Zerrenda:2003ko Udal Hauteskundeetan legez kanpo utzitako Herri Plataformak

Wikipedia, Entziklopedia askea
Jump to navigation Jump to search

2003ko Udal Hauteskundeetan Espainiako Alderdien Legea aplikatuta hainbat Herri Plataforma legez kanpo geratu ziren, guztira 241:

Araba[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Araba
Amurrioko Barrutia
Herria Plataforma
Amurrio Laria
Artziniega Artziniegako Geroa
Aiara Gure Aiara
Laudio Laudio Aurrera
Okondo Atxondo
Urkabustaiz Urkaber
Gasteizko Barrutia
Herria Plataforma
Dulantzi Dulantzi Iraun
Aramaio Hamalau
Arratzu-Ubarrundia Arian
Barrundia Aumategi
Bernedo Bernedoko Herrien Batzarra
Kanpezu Kanpezu Bai
Harana Haranako Argintza
Iruraitz-Gauna Kapildui
Kuartango Marinda
Bastida Bastidatik Bastidara
Legutio Itzartu
Oion Mugatarrok
Erriberagoitia Errigoiti
Agurain Aguraingo Bidea
Samaniego Samaniego Aurrera
Donemiliaga Donemiliagako Tresna
Gasteiz Gasteiz Izan
Zigoitia Zigoitiakoak
Zuia Zuialde
Eskuernaga Eskuernaga Bizirik

Bizkaia[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Bizkaia
Balmasedako Barrutia
Herria Plataforma
Artzentales Artzentaleseko Herri Plataforma
Balmaseda Bizi Gara
Galdames Galdamesetik
Gordexola Ari Gara
Gueñes Hemen Gara
Karrantza Haran Berria
Sopuerta Laiatu Sopuerta
Zalla Herri Plataforma
Bilboko Barrutia
Herria Plataforma
Abanto Abanto Bai
Alonsotegi Herria Mugi
Arrigorriaga Arrigorriaga Aurrera
Barakaldo Herria (Barakaldo)
Barrika Barrika Baietz
Basauri Basauri Egiten
Bilbo Herria Aurrera
Derio Derio Aurrera
Erandio Erandioztarrak
Etxebarri Barritzen
Galdakao Dabilen Herria
Getxo Getxo Bizia
Gorliz Gorliz Aurrera
Larrabetzu Larrabetzuarrok
Leioa Leioa Abian
Lezama Sasoiz
Sestao Sestaorekin Bat
Loiu Lehia (Loiu)
Muskiz Muskizen
Ortuella Ortuella Aurrera
Plentzia Haize Abertzalea
Portugalete Jarrilleroak
Santurtzi Santurtziarrak
Sondika Sondika Eginez
Ugao Biderdi
Urduliz Urdulizen Bagara
Urduña Bidean
Trapagaran Geurea
Zamudio Zamudiotarron Irrintzie
Zaratamo Zaratamoren Ahotsa
Zierbena Zierbena Bai
Durangoko Barrutia
Herria Plataforma
Abadiño Abañola
Zornotza Zornotza Eginez
Arrankudiaga Adaxka
Atxondo Atxondo Sortzen
Berriz Berriztarrok
Dima Dima Bizirik Aurrera
Durango Mugarra Bilgunea
Elorrio Elorrixo Herri Bilgunea
Ermua Eremua (Ermua)
Iurreta Laixiar
Lemoa Lemoa Aurrera
Mallabia Mallabiako Ahotsa
Mañaria Mañariarrok
Orozko Orozko Badabil
Zaldibar Zalduherri Herri Bilgunea
Zeberio Zeberioko Untzeta
Gernikako Barrutia
Herria Plataforma
Artea Arteaztarrak
Ajangiz Ajangiztarrok
Arratzu Arratzuko Indarra
Arrieta Herribidea
Bakio Bakio Pausuz Pausu
Bermeo Bermeotarrak Batengida
Ea Herrie
Elantxobe Elantxobe Abante
Etxebarria Abiñe
Forua Foru Eginez
Fruiz Fruizko Abertzaliek
Gamiz-Fika Gamiz-Fika Eutsi Gogor
Gatika Gatikako Bat Gara Independiente Taldea
Gernika Gernika-Lumoko Alternatiba Izan
Ibarrangelu Ibarrangelu Danona
Kortezubi Gure Arbasoen Bidetik
Lekeitio Lea (Lekeitio)
Lemoiz Ipar Haizea
Markina-Xemein Maxea
Maruri-Jatabe Herri Bide Askatasun Bidea
Mendexa Laperri
Meñaka Meñakar Abertzaleak
Morga Morgatarrak
Mungia Erduze
Muxika Muxika Aurrera
Nabarniz Mendiarrak
Ondarroa Herriarentzat
Sukarrieta Sanikole eta Kanala

Gipuzkoa[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Gipuzkoa
Azpeitiko Barrutia
Herria Plataforma
Aia Laia
Aizarnazabal Aizarnazabal Elkarlanean
Azkoitia Kimua Herri Plataforma
Azpeitia Habea
Beizama Auzolanean Bizi
Bidegoian Bidegoiango Talde Independientea
Deba Deiadar
Errezil Errezil Bizirik
Getaria Iparra Getariako Herri Bilgunea
Ormaiztegi Argitzen
Segura Harresi
Zarautz Amalda
Zegama Aizkorri
Zestoa Bagoaz
Zumaia Izustarri
Ezkio-Itsaso Indartuz Aurrera
Bergarako Barrutia
Herria Plataforma
Antzuola Gertu Gae
Aretxabaleta Aretxa
Arrasate Herri Anitza
Bergara Bergara Aurrera
Eibar Eibar Sortzen
Elgeta Elgeta Auzolanian
Elgoibar Einbiou
Eskoriatza Kontzejupe
Legazpi Iturgorri
Mendaro Auzolanian
Mutriku Mutriku Eginez
Oñati Ereitten
Zumarraga Pagotxeta
Urretxu Herribide
Donostiako Barrutia
Herria Plataforma
Astigarraga Sagasti
Orereta Aukera
Hernani Bildu Hernani
Irun Irun Herria
Lasarte-Oria Lasarte-Oria Aurrera
Lezo Lezoren Alde
Oiartzun Abertzaleon Oihartzuna
Orio Talai
Pasaia Badia
Urnieta Bizi Urnieta
Usurbil Usurbilgo Herri Lan Elkargunea
Donostia Baga Boga
Tolosako Barrutia
Herria Plataforma
Alegia Alegiko Talde Ezkertiar Abertzalea
Altzo Altzolanean Bizi
Amezketa Ametzak
Andoain Unanibia
Anoeta Anoetarrok Auzolanean
Asteasu Ateak Irekiz
Ataun Ataundarrok
Beasain Igartzagatik
Belauntza Belauntzako Sustraiak
Berastegi Denok Batera
Elduain Eraikiz
Hernialde Herritarrei Zabalduz
Ibarra Uzta
Idiazabal Indarzabal
Ikaztegieta Ikatz Herri Ekimena
Irura Ortzadar
Itsasondo Gu Geu
Lazkao Areria
Leaburu Kimu Berriak
Legorreta Alkarre
Lizartza Axurdario
Ordizia Ordiziarrak Gara
Orendain Orendain Abian
Tolosa Tolosa Bizirik
Villabona-Amasa Amasa-Villabonako Abertzaleak
Zaldibia Herriari Leial
Zizurkil Zizurkilgo Zarate-Aitz

Nafarroa[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Nafarroa
Agoizko Barrutia
Herria Plataforma
Agoitz Mendiburua
Burlata Auzokide Batzarra
Erro Sorgain
Esteribar Esteribarko Bide Berri
Uharte Uharte-Berri
Irunberri Aranbeiti
Lizarrako Barrutia
Herria Plataforma
Lizarra Lizarra Herri Alternatiba
Sartaguda Sartaguda Aurrera
Iruñeko Barrutia
Herria Plataforma
Antsoain Enborra
Arantza Bagara
Basaburua Basaburuako Ahotsa
Altsasu Altsasuko Indarra
Anue Anueko Indarra
Araitz Oakorri Taldea
Arbizu Arbizuko Abertzaleak
Areso Herria Lantzen
Bakaiku Haitz Berri
Barañain Barañaingo Irrintzia
Udabe-Beramendi (Basaburua) Udabe Beramendikoak
Baztan Guazin
Bera Beraginez
Berriozar Berriozar Baietz
Donamaria Herriarengatik
Etxarri-Aranatz Batzarraren Aldeko Indarra
Ezkabarte Ezkabarteren Alde
Arre - (Ezkabarte) Candidatura Popular de Arre
Galar Agrupacion Electoral Mendi
Imotz Imozko Indarra
Irurtzun Axita
Iturmendi Trikuharri
Lakuntza Arangun
Leitza Larrain
Lekunberri Lekunberriko Ahotsa
Lesaka Herria Aintzinera
Olazti Herria Aurrera
Orkoien Plataforma Orkoiendarra
Iruñea Iruñea Berria
Gares Garesko Auzalan
Sunbilla Artola
Urdiain Urdiandarrak
Atarrabia Ultzama
Ziordia Ziordia Eraikiz
Zizur Zizurko Euskaldunok
Tafallako Barrutia
Herria Plataforma
Faltzes Izquierda Republicana
Larraga Larraga Berri
Mendigorria Andelux
Tafalla Tafalla Berria

Ikus, gainera[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Kanpo loturak[aldatu | aldatu iturburu kodea]