Pirinio Atlantikoak departamenduko udalerrien zerrenda

Wikipedia(e)tik
Hona jo: nabigazioa, Bilatu

Hona hemen Pirinio Atlantikoak departamenduan dauden 547 udalerrien zerrenda.

Zerrenda[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Ipar Euskal Herriko eta Bearnoko kantonamenduak.
Departamendua estatuan kokatuta.

Hona hemen udalerrien zerrenda. Agertzen diren datuak: INSEE kodea (horren arabera ordenatuta daude), posta-kodea, izena eta zein herrialdetakoa (Her.) den. Izenei dagokienez, ofiziala den bakarra frantsesezkoa da; taulan Euskal Herrikoen kasuan euskarazkoa agertzen da eta Bearnokoen kasuan okzitanierazkoa, frantsesezkoa eta -balego- parentesi artean euskarazkoa, hurrenkera honetan.

Taulako lau herrialdeak Ipar Euskal Herriko hirurak (LA = Lapurdi, NB = Nafarroa Beherea, ZU = Zuberoa) eta Okzitaniako Gaskoinia eskualdeko Bearno (BE) dira. Departamenduko bi Aglomerazio Elkargoen barruan daudenak ere akronimoen bidez markatuta daude:


INSEE kodea Posta-kodea Udalerria Her.
64001 64460 Aast BE
64002 64160 Avera/Abère BE
64003 64150 Avidòs/Abidos BE
64004 64390 Avitenh/Abitain (Abitaine) BE
64005 64360 Abòs/Abos BE
64006 64490 Acós/Accous BE
64007 64400 Anhòs/Agnos BE
64008 64220 Ahatsa-Altzieta-Bazkazane NB
64009 64210 Ahetze LA
64010 64120 Aiziritze-Gamue-Zohazti NB
64011 64220 Aintzila NB
64012 64130 Ainharbe ZU
64013 64220 Ainhize-Monjolose NB
64014 64250 Ainhoa LA
64015 64470 Altzai-Altzabeheti-Zunharreta ZU
64016 64430 Aldude NB
64017 64470 Aloze-Ziboze-Onizegaine ZU
64018 64120 Amendüze-Unaso NB
64019 64120 Amorotze-Zokotze NB
64020 64570 Ansa/Ance (Arhantze) BE
64021 64420 Andonhs/Andoins BE
64022 64390 Andrenh/Andrein BE
64023 64510 Angais/Angaïs BE
64024 64600 Angelu (BAB) LA
64025 64190 Angós/Angous (Angastue) BE
64026 64220 Anhauze NB
64027 64160 Anòs/Anos BE
64028 64350 Anoja/Anoye BE
64029 64570 Aràmits/Aramits (Aramitze) BE
64031 64270 Erango NB
64032 64190 Lajuson/Araujuzon BE
64033 64190 Araus/Araux BE
64034 64120 Arberatze-Zilhekoa NB
64035 64210 Arbona LA
64036 64120 Arboti-Zohota NB
64037 64230 Arbús/Arbus BE
64038 64200 Arrangoitze LA
64039 64400 Aren BE
64041 64320 Arèssi/Aressy BE
64040 64570 Areta/Arette (Ereta) BE
64042 64300 Arganhon/Argagnon BE
64043 64450 Argelòs/Argelos BE
64044 64410 Arget BE
64045 64120 Arhantsusi NB
64046 64640 Armendaritze NB
64047 64220 Arnegi NB
64048 64370 Arnós/Arnos BE
64049 64120 Arüe-Ithorrotze-Olhaibi ZU
64050 64130 Ürrüstoi-Larrabile ZU
64051 64120 Arrueta-Sarrikota NB
64052 64350 Arricau e Bòrdas/Arricau-Bordes BE
64053 64420 Arrien BE
64054 64800 Arròs de Nai/Arros-de-Nay BE
64056 64350 Arrosés/Arrosès BE
64058 64800 Artés d'Asson/Arthez-d'Asson BE
64057 64370 Artés/Arthez-de-Béarn BE
64059 64420 Artigalotan/Artigueloutan (P-P) BE
64060 64230 Artigaloba/Artiguelouve BE
64061 64170 Artics/Artix BE
64062 64260 Arudi/Arudy BE
64063 64410 Arsac e Arrasiguet/Arzacq-Arraziguet BE
64064 64660 Asasp e Arròs/Asasp-Arros BE
64065 64310 Azkaine LA
64066 64220 Azkarate NB
64067 64510 Assat BE
64068 64800 Asson BE
64069 64260 Asta e Bion/Aste-Béon BE
64070 64450 Astís/Astis BE
64071 64390 Atòs e Aspins/Athos-Aspis BE
64072 64290 Aubertin BE
64073 64230 Aubin BE
64074 64330 Aubons/Aubous BE
64075 64190 Audaus/Audaux BE
64077 64450 Augar/Auga BE
64078 64450 Auriac BE
64079 64350 Aurions e Idèrnas/Aurions-Idernes BE
64080 64230 Aussavièla/Aussevielle BE
64081 64130 Altzürükü ZU
64082 64270 Autarriba/Auterrive BE
64083 64390 Autivièla, Sent Martin e Vidèren/
Autevielle-Saint-Martin-Bideren
BE
64084 64330 Aidia/Aydie BE
64085 64490 Aidius/Aydius BE
64086 64240 Aiherra NB
64087 64300 Vaths de Bearn/Baigts-de-Béarn BE
64088 64300 Valensun/Balansun BE
64089 64460 Balèish/Baleix BE
64090 64330 Valirac e Maumosson/Baliracq-Maumusson BE
64091 64510 Valiròs/Baliros BE
64092 64430 Banka NB
64093 64130 Barkoxe ZU
64094 64520 Bardoze LA
64095 64160 Barinco/Barinque BE
64096 64390 Berrauta e Camun/Barraute-Camu BE
64097 64530 Barzun BE
64098 64350 Bassilhon e Bausèr/Bassillon-Vauzé BE
64100 64200 Basusarri LA
64099 64190 Bastanès BE
64289 64240 Bastida NB
64101 64800 Baudreish/Baudreix BE
64102 64100 Baiona (BAB) LA
64103 64460 Vedelha/Bédeille BE
64104 64490 Bedós/Bedous BE
64105 64120 Behauze NB
64106 64120 Behaskane-Laphizketa NB
64107 64220 Behorlegi NB
64108 64270 Bètlòc/Bellocq BE
64109 64800 Benejac/Bénéjacq BE
64111 64460 Ventajor e Serèr/Bentayou-Sérée BE
64110 64440 Biost/Béost BE
64112 64300 Berencs/Bérenx BE
64113 64270 Burgue-Erreiti NB
64114 64160 Vernadèths/Bernadets BE
64115 64130 Berrogaine-Larüntze ZU
64116 64260 Bescat BE
64117 64150 Vesingran/Bésingrand BE
64118 64350 Vetrac/Bétracq BE
64119 64800 Beuste BE
64121 64230 Veiria/Beyrie-en-Béarn BE
64120 64120 Bithiriña NB
64122 64200 Biarritz (BAB) LA
64123 64520 Bidaxune NB
64124 64780 Bidarrai NB
64125 64210 Bidarte (BAB) LA
64126 64400 Bidòs/Bidos BE
64127 64260 Vièla/Bielle BE
64128 64260 Vilhèras/Bilhères BE
64129 64140 Vilhèra/Billère (P-P) BE
64130 64700 Biriatu LA
64131 64300 Viron/Biron BE
64132 64320 Visanòs/Bizanos (P-P) BE
64133 64510 Buelh e Vesinc/Boeil-Bezing BE
64134 64240 Lekuine LA
64135 64300 Bonnut BE
64136 64490 Bòrça/Borce BE
64137 64800 Bordèras/Bordères BE
64138 64510 Bòrdas/Bordes BE
64139 64290 Lo Bòsc d'Arròs/Bosdarros BE
64140 64340 Bokale (BAB) LA
64141 64330 Buelh, Buelhòu e Lasque/
Boueilh-Boueilho-Lasque
BE
64142 64230 Borg Garbèr/Bougarber BE
64143 64410 Bolhon/Bouillon BE
64144 64370 Bomort/Boumourt BE
64145 64800 Bordetas/Bourdettes BE
64146 64450 Bornòs/Bournos BE
64147 64240 Beskoitze LA
64148 64800 Brutges, Capbis e Mieihaget/
Bruges-Capbis-Mifaget
BE
64149 64190 Bunhenh/Bugnein BE
64150 64120 Bunuze NB
64151 64390 Bergarona/Burgaronne BE
64152 64160 Buròs/Buros BE
64153 64330 Buròssa e Mendossa/Burosse-Mendousse BE
64154 64220 Duzunaritze-Sarasketa NB
64155 64220 Buztintze-Hiriberri NB
64156 64680 Busiet/Buziet BE
64157 64260 Busi/Buzy BE
64158 64410 Cabidòs/Cabidos BE
64159 64330 Cadilhon/Cadillon BE
64160 64250 Kanbo LA
64161 64520 Akamarre NB
64162 64470 Gamere-Zihiga ZU
64165 64360 Cardessa/Cardesse BE
64166 64220 Zaro NB
64167 64160 Carrèra/Carrère BE
64168 64270 Carressa e Cassabè/Carresse-Cassaber BE
64170 64270 Castanheda/Castagnède BE
64171 64170 Castèida deu Camin/Casteide-Cami BE
64172 64370 Castèida e Candau/Casteide-Candau BE
64173 64460 Castèida e Doat/Casteide-Doat BE
64174 64460 Casterar e Lobish/Castéra-Loubix BE
64175 64260 Castèth/Castet BE
64176 64190 Castèhtbon/Castetbon BE
64177 64300 Castethins/Castétis BE
64178 64190 Castèthnau e Camplonc/Castetnau-Camblong
(Gazteluberri Bearno)
BE
64179 64300 Castèthner/Castetner BE
64180 64330 Castèthpugor/Castetpugon BE
64181 64370 Castilhon d'Artés/Castillon[1] BE
64182 64350 Castilhon/Castillon[2] BE
64183 64230 Cauviòs e Lòs/Caubios-Loos BE
64184 64170 Sescau/Cescau BE
64185 64490 Cèta e Eigun/Cette-Eygun BE
64186 64190 Sharra/Charre (Xarra) BE
64187 64130 Sarrikotapea ZU
64188 64130 Sohüta ZU
64189 64500 Ziburu LA
64190 64330 Clarac/Claracq BE
64191 64800 Coarrasa/Coarraze BE
64192 64330 Conchès/Conchez-de-Béarn BE
64193 64350 Corbèras e Avera/Corbère-Abères BE
64194 64160 Còuledan, Lube e Boast/
Coslédaà-Lube-Boast
BE
64195 64410 Cobluc/Coublucq BE
64196 64350 Croselhas/Crouseilles BE
64197 64360 Cuqueron BE
64198 64230 Denguin BE
64199 64330 Diussa/Diusse BE
64200 64370 Doason/Doazon BE
64201 64190 Dònhen/Dognen BE
64202 64120 Domintxaine-Berroeta ZU
64203 64450 Domin/Doumy BE
64204 64440 Aigas Bonas/Eaux-Bonnes BE
64205 64270 Escòs/Escos (Ezkoze) BE
64206 64490 Escòt/Escot BE
64207 64870 Escor/Escou BE
64208 64160 Escobés/Escoubès BE
64209 64870 Escot/Escout BE
64210 64350 Escuras/Escurès BE
64211 64420 Eshlorentias/Eslourenties-Daban BE
64212 64160 Espeisheda/Espéchède BE
64213 64250 Ezpeleta LA
64214 64130 Ezpeize-Ündüreine ZU
64215 64390 Espiuta/Espiute (Azpilda) BE
64216 64420 Espuei/Espoey BE
64217 64400 Eskiula ZU
64218 64220 Ezterenzubi NB
64219 64290 Estialesc/Estialescq BE
64220 64400 Estòs/Estos BE
64221 64120 Etxarri ZU
64222 64470 Etxebarre ZU
64223 64490 Eth Saut/Etsaut BE
64224 64400 Eisús/Eysus (Isuazi) BE
64225 64570 Hiars/Féas (Inhasi) BE
64226 64410 Hishós e Rimajor/Fichous-Riumayou BE
64227 64160 Gavaston/Gabaston BE
64228 64120 Gabadi NB
64229 64220 Gamarte NB
64230 64290 Gant/Gan (P-P) BE
64231 64130 Garindaine ZU
64232 64450 Garraleda e Montdevath/Garlède-Mondebat BE
64233 64330 Garlin BE
64234 64410 Garòs/Garos BE
64235 64120 Garrüze NB
64236 64350 Gaion/Gayon BE
64237 64110 Gelòs/Gelos (P-P) BE
64238 64530 Gèr/Ger BE
64239 64160 Jarderés/Gerderest BE
64240 64260 Gèra e Belesten/Gère-Bélesten BE
64241 64400 Geronce/Géronce (Jeruntze) BE
64242 64190 Jeztaze (òc Gestars) ZU-BE
64243 64370 Gèus d'Arsac/Géus-d'Arzacq BE
64244 64400 Gèus d'Auloron/Geüs-d'Oloron
(Ustasu)
BE
64245 64400 Güèrs/Goès BE
64246 64420 Gomèr/Gomer BE
64247 64130 Gotaine-Irabarne ZU
64249 64210 Getaria LA
64250 64520 Gixune LA
64251 64390 Guinarte e Paréntias/Guinarthe-Parenties BE
64252 64400 Gurmençon BE
64253 64190 Gurs BE
64254 64370 Hagetaubin BE
64255 64480 Haltsu LA
64256 64240 Hazparne LA
64257 64800 Haut deu Bòsc d'Arròs/
Haut-de-Bosdarros
BE
64258 64470 Hauze ZU
64259 64640 Heleta NB
64260 64700 Hendaia LA
64261 64680 Herrèra/Herrère BE
64262 64160 Higuèra e Soja/Higuères-Souye BE
64263 64270 L'Espitau d'Orion/L'Hôpital-d'Orion BE
64264 64130 Ospitalepea ZU
64265 64120 Hozta NB
64266 64420 Horcs/Hours BE
64267 64120 Ibarrola NB
64268 64130 Idauze-Mendi ZU
64269 64320 Idron (P-P) BE
64270 64800 Aigon/Igon BE
64271 64640 Iholdi NB
64272 64120 Ilharre NB
64273 64780 Irisarri NB
64274 64220 Irulegi NB
64275 64220 Izpura NB
64276 64570 Issòr/Issor (Izorra) BE
64277 64240 Izturitze NB
64279 64250 Itsasu LA
64280 64260 Isesta/Izeste BE
64281 64190 Jaces/Jasses BE
64282 64480 Jatsu (Lapurdi) LA
64283 64220 Jatsu (Garazi) NB
64284 64110 Juranson/Jurançon (P-P) BE
64285 64120 Jutsi NB
INSEE kodea Posta-kodea Udalerria Her.
64286 64300 Lar e los Mondrans/Laà-Mondrans BE
64287 64390 Lars/Laàs BE
64288 64170 Ceserac/Labastide-Cézéracq BE
64289 64240 Bastida NB
64290 64170 Lahòra/Labastide-Monréjeau BE
64291 64270 La Bastida de Vièlafranca/Labastide-Villefranche
(Bastidaxarre)
BE
64292 64530 La Vatmala/Labatmale BE
64293 64460 L'Abatut Higuèra/Labatut BE
64294 64120 Labetze-Bizkai NB
64295 64300 La Veiria/Labeyrie BE
64296 64300 La Cadea/Lacadée BE
64297 64220 Lakarra NB
64298 64470 Lakarri-Arhane-Sarrikotagaine ZU
64299 64360 Lacomanda/Lacommande BE
64300 64170 Lac/Lacq BE
64301 64150 Lagòr/Lagor BE
64302 64800 Lagòs/Lagos BE
64303 64470 Liginaga-Astüe ZU
64304 64990 Lehuntze LA
64305 64270 Lahontan BE
64306 64150 La Horcada/Lahourcade BE
64307 64350 Lalonga/Lalongue BE
64308 64450 Lalonqueta/Lalonquette BE
64309 64460 Lamajor/Lamayou BE
64311 64350 Lanecauva/Lannecaube BE
64310 64570 Lana de Varetons/Lanne-en-Barétous
(Landa)
BE
64312 64300 Lanaplan/Lanneplaà BE
64313 64640 Landibarre NB
64314 64120 Larzabale-Arroze-Zibitze NB
64315 64110 Laruenh/Laroin BE
64316 64560 Larraine ZU
64317 64480 Larresoro LA
64318 64410 La Reula/Larreule BE
64319 64120 Larribarre-Sorhapürü NB
64320 64440 Laruntz/Laruns BE
64321 64450 Las Claverias/Lasclaveries BE
64322 64220 Lasa NB
64323 64350 La Sèrra/Lasserre BE
64324 64290 La Seuva/Lasseube BE
64325 64290 La Sauvetat/Lasseubetat BE
64326 64190 Lai e Lamidon/Lay-Lamidou BE
64327 64220 Lekunberri NB
64328 64400 Laduish/Ledeuix BE
64329 64320 Lee/Lée (P-P) BE
64330 64490 Les e Atàs/Lées-Athas BE
64331 64350 Lenveja/Lembeye BE
64332 64450 Lème BE
64334 64270 Lèren/Léren BE
64335 64230 Lescar (Leskarre) (P-P) BE
64336 64490 Lascun/Lescun (Laskun) BE
64337 64350 Lespièla/Lespielle BE
64338 64160 Lesporcin/Lespourcy BE
64339 64800 L'Estela e Bètharram/Lestelle-Bétharram BE
64340 64470 Lexantzü-Zunharre ZU
64341 64130 Lishòs/Lichos (Lixoze) BE
64342 64560 Ligi-Atherei ZU
64343 64420 Limendós/Limendous BE
64344 64530 Liuron/Livron BE
64345 64120 Lohitzüne-Oihergi ZU
64346 64160 Lombiar/Lombia BE
64347 64410 Lonçon BE
64348 64140 Lons (P-P) BE
64349 64300 Lobienh/Loubieng BE
64350 64250 Luhuso NB
64351 64570 Ardiòs e Ishèra/Lourdios-Ichère BE
64352 64420 Hlorentias/Lourenties BE
64353 64260 Lobier de Baish/Louvie-Juzon BE
64354 64440 Lobièr de Haut/Louvie-Soubiron BE
64355 64410 Lobinhèr/Louvigny BE
64356 64350 Lo Luc e Armau/Luc-Armau BE
64357 64350 Luc Arrèr/Lucarré BE
64358 64420 Lucgarrièr/Lucgarier BE
64359 64360 Luc/Lucq-de-Béarn BE
64360 64660 Lurbe e Sent Cristau/Lurbe-Saint-Christau BE
64361 64160 Luçanhet e Luçon/Lussagnet-Lusson BE
64362 64120 Lüküze-Altzümarta NB
64363 64260 Lo Lis/Lys BE
64364 64240 Makea LA
64365 64410 Malaussana/Malaussanne BE
64366 64330 Mascarans e Haron/Mascaraàs-Haron BE
64367 64300 Marslac/Maslacq BE
64368 64120 Martxueta NB
64369 64350 Maspièr, la Lonquèra e Julhac/
Maspie-Lalonquère-Juillacq
BE
64370 64160 Maucòr/Maucor BE
64371 64130 Maule-Lextarre ZU
64372 64460 Maura/Maure BE
64373 64110 Masèras e Leson/Mazères-Lezons (P-P) BE
64374 64230 Maseròlas/Mazerolles BE
64375 64120 Mehaine NB
64376 64510 Melhon/Meillon BE
64377 64240 Lekorne LA
64378 64130 Mendikota ZU
64379 64220 Mendibe NB
64380 64410 Lo Merac/Méracq BE
64381 64190 Meritenh/Méritein (Meritiñe) BE
64382 64370 Mespleda/Mesplède BE
64383 64410 Mialòs/Mialos BE
64385 64450 Miaucenç e Lanuça/Miossens-Lanusse BE
64386 64800 Mirapeish/Mirepeix BE
64387 64230 Monmans/Momas BE
64388 64350 Momin/Momy BE
64389 64160 Monassut e Audirac/Monassut-Audiracq BE
64390 64350 Montcauv/Moncaup BE
64391 64130 Mitikile-Larrori-Mendibile ZU
64392 64330 Montclar/Moncla BE
64393 64360 Monenh/Monein (Muneiñe) BE
64394 64350 Montpesat/Monpezat BE
64395 64460 Montsegur/Monségur BE
64396 64300 Mont/Mont BE
64397 64410 Montagut BE
64398 64460 Montaner BE
64399 64121 Montardon BE
64400 64800 Montaut BE
64401 64330 Lo Mont e Dissa/Mont-Disse BE
64403 64190 Monthòrt/Montfort BE
64404 64470 Montori ZU
64405 64160 Morlans/Morlaàs BE
64406 64370 Morlana/Morlanne BE
64407 64990 Mugerre LA
64408 64330 Mohós/Mouhous BE
64409 64400 Momor/Moumour BE
64410 64150 Morencs/Mourenx BE
64411 64130 Muskildi ZU
64412 64190 Navars/Nabas (Nabarzi) BE
64413 64510 Narcastèth/Narcastet BE
64414 64190 Narp BE
64415 64450 Navalhas e Angòs/Navailles-Angos BE
64416 64190 Navarrencs/Navarrenx
(Nabarrengose)
BE
64417 64800 Nai/Nay BE
64418 64150 Noguèras/Noguères BE
64419 64420 Nostin/Nousty BE
64420 64190 Augèna e Camptòrt/Ogenne-Camptort BE
64421 64680 Augeu/Ogeu-les-Bains BE
64422 64400 Auloron/Oloron-Sainte-Marie
(Oloroe-Donamaria)
BE
64423 64390 Oràs/Oraàs BE
64424 64130 Urdiñarbe ZU
64425 64120 Oragarre NB
64426 64400 Aurin/Orin BE
64427 64390 Orion BE
64428 64390 Aurriula/Orriule BE
64429 64120 Ostankoa NB
64430 64300 Ortès/Orthez (Ortheze) BE
64431 64150 Òs e Marcelhon/Os-Marsillon BE
64432 64470 Ozaze-Zühara ZU
64433 64490 Òussa/Osse-en-Aspe BE
64434 64190 Aussencs/Ossenx BE
64435 64390 Ozaraine-Erribareita ZU
64436 64780 Ortzaize NB
64437 64120 Izura-Azme NB
64438 64160 Aulhon/Ouillon BE
64439 64320 Ossa/Ousse (P-P) BE
64440 64300 Ausencs e Montestruc/Ozenx-Montestrucq BE
64441 64120 Pagola NB-ZU
64442 64360 Partbaïsa/Parbayse BE
64443 64150 Pardias/Pardies BE
64444 64800 Pardias-Pietat/Pardies-Piétat BE
64445 64000 Pau (Paue) (P-P) BE
64446 64350 Pèiralonga e Avòs/Peyrelongue-Abos BE
64447 64410 Piets, Plasença e Mostron/
Piets-Plasence-Moustrou
BE
64448 64230 Puei de Lescar/Poey-de-Lescar BE
64449 64400 Puei d'Auloron/Poey-d'Oloron BE
64450 64370 Poms/Pomps BE
64451 64460 Ponçon Devath e lo Potz/
Ponson-Debat-Pouts
BE
64452 64460 Ponçon Dessús/Ponson-Dessus BE
64453 64530 Pontac/Pontacq BE
64454 64460 Pontiac e Vièlapinta/Pontiacq-Viellepinte BE
64455 64330 Portèth/Portet BE
64456 64410 Poliac/Pouliacq BE
64457 64410 Porciuvas e Bocoa/Poursiugues-Boucoue BE
64458 64190 Preishac de Geusvath/Préchacq-Josbaig
(Josibaia)
BE
64459 64190 Preishac de Navarrencs/Préchacq-Navarrenx BE
64460 64400 Precilhon/Précilhon BE
64461 64270 Pujòu/Puyoô BE
64462 64270 Ramós/Ramous BE
64463 64260 Revenac/Rébénacq BE
64464 64330 Rivarroi/Ribarrouy BE
64465 64160 Riupeirós/Riupeyrous BE
64466 64190 Ribahauta/Rivehaute BE
64467 64110 Hrontinhon/Rontignon BE
64468 64130 Arrokiaga ZU
64469 64800 Sent Avit/Saint-Abit BE
64470 64160 Sent Armon/Saint-Armou BE
64471 64300 Semboès/Saint-Boès BE
64472 64160 Sent Castin/Saint-Castin BE
64474 64270 Sendòs/Saint-Dos BE
64473 64260 Senta Coloma/Sainte-Colome BE
64475 64560 Santa Grazi ZU
64476 64640 Donoztiri NB
64477 64430 Baigorri NB
64478 64110 Sent Haust/Saint-Faust BE
64479 64300 Sent Gironç/Saint-Girons-en-Béarn BE
64480 64390 Sent Gladia, Arriba e Munenh/
Saint-Gladie-Arrive-Munein
BE
64481 64400 Sent Güenh/Saint-Goin
(Sangoine)
BE
64482 64160 Sent Jacme/Saint-Jammes BE
64483 64500 Donibane Lohizune LA
64484 64220 Donazaharre NB
64485 64220 Donibane Garazi NB
64486 64330 Sent Joan Potge/Saint-Jean-Poudge BE
64487 64120 Donaixti-Ibarre NB
64488 64160 Sent Laurenç e Bretanha/Saint-Laurent-Bretagne BE
64489 64640 Donamartiri NB
64490 64780 Arrosa NB
64491 64370 Sent Medard/Saint-Médard BE
64492 64220 Eiheralarre NB
64493 64120 Donapaleu NB
64494 64270 Sent Pèr de Lèren/Saint-Pé-de-Léren BE
64495 64310 Senpere LA
64496 64990 Hiriburu LA
64498 64800 Sent Vincenç/Saint-Vincent BE
64499 64270 Salias/Salies-de-Béarn
(Saliese)
BE
64500 64300 Salas de Baura/Salles-Mongiscard BE
64501 64300 Salas/Sallespisse BE
64502 64520 Samatze
64503 64350 Sançons e lo Lhon/Samsons-Lion BE
64504 64310 Sara LA
64505 64300 Sarporencs/Sarpourenx BE
64506 64490 Sarrança/Sarrance BE
64507 64420 Seuvòla/Saubole BE
64508 64400 Sauceda/Saucède BE
64509 64470 Zalgize-Doneztebe ZU
64510 64300 Saut de Navalhas/Sault-de-Navailles BE
64511 64230 Sauvanhon/Sauvagnon BE
64512 64150 Seuvalada/Sauvelade BE
64513 64390 Sauvatèrra/Sauveterre-de-Béarn
(Salbaterra Bearno)
BE
64514 64410 Sevin/Séby BE
64515 64160 Sètza e Maubèc/Sedze-Maubecq BE
64516 64160 Setzèra/Sedzère BE
64517 64350 Semiac e Blaishon/Séméacq-Blachon BE
64518 64320 Sendèts/Sendets (P-P) BE
64519 64121 Sèrras Castèth/Serres-Castet BE
64520 64160 Sèrra de Morlans/Serres-Morlaàs BE
64521 64170 Sèrra/Serres-Sainte-Marie BE
64523 64160 Sevinhac/Sévignacq BE
64522 64260 Sevinhac e Meirac/Sévignacq-Meyracq BE
64524 64350 Cimacorba/Simacourbe BE
64525 64230 Siròs/Siros BE
64526 64420 Somolon/Soumoulou BE
64527 64250 Zuraide LA
64528 64780 Suhuskune NB
64529 64190 Sus (Xütxe) BE
64530 64190 Susmior/Susmiou BE
64531 64190 Tabalha e Usquenh/Tabaille-Usquain BE
64532 64330 Tadossa e Aussau/Tadousse-Ussau BE
64533 64470 Atharratze-Sorholüze ZU
64534 64330 Taron, Sadirac e Vièlanava/
Taron-Sadirac-Viellenave
BE
64535 64360 Tarsac/Tarsacq BE
64536 64450 Tèsa/Thèze BE
64537 64470 Iruri ZU
64538 64220 Uharte Garazi NB
64539 64120 Uhartehiri NB
64540 64990 Urketa LA
64541 64370 Urdès/Urdès BE
64542 64490 Urdòs/Urdos BE
64543 64430 Urepele NB
64544 64160 Uròst/Urost BE
64545 64122 Urruña LA
64546 64240 Ahurti LA
64547 64480 Uztaritze LA
64548 64370 Usand/Uzan BE
64549 64230 Usenh/Uzein BE
64550 64110 Usòs/Uzos BE
64551 64400 Berdets/Verdets BE
64552 64330 Lo Vialèr/Vialer BE
64554 64170 Vièlanava d'Artés/
Viellenave-d'Arthez
BE
64555 64190 Vièlanava de Navarrencs/
Viellenave-de-Navarrenx
BE
64556 64150 Vièla Segura/Vielleségure BE
64557 64410 Vinhas/Vignes BE
64558 64990 Milafranga LA
64559 64130 Bildoze-Onizepea ZU
64560 64450 Vivent/Viven BE

Erreferentziak[aldatu | aldatu iturburu kodea]

  1. Artéseko kantonamenduan dagoena.
  2. Lenvejako kantonamenduan dagoena.

Ikus, gainera[aldatu | aldatu iturburu kodea]