Bizkaiko udalerrien zerrenda

Wikipedia(e)tik
Hona jo: nabigazioa, Bilatu
Bizkaiko probintziaren mapa, udalerrietan banatuta.

Bizkaiko udalerrien zerrenda, Eustatek eginiko populazio zentsuen datuekin hornituta. Erabili zutabe goiburuetako geziak zerrenda ordenatzeko.

Udalerria Populazioa 2001 Populazioa 2011 D2001-2011
Abadiño 6.843 7.386 543
Abanto 9.036 9.772 736
Ajangiz 434 450 16
Alonsotegi 2.662 2.861 199
Amoroto 376 401 25
Arakaldo 95 125 30
Arantzazu 289 359 70
Areatza 1.031 1.218 187
Arrankudiaga 775 977 202
Arratzu 368 382 14
Arrieta 521 545 24
Arrigorriaga 11.140 12.334 1.194
Arteaga 644 763 119
Artzentales 655 753 98
Atxondo 1.427 1.421 -6
Aulesti 649 666 17
Bakio 1.727 2.602 875
Balmaseda 7.069 7.672 603
Barakaldo 94.478 99.526 5.048
Barrika 1.230 1.530 300
Basauri 45.085 41.987 -3.098
Bedia 994 976 -18
Berango 5.311 6.970 1.659
Bermeo 16.938 16.986 48
Berriatua 987 1.258 271
Berriz 4.312 4.897 585
Bilbo 349.972 350.558 586
Busturia 1.662 1.745 83
Derio 4.846 5.934 1.088
Dima 1.052 1.361 309
Durango 25.003 28.893 3.890
Ea 810 872 62
Elantxobe 443 409 -34
Elorrio 7.157 7.305 148
Erandio 22.422 24.175 1.753
Ereño 254 271 17
Ermua 16.795 16.262 -533
Errigoiti 485 534 49
Etxebarri 7.043 10.284 3.241
Etxebarria 798 737 -61
Forua 987 972 -15
Fruiz 347 518 171
Galdames 799 851 52
Galdakao 29.544 29.078 -466
Gamiz-Fika 1.227 1.346 119
Garai 252 342 90
Gatika 1.295 1.623 328
Gautegiz-Arteaga 843 905 62
Gernika-Lumo 15.264 16.556 1.292
Getxo 82.285 79.815 -2.470
Gizaburuaga 144 205 61
Gordexola 1.511 1.733 222
Gorliz 4.486 5.512 1.026
Gueñes 5.831 6.431 600
Ibarrangelu 542 637 95
Igorre 3.857 4.185 328
Ispaster 613 700 87
Iurreta 4.144 3.829 -315
Izurtza 266 287 21
Karrantza 2.887 2.801 -86
Kortezubi 363 424 61
Lanestosa 288 273 -15
Larrabetzu 1.551 1.980 429
Laukiz 995 1.154 159
Leioa 28.381 30.447 2.066
Lekeitio 7.357 7.408 51
Lemoa 2.681 3.468 787
Lemoiz 886 1.081 195
Lezama 2.113 2.446 333
Loiu 2.199 2.424 225
Mallabia 1.109 1.186 77
Mañaria 453 514 61
Markina-Xemein1 4.708 4.906 198
Maruri-Jatabe 683 958 275
Mendata 339 386 47
Mendexa 341 457 116
Meñaka 515 734 219
Morga 400 405 5
Mundaka 1.853 1.924 71
Mungia 13.807 16.774 2.967
Munitibar 390 438 48
Murueta 259 287 28
Muxika 1.320 1.459 139
Muskiz 6.558 7.449 891
Nabarniz 221 229 8
Ondarroa 9.732 8.794 -938
Orozko 2.116 2.552 436
Ortuella 8.684 8.417 -267
Otxandio 1.017 1.298 281
Plentzia 3.643 4.407 764
Portugalete 51.066 47.631 -3.435
Santurtzi 47.173 46.948 -225
Sestao 31.773 28.548 -3.225
Sondika 3.978 4.494 516
Sopela 10.709 12.191 1.482
Sopuerta 2.245 2.575 330
Sukarrieta 325 339 14
Trapagaran 12.621 12.126 -495
Turtzioz 521 545 24
Ubide 162 187 25
Ugao 4.104 4.046 -58
Urduliz 3.142 3.630 488
Urduña 3.982 4.205 223
Zaldibar 2.877 3.041 164
Zalla 7.857 8.379 522
Zamudio 3.012 3.214 202
Zaratamo 1.651 1.662 11
Zeanuri 1.143 1.316 173
Zeberio 995 1.059 64
Zierbena 1.215 1.460 245
Ziortza-Bolibar 0 447 447
Zornotza 16.182 18.146 1.964

1Markina-Xemeinen barnean Ziortza-Bolibar sartzen zen

Bizkaiko udalerrien biztanleria (2011)

Ikus, gainera[aldatu | aldatu iturburu kodea]