Zerrenda:Ikastolen Elkarteko ikastolak

Wikipedia, Entziklopedia askea
Ikastolen Elkarteko ikastolen zerrenda» orritik birbideratua)
Jump to navigation Jump to search

Ikastolen Elkarteko ikastolen zerrenda honetan, Euskal Herriko Ikastolen Kondeferazioak barne hartzen dituen 5 federazioetako (Bizkaia, Gipuzkoa, Araba, Nafarroa Garaia, Seaska) ikastolak daude jasota.

Araba (11 ikastola)[aldatu | aldatu iturburu kodea]

  1. Amurrio: Aresketa Ikastola
  2. Argantzon (Trebiñu)
  3. Bastida
  4. Gasteiz: Armentia Ikastola eta Olabide Ikastola
  5. Lapuebla de Labarca: Assa Ikastola
  6. Laudio
  7. Mañueta
  8. Oion: San Bizente Ikastola
  9. Samaniego
  10. Agurain: Lautada Ikastola

Bizkaia (23 ikastola)[aldatu | aldatu iturburu kodea]

  1. Getxo: San Nikolas Ikastola (Algorta)
  2. Balmaseda: Zubi Zaharra Ikastola
  3. Bermeo: Eleizalde Ikastola
  4. Bilbo: Kirikiño Ikastola (Txurdinaga), Urretxindorra Ikastola (San Adrian) eta Abusu Ikastola (Abusu)
  5. Durango: Ibaizabal Ikastola eta Kurutziaga Ikastola
  6. Elorrio: Txintxirri Ikastola
  7. Galdakao: Eguzkibegi Ikastola
  8. Gernika-Lumo: San Fidel Ikastola Ikastola eta Seber Altube Ikastola
  9. Leioa: Betiko Ikastola
  10. Lekeitio: Resurrección Maria Azkue Ikastola
  11. Loiu: Lauro Ikastola
  12. Mungia: Larramendi Ikastola
  13. Ondarroa: Zubi Zahar Ikastola
  14. Portugalete: Asti-Leku Ikastola eta Ibar Ezkerra Ikastola
  15. Santurtzi: Bihotz Gaztea Ikastola
  16. Sopela: Ander Deuna Ikastola
  17. Trapagaran: Itxaropena Ikastola
  18. Zornotza: Andra Mari Ikastola

Gipuzkoa (33 ikastola)[aldatu | aldatu iturburu kodea]

  1. Andoain: Aita Larramendi Ikastola
  2. Anoeta
  3. Aretxabaleta: Arizmendi Ikastola
  4. Azpeitia: Ikasberri Ikastola
  5. Beasain: Andramendi Ikastola
  6. Bergara: Aranzadi Ikastola
  7. Donostia: Aita Barandiaran Ikastola, Axular Lizeoa, Herri Ametsa Ikastola, Santo Tomas Lizeoa, Zurriola Ikastola eta Jakintza Ikastola
  8. Elgoibar: San Bartolome Ikastola
  9. Eibar: Eibarko Ikastola
  10. Errenteria: Oiartzo Ikastola eta Orereta Ikastola
  11. Ibarra: Uzturpe Ikastola
  12. Irun: Txingudi Ikastola
  13. Irura
  14. Lazkao: San Benito Ikastola
  15. Legazpi: Haztegi Ikastola
  16. Mendaro: San Jose Ikastola
  17. Oiartzun: Haurtzaro Ikastola
  18. Oñati: Txantxiku Ikastola
  19. Ordizia: Jakintza Ikastola
  20. Orio
  21. Pasaia-Lezo: Pasaia-Lezo Lizeoa
  22. Tolosa: Laskorain Ikastola
  23. Urretxu: Urretxu-Zumarraga Ikastola
  24. Usurbil: Udarregi Ikastola
  25. Villabona: Zubimusu Ikastola
  26. Zarautz: Oteitza Lizeoa eta Salbatore Mitxelena Ikastola

Lapurdi (21 ikastola)[aldatu | aldatu iturburu kodea]

  1. Angelu: Kimua Ikastola
  2. Azkaine
  3. Baiona: Bernat Etxepare Lizeoa, Hiriondo Ikastola eta Oihana Ikastola
  4. Biarritz: Itsas Argi Ikastola
  5. Bidarte
  6. Donibane Lohizune: Donibane Ziburukoa Ikastola
  7. Hazparne: Ezkia Ikastola
  8. Hendaia: Gure Ikastola
  9. Hiriburu: Ametza Ikastola
  10. Itsasu: Arrokagarai Ikastola
  11. Kanbo: Errobi Ikastola eta Xalbador Kolegioa
  12. Lekorne: Baigura Ikastola
  13. Sara: Olhain Ikastola
  14. Senpere: Zaldubi Ikastola
  15. Urruña
  16. Uztaritze: Louis Dassance Ikastola
  17. Ziburu: Piarres Larzabal Kolegioa eta Kaskarotenea Ikastola

Nafarroa Beherea (5 ikastola)[aldatu | aldatu iturburu kodea]

  1. Baigorri: Baigorriko Ama
  2. Donapaleu: Amikuze Ikastola
  3. Donibane Garazi
  4. Larzabale: Manex Erdozainzi Etxart eta Oztibarrekoa
  5. Ortzaize

Nafarroa Garaia (15 ikastola)[aldatu | aldatu iturburu kodea]

  1. Altsasu: Iñigo Aritza Ikastola
  2. Atarrabia: Paz de Ziganda Ikastola
  3. Bera: Labiaga Ikastola
  4. Elizondo: Baztan Ikastola
  5. Etxarri Aranatz: Andra Mari Ikastola
  6. Irunberri: Arangoiti Ikastola
  7. Iruñea: Jaso Ikastola
  8. Lesaka: Tantirumairu Ikastola
  9. Lizarra
  10. Lodosa: Ibaialde Ikastola
  11. Tafalla
  12. Tutera: Argia Ikastola
  13. Viana: Erentzun Ikastola
  14. Zangoza
  15. Zizur Txikia: San Fermin Ikastola

Zuberoa (2 ikastola)[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Euskal Herritik kanpo (2 ikastola)[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Ikus, gainera[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Kanpo estekak[aldatu | aldatu iturburu kodea]