1995/11/11
Sarriko Bilboko metroaren 1. linea Bilboko metroaren 2. linea  Logo Red Bus.svg  10 13 18 71
Logo Bizkaibus B.svg  A2314 A3411
igogailu txarteldegi wifi 
1
Ibarrekolanda, 1. barrutia Deustu Bilbo 1995/11/11
Santurtzi Bilboko metroaren 2. linea  Logo Bizkaibus B.svg  A2315 A3115 A3129 A3135 A3334 A3335
Taxi  Taxi
igogailu txarteldegi wifi 
2
Parke, 1. barrutia Santurtzi 2009/08/04
Santutxu Bilboko metroaren 1. linea Bilboko metroaren 2. linea  Logo Red Bus.svg  40
48
G7
Taxi  Taxi
igogailu txarteldegi 
1
Santutxu, 4. barrutia Begoña Bilbo 1997/07/05
Sestao Bilboko metroaren 2. linea  Logo Bizkaibus B.svg  A2316 A3122 A3129 A3131 A3135 A3331 A3335
Autobusa  Alsa
Taxi  Taxi
igogailu txarteldegi wifi 
2
Kasko, 1. barrutia Sestao 2005/01/08
Sopela Bilboko metroaren 1. linea  Bizikleta  Bizimeta
Taxi  Taxi
igogailu txarteldegi 
3
Moreaga, 1. barrutia Sopela 1995/11/11
Txurdinaga Bilboko metroaren 3. linea  Euskotren Trena Logo.svg  E1 1D E3
Logo Red Bus.svg  03 38
Logo Bizkaibus B.svg  A2321
igogailu txarteldegi 
1
Txurdinaga, 3. barrutia Otxarkoaga-Txurdinaga Bilbo 2017/04/08
Urbinaga Bilboko metroaren 2. linea  Logo Bizkaibus B.svg  A3129 aparkaleku igogailu txarteldegi 
2
Urbinaga, 4. barrutia Sestao 2002/04/13
Urduliz Bilboko metroaren 1. linea  Logo Bizkaibus B.svg  A3531
Bizikleta  Bizimeta
Taxi  Taxi
igogailu txarteldegi 
3
Landa, 1. barrutia Urduliz 1995/11/11
2017/04/10
Uribarri Bilboko metroaren 3. linea  Euskotren Trena Logo.svg  E1 1D E3
Logo Red Bus.svg  22 26
igogailu txarteldegi 
1
Uribarri, 2. barrutia Uribarri Bilbo 2017/04/08
Usansolo (Proiektua) Bilboko metroaren 5. linea  Usansolo, 4. barrutia Galdakao -
Zabalburu (Proiektua) Bilboko metroaren 4. linea  Zabalburu, 6. barrutia Abando Bilbo -
Zazpikaleak/Casco Viejo Bilboko metroaren 1. linea Bilboko metroaren 2. linea Bilboko metroaren 3. linea  Euskotren Trena Logo.svg  E1 1D E3
Euskotren Tranbia Logo.svg  TR
Logo Red Bus.svg  A2 A5 11 22 62 G4 G8
Logo Bizkaibus B.svg  A3216 A3223 A3521 A3623 A3631 A3632 A3911 A3912 A3917 A3925
Taxi  Taxi
aparkaleku arreta igogailu txarteldegi wifi 
1
Zazpikaleak, 5. barrutia Ibaiondo Bilbo 1995/11/11
Zurbaranbarri Bilboko metroaren 3. linea  Euskotren Trena Logo.svg  E1 1D E3
Logo Red Bus.svg  22 27 62 A1
igogailu txarteldegi 
1
Zurbaran, 2. barrutia Uribarri Bilbo 2017/04/08